imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?

Ma numesc Carolina. Am 21 de ani. Sunt casatorita de un an dar am relatii cu sotul meu de 5 ani. Niciodata nu ne-am folosit de prezervativ si mereu practicam 'metoda retragerii'. Tin sa spun ca am CM neregulat, o ddata a venit si de doua ori pe luna. Data ciclului mestrual mereu variaza si tine pina la 4 zile. Luna aceasta mi s-a inceput CM pe 2 si s-a terminat pe 5. Am facut dragoste pe 5.7, 9. Tin sa mentionez ca de obicei ciclul este de 33-35 zile. Deci mereu imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata? Ne dorim foarte mult si am facut deja si teste, dar stiu ca e mult pre devreme si le pot face doar dupa 7-10 zile dupa conceptie iar astazi sunt abia sunt 3 zile de la ultimul contact. Credeti ca am vreo sansa?
1 comentarii

http://forum.romedic.ro/prod/Sarcina?_As_fi_cel_mai_fericit_om_de_pe_lume__086282.html

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 8pot ramane gravida?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 5oare sunt gravida?
- 1Pot fi insarcinata?
- 4Sunt insarcinata daca?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4sunt insarcinata ?
- 0Posibila sarcina?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 0Risc de sarcina ?
- 4Sex si sarcina
- 5Rezultate hcg
Mai multe informații despre: Fertilitatea sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: