Îmi doream mult sa devin doctor.Visele mele s-au năruit rand pe rand de-a lungul timpului | Forumul Medical ROmedic

Îmi doream mult sa devin doctor.Visele mele s-au năruit rand pe rand de-a lungul timpului

01-03-2025
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Îmi doream mult și eu să studiez medicina la fel că verișoarele mele, mă vedeam medic/doctor pentru că îmi place, mă atrage domeniul dar nu pot din cauza schizofreniei, anxietății severe și depresiei pentru care fac și tratament.Ce sa fac sa mă consolez? Cum sa mă împac cu regretul că nu mi-am trăit destul viața din cauza problemelor și nu am ajuns ce am vrut? Of.
2 comentarii
1
01-03-2025, ora 21:37
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
te inteleg. problema e ca nu numai visul asta, ci orice vis spre care ai vrea sa tintesti devine greu de atins in situatia asta.
de fapt de aici apare deznadajduirea. e o pozitie greu de gestionat.

dar tinem capul sus si vedem ce putem face sa schimbam dinamica.
1
02-03-2025, ora 00:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vei avea plata in Ceruri pentru osteneala ta (cu boala). Ai nadejde in Dumnezeu!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›iul fizic, o opÈ›iune viabilă pentru ameliorarea depresiei È™i anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei È™i anxietății
  • ComparaÈ›ie între efectele sportului È™i efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei È™i anxietății
  •