Grup de suport pentru depresie, anxietate | Forumul Medical ROmedic

Grup de suport pentru depresie, anxietate

27-04-2012
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Buna ziua din nou tuturor,
Ce parere aveti de creerea unui forum online de suport pentru persoanele cu depresie sau anxietate. Am gasit un link http://www.forumotion.com/ - aparent este gratuit. Stie cineva mai multe detalii legate de acest lucru?
Ar fi frumos sa ne mobilizam si sa ne impartim experientele, cateodata si cu mici sfaturi de la psihologi intr-un mediu mai compact, mai intim si in mod regulat.

IMBRATISARI!!
215 comentarii 12 ..... 7 8 ÃŽnainte ›
0
27-04-2012, ora 22:59
Rusu Bogdan
Nu este medic/terapeut
Rusu Bogdan
Imi place ideia... cred ca ar fi super sa se faca un forum :) si eu cred ca mai am stari deastea:)

O zi frumoasa!
0
28-04-2012, ora 12:53
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Ok, o sa ma mobilizez pentru crearea unui astfel de forum cand or sa se stranga mai multe raspunsuri de sustinere. Va rog, implicati-va cu sugestii (nu sa invat romana, mi-am vazut greseala din primul post :D )
Deci pana acum cel putin doua persoane :)
Pana la urma nu trebuie sa ai diagnostic clar de depresie, chit ca doar te simti putin deprimat, suportul altora iti poate fi de real ajutor.
0
28-04-2012, ora 20:06
MANCIU MIHAI
Nu este medic/terapeut
MANCIU MIHAI
SUFAR DE DEPRESIE SI ATACURI DE PANICA
0
29-04-2012, ora 22:58
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Si mie imi place ideea, astept sa se materializeze, va fi de un real suport
0
30-04-2012, ora 21:26
arina33
Nu este medic/terapeut
arina33
Buna ziua!De un an am probleme cu depresia, dar nu am fost la medic.Daca este cineva calificat aici sa-mi dea un sfat, as vrea sa intreb daca ar da rezultate vreun tratament atata timp cat factorii de stres nu sunt eliminati?Mai exact s-a intamplat ceva cu copilul meu (probleme de sanatate), eu am suferit un soc si simt ca nu ma pot linisti atata timp cat problema copilului persista.As vrea sa fiu mai puternica pt el dar simt ca ma prabusesc.Va multumesc din suflet!
0
30-04-2012, ora 23:25
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Parerea mea este sa vezi neaparat un specialist.Poate fi un psihiatru sau un psihoterapeut. Psihiatrul de obicei, dupa diagnostic - probabil dupa cum spui depresie- iti va recomanda un tratament.Ptr o perioada de timp isi va face efectul si te va ajuta sa treci peste hop.Din pacate, de obicei aceste medicamente au destule reactii advverse si la unele persoane foarte neplacute. Poate ar fi bine sa merg ila un psihoterapeut, care sa te ajute, cu modalitatile lor specifice, sa te cunosti mai bine, sa faci fata stresului cotidian, sa gasesti in tine puterea de a rezolva problemele cotidiene de amerge mai departe, de a simti ca traiesti.Nu lasa depresia sa se adanceasca.Sper din tot sufletul, copilul sa se faca bine cat mai repede, dar tine cont de faptul ca, oricand in viata te poti confrunta cu un necaz.Nu te poti lasa in voia depresiei de fiecare data, vei scapa de ea din ce in ce mai greu. Tu esti in masura sa alegi varianta care ti se potriveste tinand cont de propriati realitate, dar indiferent ce alegi, cauta ajutor.Pentru tine si ptr cei dragi tie.
0
01-05-2012, ora 13:46
arina33
Nu este medic/terapeut
arina33
Multumesc din suflet pt raspuns!Da, si apropiatii mei ma indeamna sa merg la medic si am sa merg zilele urmatoare.Si eu ma gandeam ca tratamentele pt depresie ar putea avea efecte negative pt sanatate, in acelasi timp cred ca daca voi continua in starile mele voi ramane cu sechele si ma voi alege cu noi boli.Am deja palpitatii destul de des, iau extraveral;am si atacuri de panica si iau distonocalm, dar..dupa ureche, cum se spune.Sa vad ce va spune medicul, sigur as prefera o terapie care sa ma ajute sa imi revin prin putera vointei mele, dar daca va fi necesar voi lua si medicamente.Daca mai aveti sfaturi pt mine, sau mai sunt si alte persoane care au trecut prin astfel de probleme, astept cu interes si va multumesc frumos!
0
06-05-2012, ora 16:35
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Buna ziua tuturor!
Votez si eu pentru!
Sper sa nu se stinga ideea din fasa!

sanatate!
0
21-05-2012, ora 02:51
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Buna tuturor,

Si eu sper sa nu moara aceasta idee, nu sunt webdeveloper (sau cum se spune); am vorbit cu cativa apropiati si mi-au pus in vedere ca este destul de multa munca pentru a mentine un astfel de forum...as fi vrut poate si putina implicare in acest proces din partea unor persoane de aici "de prin zona" care stiu cam cu ce se mananca acest lucru :) Chiar nu as vrea sa incepem forumul, si apoi sa ramana ca un site gol fara nici o informatie, doar cu cateva raspunsuri si atat. As fi vrut mai mult.
0
22-05-2012, ora 07:31
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Buna ziua!
Mary, pana ne dumirim cum sa procedam, am putea posta chiar aici in aceasta sectiune deschisa de tine.Ar fi un prim pas.Cei cu Toc au avut un astfel de grup pe Romedic.Intr-adevar nu se intra doar ocazional ci zilnic aproape, pentru a putea oferi un umar virtual de sprijin la timp.Ca degeaba am eu nevoie azi de o incurajare, daca membrii intra poimaine.Teme de discutie gasim cu siguranta!Stabilim si un mic set de reguli de buna comunicare si pornim la drum.
Oricum, sunt putini cei care si-au aratat interesul pentru un astfel de grup, sunt putin mirata!

Am inteles ca va fi fuctionala si o platforma online(servicii gratuite) pentru anxietate, atacuri de panica, depresie numita PAX, coordonata de medici si psihologi, ar fi varianta ideala.Dar se tot amana lansarea ei.

Clariss, am intrat pe Top experti dar consilierea nu este gratuita si intrucat deja am psihoterapeut in real nu mi se pare o investitie buna din motive financiare.

Sanatate!
0
22-05-2012, ora 13:19
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Buna Doina,
Imi place mult avatarul tau, il aveam si eu la un moment dat pe mess :)
Cred ca ar fi ok sa incepem aici un astfel de "forum", sper sa nu se dezorganisese din cauza spatiului nestructurat.

In alta ordine de idei, am gasit pentru prima data in atatia ani ce imi trebuia. Un forum exact pe gustul meu, simt ca in sfarsit am cu cine vorbi, cineva care a trecut prin ce am trecut si eu de cand eram copil si pana acum.
http://www.socialanxietysupport.com/forum/
In sfarsit simt ca pot comunica cu persoane care chiar au trecut prin experiente semanatooare nu numai simptomatic, dar si legat de cariera, viata personala, public speech, mici experiente, tot tot
Au o sectiune dedicata metodelor terapeutice pentru anxietate sociala pana la afectiuni secundare anxietatii. Si este foarte bine pusa la punct, oamenii isi povestesc experientele si cum au reusit sa depaseasca anumte experiente sau chiar afectiunea in sine.
Dar cel mai mult imi place ca pot sa vorbesc degajat despre mine, fara sa fiu judecata (mai alea religios.), blamata sau incurajata intr-un mod superficial.
Un singur dezavantaj pentru unii dintre voi (nu pentru mine) - este in limba engleza.
Dar pentru curiosi, inca o data http://www.socialanxietysupport.com/forum/

Mult succes!!
Astept impresii,
Sau poate chiar reusim sa comunicam acolo :)
0
22-05-2012, ora 17:22
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Buna Mary,

Multumesc, da e un copac al vietii mai vesel, as vrea sa-mi imprumute si mie un pic de optimism!L-am avut si la mess multa vreme!

Ma bucur mult ca ai gasit ce cautai si mai ales ca te ajuta.Am fost si eu o perioada mai activa intr-o alta sectiune a forumului dar multe vizionari, putine interventii si ca urmare schimbul de experienta lasa de dorit.Ii inteleg, pe de o parte, anxietatea si depresia sunt greu de purtat in carca si uneori nu ai chef de nimic.Anumite comentarii m-au sa nu ma simt in largul meu, in siguranta si incepusem sa ma cenzurez.Mai activa era doar o doamna cu care pot dialoga pe mess. Nici psihoterapeuta mea nu prea a fost de acord, a spus ca ma tin prea legata de subiectul asta.Nu prea ii dau dreptate, tonul era destul de pozitiv si chiar ne-am propus sa nu vorbim prea mult despre ceea ce simtim, ca sa nu ne imprumutam simptoame, suntem vulnerabili cei anxiosi.

Din pacate engleza mea lasa de dorit, dar am sa intru din curiozitate, desi problema care ma macina pe mine nu e anxietatea sociala.Dar am sa caut si eu ceva pentru atacurile de panica, voi folosi translate si tot voi pricepe ceva!


Sa mai intri sa spui cum te simti!Sanatate multa!
0
22-05-2012, ora 18:26
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Mult succes Doina!

Imi dau seama ca ajutorul meu aici nu ajuta pe toata lumea, chiar imi pare rau de asta, dar pur si simplu nu am gasit ceva asa de cuprinzator in romana...
0
22-05-2012, ora 18:34
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Multumesc, Mary, chiar mi-a facut placere sa te cunosc!Si te admir pentru interventiile tale(tocmai am citit si celalat raspuns al tau, in legatura cu activitatea psihologilor pe acest forum!:)
Si am sa intru si acolo, daca e vorba de anxietate multe metode sunt comune!
Plus ca mi-ai dat o idee buna sa caut o platforma in engleza, sigur sunt!Ca aia cu PAXul lor cred ca un mare VAX, au ceva ani de cand tot o lanseaza!
Daca ai stii ce ciuda mi-e ca nu stiu engleza, tocmai ma apucasem sa o invat mai bine cand mi-a dat anxietatea asta in cap si mi-a schimbat toate prioritatile!
0
25-05-2012, ora 08:36
ramonica23
Nu este medic/terapeut
ramonica23
Buna ziua. De aproximativ 2 luni am facut un episod depresiv cu agravari anxioase. La inceput mi s-a prescris xanax si trittico pentru ca nu puteam dormi, manca, plangeam continuu mi se facea rau si nu mi-a priit. Acum iau Asentra si ma simt un pic mai binisor mi s-au mai diminuat gandurile de sinucidere, insa nu pot sta singura in casa, nu pot dormi singura in pat, cateodata mi-e frica sa ies pe strada... M-am hotarat sa apelez la psihoterapie pe care o sa o incep de saptamana viitoare. Nu inteleg cum am ajuns aici, doctorul a zis ca e din cauza stresului pentru ca si muncesc si mai sunt inscrisa si la master. Ce parere aveti de Asentra? A mai luat cineva? Astept un raspuns. Va multumesc.
0
30-05-2012, ora 16:37
arina33
Nu este medic/terapeut
arina33
Buna, tuturor!si multumim celor ce ne dau atentie aici!Am fost si eu la.psiholog;dar cred ca nu acolo era de mine, sau poate m-am descurajat repede dupa prima intalnire si am decis sa nu mai merg.Consider ca stapanesc ceea ce mi-a spus dl dr:sa imi clarific problema cu copilul, sa vad ce solutii sunt;mi-am clarificat asta si stiu ca e nevoie de mult timp pana la o rezolvarea problemei cu el.Ceea ce nu pot controla sunt reactiile fizice, in corpul meu cauzate de nelinistile mele.Am uneori, mai ales dimineata ritm cardiac, pana la 150 batai pe minut.Astazi a fost prima zi in care am simtit toata ziua o senzatie ciudata la inima.Cred ca ar trebui sa merg la cardiolog.Unde credeti ca ar mai fi potrivit sa merg, poate la neuropsihiatru?N-as vrea sa contaminez pe nimeni aici, dar simt ca viata e mai inspaimntatoare pe zi ce trece.si trebuie sa ascund asta bine de copiii mei, nu ma pot exterioriza.Mai astept sfaturi din partea dv si va multumesc!
0
30-05-2012, ora 16:39
arina33
Nu este medic/terapeut
arina33
Imi cer scuze pt greseli!
Ramonica, la ce medic ai fost, adica la ce specialitate?
0
30-05-2012, ora 17:17
doina1703
Nu este medic/terapeut
doina1703
Buna ziua Ariana,
Intr-adevar trebuie facute si niste controale oarecum de rutina, in asemenea cazuri si de obicei anxiosii nu asteapta indemnuri.Aceste senzatii corporale atat de intense nu te pot lasa indiferent.Mai ales ca ele ar putea fi explicate s/sau organic.cred ca ar fi bine sa incepi cu medicul de familie sa-ti dea trimtere pt analize de sange, endocrine cardiologie sau alta specializare in fct de ce te deranjeaza.

Eu am avut pulsul mare de cand ma stiu, cam 90 si tensiunea mai mica.Cu multi ani in urma cand tot asa mi se pusese pata ca sunt bolnava, am acceptat relativ repede ca un puls de 90 e normal atata timp cat are ritm sinusal si fara aritmii.In zilele noastre medicii o considera o valoare mare.Acum de cand mi-a revenit boala il am constant peste 100.Si eu uneori ma trezeam dimineata cu valori de 120 sau 130.Eu personal am fost la mai multi medici cardiologi, mi-am facut electrocardiograma(evident ca orice anxios care se respecta, de mai multe ori), ecografie, test Holter(ti se monitorizeaza pulsul pe parcursul a 24 de ore), test de efort.In mare concluziile au fost ca este un puls tahicardic sinusal, fara aritmii sau extrasistole.Primul medic mi-a rec si antibolcant chiar daca cauza nu este cardica al doilea mi-a rec plimbari de o ora, magnerot, trat homeopatic pt scaderea anxietatii, A spus ca daca totusi nu-mi scade imi va rec un med care act mai mult asupra pulsului(corletor)Nu mi-a interzis sportul, care-mi face bine la psihic asa ca merg zilnic la fittnes(facut ponderat).Eu m-am obisnuit cu el asa mare, e asimptomatic.Si eu il masuram de cateva ori pe zi, dormeam in pat cu tensiometrul si il luam peste tot cu mine.acum am reusit sa mai scap de obsesia inimii, am trecut la alte boli, la fel de fatale.Deh, asat e boala noastra!

Eu cred ca trebuie sa mergi la un medic cardiolog sa vezi de ce natura este tahicardia ta!Si endocrine!
Si daca reusesti sa-ti tii in frau anxietatea cu un distonocalm si sa te feresti de cei dragi(cand ai un atac de panica nu prea mai ai timp sa te gandesti la nimeni), eu zic ca merita sa continui demersul psihoterapeutic, eventual sa incerci la altcineva daca la primul nu ai gasit raspunsurile dorite!Un pishoterapeut bun te va invata sa-ti tii in frau si reactiile fizice.Tot el iti va spune daca trebuie sa faci si o vizita la psihiatru!
0
02-06-2012, ora 14:06
ramonica23
Nu este medic/terapeut
ramonica23
La psihiatru am fost Aiana. De curand am inceput psihoterapia si parca sunt ceva mai bine. Insa e ffff costisitoare...1 mil pe saptamana timp de vreo 3 luni...
0
02-06-2012, ora 19:18
Ionut_grigore
Nu este medic/terapeut
Ionut_grigore
Buna seara tuturor !! Votez Pentru.O idee stralucita ar putea fi acest forum daca s.ar materializa, ar insemna foarte multe sperante pt oamenii care trec prin clipe grele, iar acesti oameni, in afara de medicamente chiar au nevoie de ganduri pozitive, de speranta, au nevoie de ceilalti, au nevoie sa cunoasca ca nu sunt singuri, intradevar m am bucurat la aflarea acestei stiri !!! Multumim MaryGiurgiu pt o astfel de idee, ai tot sprijinul nostru, daca te putem ajuta cu ceva nu ezita sa ne spui, este un proiect indraznet, frumos si nobil.Iti multumesc inca odata.

Multa Sanatate Tuturor.
0
07-06-2012, ora 04:41
Me-44
Nu este medic/terapeut
Me-44
ramona,
cauta un psiholog, unul potrivit sufletului tau si capabil sa te inteleaga. Limita psihoterapeutilor este aceea a experientei personale: daca nu te intelege nici nu te poate ajuta. ('Am fost si eu la.psiholog;dar cred ca nu acolo era de mine, sau poate m-am descurajat repede dupa prima intalnire si am decis sa nu mai merg.')

Imagineaza-ti ca esti ca un copac caruia i s-a taiat una dintre radacini (boala copilului), cauta alte surse se seva interioara ca sa o suplinesti pe cea lipsa. Adauga ceva nou la ceea ce ai deja in inima ta. Ia-ti un caine, apuca-te pe parasutism, de gradinarit, de muzica sau pictura. Fa ceva care sa-ti hraneasca sufletul si problemele vor dispare de la sine. Nu ai probleme psihice ci doar ai nevoie de alte noi resurse interioare. Renuntarea la un psihiatru care iti cere 1 mil pe sapt e cel putin inteligenta. E stupid un astfel de tarif. Cu banii astia iti cumperi un sac de vitamine si te rapara ele. :) Glumesc dar iti si dau dreptate.
0
07-06-2012, ora 11:16
arina33
Nu este medic/terapeut
arina33
Multumesc tuturor!
Daca ati sti cat bine imi fac sfaturile dv...Constientizez ca sunt confuza in ceea ce trebuie sa fac si cred ca primul pas e sa cer ajutorul celor de buna credinta, ceea ce si fac.Am si o familie extraordinara(frati, cumnati), care-mi sunt aproape, dar de aici primesc sfaturi mai calificate, de la cei ce au astfel de experiente sau le studiaza.Cumuland sfaturile dv si trecandu-le prin filtrul realitatii mele, ma gandesc sa merg la un cardiolog, nu pt ca m-ar obseda ideea unei boli la inima, ci pt ca vreau sa fiu prudenta si sa nu astept intai simptome clare de boala, apoi sa merg destul de tarziu.Si am sa-mi fac si analize.Este adevarat, insa, ca sunt obsedata de problema copilului meu si cred ca nimeni nu crede ca ma voi putea detasa, dar am sa ma gandesc, asa cum mi-ati spus, la o activitate noua, care sa-mi placa.sau veche, de ex imi placeau f mult florile de ghiveci, aveam peste o suta;mai am zece si acelea neingrijite, le mai ud si eu dar fara sa-mi doresc sa le privesc.Poate gasind ceva sa-mi placa, imi voi lipezi...capul, care-mi pocneste, la propriu(ma doare), de nelinistile mele.Cet despre psiholog, acum nu simt dorinta sa ma duc, mai degraba ma streseaza ideea.
Va doresc zile senine!si va mai astept.
0
07-06-2012, ora 21:19
phiX174
Nu este medic/terapeut
phiX174
As sugera utilizarea 3xforum.ro

Este foarte usor de creat un forum acolo.
0
13-06-2012, ora 00:22
Me-44
Nu este medic/terapeut
Me-44
aiana,
"Cat despre psiholog, acum nu simt dorinta sa ma duc, mai degraba ma streseaza ideea. " - e bine ca te streseaza ideea si probabil de-asta nici nu vrei sa mergi la un psihoterapeut. E bine in sensul ca poate vei fi selectiva si astfel gasesti unul priceput.
"imi voi lipezi...capul, care-mi pocneste, la propriu(ma doare), de nelinistile mele." - verifica mai bine neuronii in locul inimii. Sau cauta si un neurolog bun dar si un psihoterapeut compatibil cu tine. E doar o parere personala.
Partea cu florile eu o consider perfecta. Sper sa te tii de ea.
0
13-06-2012, ora 20:39
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Ma scuzati pentru intarziere.
Revin cu catvea intrebari/voturi:
1. Propuneri: cum sa se numeasca acest forum, grup de suport::
nu ar fi cam lung titlul de 'Grup de suport pentru persoanele cu anxietate si/sau depresie'
2. Dupa modelul forumurilor de afara, de care am ramas placut impresionata as vrea sa vad rubrici ca:
sectiunea1. Bine ai venit - fiecare utilizator nou sa se prezinte (chiar daca sub anonimat) pe sine si un scurt istoric al afectiunii sale
sectiunea2. Probleme legate de anxietate (adica generale)
sectiunea3. Probleme legate de depresie (generale)
sectiunea4. Afectiuni comorbide(secundare) - de exemplu pe langa fobie sociala o persoana poate sa aiba si atacuri de panica
sectiunea5. Cuplu (problemele, intrebarile sau chiar impartasirea micilor bucurii in materie de cuplu ale copiilor)
sectiunea6. Copii
sectiunea7. Parinti
sectiunea8. Topice religioase (NU SE DISCUTA CONTRA RELIGIEI) - not for debate
sectiunea9. Topice atee, agnostice (NU SE DISCUTA PRO/CONTRA ATEISMULUI, AGNOSTICISMULUI) - not for debate
Bineinteles si altele gen hobby-uri, etc, dar cele de sus fiind cele mai importante.
Referitor la regulament, OBLIGATORIU:
vor fi moderate sfaturile 'medicale' de gen:
bea bitter suedez ca sa scapi de depresie - lumea trebuie sa inteleaga ca tratamentul depresiei este foarte complicat, iar eu nu voi face un forum (sau nu voi ajuta) in care sa propag aceste mituri populare
Bineinteles vor fi scoase, iar contul de utilizator sters in caz de jigniri, insulte rasiste, xenofobe, discriminari nejustificate, scrupulozitate religioasa sau nerespectarea religioasa.
Stiu ca suntem un popor ultrareligios, dar acest forum va fi impartial si obiectiv, iar comentariile de natura religioasa vor fi acceptate doar in sectiunea Religie si nu in alta parte (sectiunea ca de altfel va fi moderata pentru a inlatura discriminari religioase) : aici ma refer strict la sfaturile gen citeste psalmul x ca sa scapi de atacuri de panica. Bineinteles ca poti sa spui ca esti ortodox sau catolic sau ca de paste mergi la biserica in orice sectiune.

Astept propuneri de sectiuni, propuneri pentru titlul grupului de suport si alte sugestii.
Aveti grija de voi!
0
13-06-2012, ora 21:09
MaryGiurgiu
Nu este medic/terapeut
MaryGiurgiu
Cred ca ar fi utila si o sectiune separata pentru cei care vor sa vorbeasca despre tratamentul medicamentos.
sectiunea x. Tratament medicamentos

Asta in ideea unui forum organizat; persoanele interesate sa poata cauta repede si primi clar informatiile pe care le doresc.

De altfel, o sectiune speciala pentru utilizatorii care sunt de profesie medici, psihologi, psihiatri, logopezi, etc - As prefera sa le oferim ocazia de a se prezenta NEanonim aici. De altfel postari anonime care fac reclama mascata la servicii medicale sau psihologice sau de orice alta natura (ce am observat eu pe aici sunt sub forma unei postari prietenoase ca a unui simpu sfat) for fi sterse iar contul utilizatorului de asemenea sters.

As vrea sa completez regulamentul de mai sus cu mentiunea ca de asemenea vor fi sterse orice comentarii de natura jignitoare la adresa homosexualismului (chiar daca acestea sunt la sectiunea religie).

Nu uitati - in mare ne bazam pe ajutorul psihologilor, psihiatrilor si as vrea sa va readuc aminte anumite practici in acest sens (valabil in egala masura si pentru utilizatorii forumului fara specializare in aceste domenii):
Se vor respecta cu strictete diferentele individuale, culturale
- de varsta; sex; educatie; disabilitate/nevoi speciale, de nationalitate si rasa,
- de aparteneta la o anumita religie si in EGALA masura de NEapartenenta la o religie
-de statutul marital, familial, socio-economic si al orientarii sexuale
0
25-06-2012, ora 10:31
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Buna dragii mei, ma numar si eu printre cei cu anxietate si atacuri de panica si din pacate nu mai stiu ce sa fac. Am citit toate postarile voastre si vreau sa ajut si eu cu ce se poate pentru acest forum propus de MaryGiurgiu. Multa sanatate la toata lumea.
0
25-06-2012, ora 18:34
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Pana a creea un forum nu ar fii mai simplu un grup de prieteni pe mesenger in care sa ne impartasim unii altora id-uri, poate in felul asta devenim o mare familie, altfel decat un grup de suport supervizat de un specialist, care sincer mi se pare mai mult un fel de ZOO, dar nu cu animale.
0
25-06-2012, ora 22:54
Rusu Bogdan
Nu este medic/terapeut
Rusu Bogdan
Buna seara!

Pana la urma ce se mai aude cu grupul? se mai face?
Mi-ar face placere sa stau de vb cu cineva care trece prin asa ceva ca si eu am in fiecare zi cred. care vrea sa mai vb sa-mi lase mesaj sau daca sa facut grupul mi-ar face placere sa intru in el.

Va doresc multa sanatate si fericire!
O seara frumoasa
0
26-06-2012, ora 10:49
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Se pare ca nu mai spune nimeni nimic, pacat, poate am fi reusit sa ne ajutam reciproc. Cei care sufera de "boala" asta stiu ce inseamna si cat de greu e sa traiesti cu ea. Bogban poate ar fi bine sa incepem noi discutia pe acest forum si poate ni se mai alatura si altii. Multa sanatate si sper sa ne mai auzim.
Adaugă un comentariu / răspuns
215 comentarii 12 ..... 7 8 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul