In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...

10-04-2011
AnaMaria1991
Nu este medic/terapeut
AnaMaria1991
Buna ziua.Nu stiu daca sunt "fix" pe domeniu dar am o problema care de la un timp a inceput sa ma sperie.In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...mai precis in zona superioara aproape intre sani.Ceea ce ma face sa-mi pun un semn de intrebare e ca durerea vine numai in momentul in care eu ma trezesc, vreau sa mai stau in pat dar nu mai pot adormi.Nu-mi pot da seama de la ce e dar nu mai suport sa ma simt obligata sa ma ridic din pat la ora 8.Sa fie oare din cauza ca am prea multe ore de dormit, ca obisnuiesc sa dorm mai mult pe burta sau poate e o problema de digestie.Va rog, astept un rapsuns si daca se poate un sfat ce medic sa consult.Va multumesc.
6 comentarii
0
11-04-2011, ora 01:30
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Va recomand sa faceti o endoscopie si sa mergeti si la un psiholog
0
13-04-2011, ora 11:17
fodo
Nu este medic/terapeut
fodo
buna ana maria, si eu am deseori aceleasi stari de rau dimineata, dar demult timp ma lupt cu ele si in sfirsit mi-am facut analiza de singe pt helicobacter pylori si a iesit ff mare, sapt viit.voi ajunge la dr de fam.ca sa-mi de-a tratament.Sper ca ti-am fost de folos. sanatate!
0
13-04-2011, ora 21:45
AnaMaria1991
Nu este medic/terapeut
AnaMaria1991
fodo imi poti spune ce este " helicobacter pylori"? Chiar nu stiu ce sa fac tind ca cred ca e mai mult psihic daca se intampla numai in momentul cand nu mai am somn.
0
14-04-2011, ora 09:33
fodo
Nu este medic/terapeut
fodo
buna dimineata. helicobacterul pylori este un germen implicat in mecanismul ulcerului gastro-duodenal. este infectios. Durerile tale de stomac e f.posibil sa fie de la un astfel de germen, el se manifesta dimineata in special, ii place mediul acid.Cit te tine durerea?nu ai observat-o? normal, daca maninci se mai potoleste. la mine pr.e ca nu pot minca dimi.si uneori ma chinuie rau. Si stai linistita ca nu e de natura psihica. ar trebui sa incepi sa faci ceva investigatii! numai bine.
0
14-04-2011, ora 13:02
AnaMaria1991
Nu este medic/terapeut
AnaMaria1991
o sa ma duc la doctor..nu e vorba de mancare la mine..durerea ma ia imediat cand ma trezesc si mai stau in pat pana cand ma ridic, atat, nu e chiar durere e mai mult un disconfort, o apasare...d'aia cred ca e si psihic, e foarte ciudat.ms pt raspuns!
0
04-05-2011, ora 16:52
fodo
Nu este medic/terapeut
fodo
buna anamaria. cum te mai simti? ai fost la dr? numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •