imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual

04-02-2010
mihaela cl
Nu este medic/terapeut
mihaela cl
intrebarea mea este: imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual. tin sa precizez ca ultima menstruatie a fost in data de 12 ianuarie, iar contactul sexual cu risc a fost in data de 2 februari. este aceasta periaoda una fertila, pentru ca am gasit tot felul de variante. ciclul menstrual este regulat...deci ovulatia ar fi trebuit sa fie cu 14 zile inainte de viitoarea menstruatie. dupa contact (prima zi) au inceput sa ma doara sanii foarte tare (menstruatie trebuie sa-mi vina in jur de 10 februarie) si sa am o scurgere de un miros diferit pana acum. este posibil ca pe data de 2 februarie sa fi ramas insarcinata?
astept un raspuns! multumesc
3 comentarii
0
05-02-2010, ora 22:06
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este absolut exclusă o sarcină, totuşi ipoteza unui sindrom premenstrual este de departe cea mai probabilă. Şi în sarcină apare tensiune în sâni, dar de regulă la mai multe zile de la fecundaţie.
0
05-10-2010, ora 19:46
ramonikaalexa
Nu este medic/terapeut
ramonikaalexa
dl dr. iau ac karissa.luna trecuta am uitat sa iau o pastila si am luat-o a doua zi odata cu cealalta, la aceiasi ora, dupa doua zile am avut contact sexual cu sotul meu, uitasem de pastila mi-am amintit apoi, cilcul mi-a venit normal in luna acea, problema este insa ca acum luna aceasta, mai exact joi, am uitat iar sa o iau seara la ora 21 si am luat-o a doua zi pe la 11.30 si acum deja ma doare burta si da semne ca ar veni menstruatia.mai am din folie 4 pastile de luat, e posibil sa fiu insarcinata, si ce reacti adverse ar putea avea bebe, in caz ca este. mai am o fetita de exact doi ani. sa mai iau pastile in continuare pana la un eventual test de sarcina?
0
12-10-2010, ora 10:43
cristinalaura
Nu este medic/terapeut
cristinalaura
Am sterilret de 3 ani menstruatia imi este dereglata imi vine 1 luna 2 consecutiv iar 1 luna 2 nu ce se intimpla.Rog raspuns cat mai repede pentru ca ultima oara cand mia venit a fost pe 10 august iar de atunci nu mia mai venit am facut control ginecologic dar nu sunt insarcinata iar steriletul nu are nici o problema am 2 nasteri ce se intimpla.Va multumesc astept raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: