I-a aparut un fel de ciuperca pe talpa piciorului

As dori si eu sa va cer sfatul in legatura cu o boala de piele a mamei mele, in varsta de 43 ani.
Are o problema in talpa piciorului, i-a aparut un fel de ciuperca..in talpa piciorului drept are o zona nu foarte mica de piele exfoliata, este rosie si are cateva pielite albe.O mananca foarte tare si i-au aparut si in talpa piciorului stang doua mici portiuni de piele de culoare rosie, asa cum i-au aparut la inceput in talpa piciorului drept. De asemenea i s-a extins si intre degetele de la piciorul stang.
Tin sa mentionez ca simte totodata si o furnicatura, o amorteala sub acele pete rosii, ca niste bataturi.
VA MULTUMESC!!si astept cu nerabdare raspunsul dvs. in speranta ca ii va trece.
Are o problema in talpa piciorului, i-a aparut un fel de ciuperca..in talpa piciorului drept are o zona nu foarte mica de piele exfoliata, este rosie si are cateva pielite albe.O mananca foarte tare si i-au aparut si in talpa piciorului stang doua mici portiuni de piele de culoare rosie, asa cum i-au aparut la inceput in talpa piciorului drept. De asemenea i s-a extins si intre degetele de la piciorul stang.
Tin sa mentionez ca simte totodata si o furnicatura, o amorteala sub acele pete rosii, ca niste bataturi.
VA MULTUMESC!!si astept cu nerabdare raspunsul dvs. in speranta ca ii va trece.
6 comentarii

Probabil ca este vorba despre o ciuperca, insa diagnosticul se face in urma unui examen micologic.

si unde se poate face acest examen micologic?

Buna ziua! De la incaltamintea stramta la calcaie s au format niste bataturi rosii iar la atingere se simte un strat de carne mai groasa. Am folosit Clavusin dar nu am vazut nici o ameliorare din contra zona mai rosie a ramas. Ce anume sa folosesc sa mi treaca?Va rog mult sa mi raspundeti. Va multumesc!

in urma cu 2 luni am fost la un medic dermatolog unde am fost diagnosticata cu eczema micotica plantara avand o problema cu talpa piciorului imi ies basici cu lichid si dupa spargere formeaza o crusta care imi provoaca mancarimi si durere mia fost recomandat ca tratament acid boric crema triderm pastile nistatin am avut o amelirare problema e ca a inceput sa reapara si mai rau sa extins si la celalant picior va rog mult astept un sfat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
- 8granulom la degetul mare de la picior
- 71Fractura de platou tibial cu separare minima
- 5tija 25 cm la picior
- 164Disconfort in timpul mersului
- 9durerea din talpa piciorului - remediu homeopat
- 1mancarimi la talpi
- 9Am senzatia ca imi "fuge" piciorul
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 6Mont la picior de un an... nu este foarte dureros, dar ustura undeva in interior
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 1dureri puternice ale gleznelor, talpilor
- 6Ruptura de tendon rotulian - cat de complexa este operatia?
- 0Arsuri pe laba piciorului
- 0Ganglion la baza piciorului drept, la un copil de 13 ani
- 1Deget picior
- 1Tălpile copilului se cojesc foarte tare
Mai multe informații despre: Bataturile Piciorul talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: