In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?

25-07-2011
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
In urma unui consult psihiatric mi s-a recomandat un tratament cu un antipsihotic...Zyprexa...
Sincer..nu sun foarte nerabdatoare sa il incep si as vrea totusi, mai intai, sa aflu daca exista si in Romania posibiliatea de a incerca alternative...
Stiu ca a existat un medic, Abram Hoffer, care in urma cu cateva decenii a facut o descoperire uimitoere si anume ca schizofrenia poate fi tratata si chiar vindecata in urma unui tratament intensiv cu vitamine.in special niacina...

Chiar daca teoriile acestui medic nu sunt unanim acceptate ca fiind valabile in lumea mediciei psihiatrice..eu totusi as fi dispusa sa incerc.pentru ca imi dau incredere nenumaratele decenii de cercetare si rezultatele pe care acest Dr Hoffer le-a avut.cu efecte adverse minime.


As vrea sa stui daca exista si la noi specialisti ai acestei practici.si daca da cum, ii pot gasi?
43 comentarii 12 Înainte ›
2
25-07-2011, ora 02:06
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Ar fi absurd sa crezi ca poti obtine rezultate durabile printr-o singura linie terapeutica: NIACINA!
Iti inchipui cum mergi tu disperat la "specialist", cu mintea facuta vraiste, iar meseriasul ala te evalueaza din mai multe perspective ca d-aia e specialist si spune:

"Trebuie sa iei zilnic 200 mg de niacina! A fost unul inaintea ta si i-am prescris 400, dar avea alta situatie..."

De ce s-ar raporta un terapeut la un singur nutrient? Aaa, si daca iei megadoze de niacina trebuie sa fii pregatit sa faci si sport ca asta da rezistenta la insulina. Daca folosesti forma cu eliberare rapida, vei resimti o roseata a pielii. Daca e forma cu eliberare lenta, suprasoliciti ficatul.

Mai e si solutia de compromis, niacina cu eliberare de-a lungul a 6 ore.

http://www.trackyourplaque.com/blog/2011/04/niacin-what-forms-are-safe.html

Oricum o consider o exagerare. Pana la megadoze de niacina mai sunt atatea aspecte, doze ceva mai mari de vitamina C, curcumina, diversificarea formelor de vitamina E, asocierea vit E cu susan. scaderea cortizolului prin eficientizarea axei HPA si prevenirea excesului de carbohidrati, magneziu, echilibrarea florei intestinale, eliminarea glutenului - poate una din cele mai frecvente cauze ale bolilor psihice.

Sau de ce sa iei direct megadoze de niacina, testeaza si Toxoplasma, este o corelatie intre schizofrenie si parazitul asta.

daca puricele are carare pe mijloc, hai sa i-o facem pe dreapta, ca-i sta mai bine asa.
0
25-07-2011, ora 18:14
aur27
Nu este medic/terapeut
aur27
Dupa o operatie de eliminare a lobului inferior al plamanului stang, sora mea nu se mai opreste din tuse. O tuse seaca despre care medicii spun ca e o tuse iritativa de la operatie. Au trecut 5 saptamani si tusea nu pare sa se opreasca. Daca exista cineva care sa fi avut aceasta experienta sau sa stie ceva despre asta, il rog sa imi raspunda.
0
25-07-2011, ora 18:57
victorita
Nu este medic/terapeut
victorita
salut,
cred ca merita incercat folosirea Niacinei; fie ca e un stadiu mai mult sau mai putin avansat al bolii ; credeti ca trebuie consultat medicul de specialittae pt asta ? sau pur si simplu cumparam produsul si urmam indicatiile din prospect ? am gasit Niacin prin Vitaking - ( indicat pt imbunatatirea circulatiei cerebrale, depresii etc. ) Multumesc.
0
25-07-2011, ora 19:06
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Io mai iau din cand in cand cate 100 mg/zi, fara sa mai trec pe le medic pentru asa ceva...
0
25-07-2011, ora 21:02
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
In momentul in care am realizat ca echilibrul si sanatatea mea psihica s-au evaporat ca prin minune m-a cupsins o stare de disperare destul de puternica care m-a determinat sa incep sa ma documentez si sa caut solutii..
Am aflat ca omega3, 6 si 9 ajuta.lafel fac si vitaminele din grupa B-urilor.vitamina E...magneziul.ginkobiloba...lecitina...spirulina...sunatoarea.lavanda.si multe alele...
Asa m-am trezit intr-o zi ca ajunsesem sa iau undeva in jur de 30-60 de pastile in fiecare zi.mega doze de omega..etc.orice numai sa imi revin!!!!
gandul asta m-a deprimat si mai tare. eram nevoita sa car dupa mine zilnic o poseta supra dimenfionata doldora de flacoane.
Toti cunoscutii mei se uitau suspect si ma intrebau ce am de gand sa fac cu atatea medicamente...
Acum m-am oprit pt ca am realizat ca a lua 100000 de pastile zi nu este o solutie.
Simteam ca ceva nu era in regula...ca totul e in zadar.ca nu exista nici o logica in schema mea supra incarcata de suplimente.si ca as putea sfarsi prin a-mi face rau...chiar daca citeam toate prospectele atent si le luam ca in recomandarile de acolo.+ ca activitatea mea principala in timpul zilei nu mai era jobul.ci inghititul pastilelor...reusisem performanta de a inghitii si cate 10 o data!!
De ceva timp nu mai fac nici un tratament.iar zyprexa pt mine reprezinta chiar ultima soutie.as vrea mai intai sa incerc "celelalte" variante
numai ca as vrea sa o fac corect, sub indrumarea unui specialist!!!! cred ca e absolut necesar sa fii ghidat de un medic cand urmezi un tratament...
Rezultatele doctorului Hoffer mi s-au parut mai mult decat incurajatoare.si de aceea as fi vrut sa aflu concret daca exista medici in romania care incearca sa trateze si altfel tulburarile psihice...
0
25-07-2011, ora 21:32
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
***
iar zyprexa pt mine reprezinta chiar ultima soutie.as vrea mai intai sa incerc "celelalte" variante
numai ca as vrea sa o fac corect, sub indrumarea unui specialist!!!!
***ţ
Felicitari! Esti una dintre putinele persoane care au luat decizia corecta.

Cred ca am strans ceva resurse documentare in sensul asta. Daca vrei sa facem un schimb de idei lasa un id de messenger pe privat.
0
25-07-2011, ora 21:38
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
O sa incerc sa renunt si la gluten...macar pt o perioada sa vad cum mai simt...
Si o sa ma duc sa fac si o analiza pt toxoplasma... din coplilarie si pana acum cred ca am pupat pe botic toate pisicutele din cartier...asa ca sunt sanse destul de mari sa fiu purtatoarea acestui microb...
In cazul in care rezultatul iese pozitiv...si tratez infectia..crezi ca afectiunea psihica s-ar putea ameliora?
Sunt disperata!!!!...trebuie sa ma vindec!!!!
eu nu sunt suficient de puternica sa-mi pot trai viata carand in spate povara cumplita u unei boli psihice atat de grave.pur si simplu NU POT!!!

La homeopat am fost...am incredere in acest tip de terapie.numai ca pt mine e foarte greu de urmat.sunt o fumatoare inraita si nu rezist sa stau fara sa fumez cateva ore pe zi ca sa-mi pot lua remediile...
N-am pic de ambitie.n-am avut eu niciodata prea multa.dar decand cu boala asta nenorocita parca nu mi-a mai ramas nici o farama.
0
25-07-2011, ora 21:51
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Da, angreneaza-te cu cineva care a trecut tot la fel printr-o situatie dificila dar a reusit. Singuratatea si obiceiurile proaste pot fi extrem de nocive.

Eu pot sa zic ca am reusit sa-mi revib, dar sunt limitat de pielonefrita si acidoza metabolica care apare in mod inerent. Corelat si cu dependenta de calculator...

Cred ca Margarit te-ar putea ajuta din mai multe puncte de vedere; antrenament, suplimentare etc.
0
25-07-2011, ora 22:37
victorita
Nu este medic/terapeut
victorita
Doamna, de ce faceti astfel de afirmatii legat de Vit B3 ? Recunosc, eu nu sunt f documentata si nici nu doresc sa raman prea mult in intentia de a ma documenta pt ca astfel risc sa nu scap de ideea de boala. Si asta e cel mai periculos lucru pt afectiunea psihica. Aceasta boala se autogenereaza din ea insasi -- ( exista riscul refugiului in boala de care cei mai multi nu -si dau seama, poate si mie mi s-a intamplat inconstient, nu spun nu ).

Totusi depresiile au o cauzalitate f complexa - mi s-a mai intamplat pe fondul unor carente de vitamine sau minerale sa am probleme -- si nu numai mie mi se intampla asta - dar am citit prospectul acestui medicament si nu cred ca e toxic, cum spuneti. Ori, anume cineva vrea sa nu se mai inteleaga nimic pe acest topic. :(

Domnul Germont - pe unde sunteti ? ne puteti spune ce se intampla ? si daca putem inlocui painea ( glutenul) cu mamaliguta romaneasca - pt ca e mai simplu pt unii :P - decat painea de secara pe care n-o gasim. Multumesc.
0
25-07-2011, ora 22:47
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Homeopatia este o optiune terapeutica buna, dar doamna Miruna de mai sus este pe pilot automat.
La fel si Niacina, in doze pana in 100 mg presupun ca se poate lua fara multe restrictii.

pe langa subiect: de multe ori malaiul din care se face mamaliga poate contine urme de gluten.
Mai conteaza si cantitatea mare de carbohidrati, calitatea slaba a proteinei, prezenta lectinelor.
Hrisca nu are chiar acelasi indice glicemic si are prioritate in fata porumbului. Oricum ar fi recomandat ca mamaliga sau painea din hrisca sa fie consumate dupa un efort sustinut, pentru a preveni formarea depozitelor de grasimi,
0
25-07-2011, ora 23:05
isiss
Nu este medic/terapeut
isiss
Da.si eu simt ca mi-ar prinde bine sa cunosc oameni care au reusit sa depaseasca asemenea momente... ar fi asa un soi de.supliment natural de curaj.:)
Izolata nu sunt.numai ca nu pot discuta cu nici unul dintre prietenii mei despre problemele cara ma framanta.nu as vrea ca ei sa afle si sa inceapa sa ma priveasca altfel.
stigmatizarea e inevitabila..si sincer chiar nu poti avea pretentia de la un om "sanatos" sa inteleaga ce inseamna suferinta psihica..spun asta pt ca nici eu la randul meu inainte de a avea aceste probleme nu am putut empatiza cu persoanele bolnave psihic pe care le-am cunoscut..si nu pentru ca as fi fost insensibila.ci pt ca pur si simplu nu intezegeam.si nu puteam sa-mi imaginez cum se simte un om bolnav.

O sa incerc sa vad daca ma pricep sa-ti las mesaj pe privat...
0
26-07-2011, ora 20:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Isiss, vitamina B3 (niacina, vitamina antipelagroasă) face parte din celebrul complex B, ea fiind o vitamină hidrosolubilă esenţială pentru buna funcţionare a organismului oricărui om.
_

Se găseşte în: lapte, nuci, ton şi somon, drojdie de bere (30-140 mg), germeni de grâu (17 mg), ficat (12-15), carne (6 mg), cartofi (0, 8-1mg), mazăre, fasole, soia (2-113 mg), tomate (0, 6-0, 7 mg) ardei, portocale, hrişcă, ouă, polen, lăptişor de matcă, miere, alge etc.
_

DZR-ul acestei vitamine (doua zilnică recomandată) este de 2-12 mg / zi pentru copii, 14 mg / zi pentru femei, 16 mg / zi pentru bărbaţi şi 18 mg / zi pentru femei însărcinate sau care alăptează, însă această doză creşte până la maxim 50-100 mg / zi, în condiţii de tratare a unor afecţiuni care răspund pozitiv la acţiunea niacinei.
_

Roluri în organismul uman: favorizează circulaţia cerebrală şi coronariană prin dilatarea vaselor de sânge, ea acţionând ca un agent vasodilatator selectiv; stimulează eliberarea energiei în procesul metabolic de ardere a grăsimilor şi zaharurilor, îmbunătăţinând mecanismele de oxido-reducere; stimulează siteza hormonilor sexuali; menţine o bună sănătate a tegumentelor (asigură troficitatea şi buna funcţionare a pielii / mucoaselor); acţiune colagogă, favorizând eliminarea bilei în duoden; ajută la nutriţia organismului, la metabolismul glucidic, lipidic, protidic; asigură permeabilitatea vasculară, tonusul şi elasticitatea venelor; normalizează tensiunea arterială; scade concentraţia lipidelor totale şi a colesterolului din sânge, având un efect de protecţie a inimii contra infarctului; ameliorează migrenele, întăreşte muşchii, combate respiraţia urât mirositoare (halena), stimulează secreţia gastrică, ajută la asimilarea fierului; are un rol foarte important în funcţionarea sistemului nervos, astfel că ajută la tratarea anxietăţii, depresiei şi schizofreniei; furnizează energie pentru toate reacţiile chimice din organism; ajută la tratarea alergiilor solare etc.
Eficienţa niacinei creşte la asocierea cu vitamina B2 (riboflavină), vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina C (acid ascorbic), vitamina B6 (piridoxina) şi vitamina B12 (metilcobalamina), sau scade, chiar se anulează, la asocierea cu alcool, zahăr, somnifere, antibiotice etc.
_

Deficitul de vitamina B3 produce: tendinţă la hemoragii şi tulburări de coagulare; anemie; apatie; slăbire; somnolenţă; diminuarea reflexelor (hiporeflexie); tulburarea atenţiei (hipoprosexie); pelagră, o boală cauzată de insuficienţa în alimentaţie a niacinei şi a triptofanului, care se manifestă prin dermatită, insomnie, tulburări digestive (diaree, în special), agresiune, neîncredere în forţele proprii, confuzie mentală, depresie, anxietate, manifestări psihotice (halucinaţii vizuale sau auditive, în special), sensibilizarea pielii la acţiunea luminii solare etc.
_

Niacina devine toxică dacă este ingerată în cantităţi mai mari de 1000 mg (1g) / zi, la peste 6000 mg / zi putând chiar să ucidă o persoană adultă, în decursul a câteva ore până la câteva zile.
Supradoza de niacină apare în momentul ingerării unei cantităţi mai mari de 150-250 mg / zi, timp de mai multe zile, în cazul unei persoane adulte; în cazul unui copil supradozarea apare în momentul ingerării unei cantităţi mai mari de 35-50 mg / zi, timp de mai multe zile.
Supradozarea cu vitamina B3, în funcţie de vârstă, produce: hepatită fulminantă, dispepsie (indigestie), aritmie cardiacă, maculopatie, acanthosis nigricans (hiperkeratoză şi hiperpigmentare cutanată), căldură cutanată facială înăbuşitoare etc.
_

Formele derivate ale niacinei sunt: nicotinamida, NAD-ul (Nicotinamida Adenin Dinucleotida, aşa numita Coenzima CoE1, vitamina anti-oboseală) şi acidul nicotinic.
Nicotinamida cel mai des folosită în tratamentul schizofreniei!
----------*
NAD stimulează producţia neurotransmiţătorilor serotonină, dopamină şi noradrenalină, fiind utilizată, mai ales în Japonia şi Canada, în scheme terapeutice pentru vindecarea depresiei nervoase în care există depleţie de 5-HT, DA şi NA.
----------*

(*modificat de administrator)
1
21-08-2011, ora 12:30
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
@issis

In Romania nu se practica terapia ortomoleculara pt ca nu exista interes in rezolvarea problemelor cronice.De mult timp caut colaborare si informatii la subiectul Niacina.Vezi pe Youtube, , FOOD MATTERS, , se vorbeste si de dr.Hoffer cel care a tratat schizofrenia cu Niacina

@Mr.Nick, daca Niacina la peste 1000 mg pe zi ucide, spune-mi ce face Zyprexa la 20 mg pe zi sau alt psihotrop recomandat intru eternitate.Vitaminele in doze mari vindeca, cele recomandate zilnic corecteaza carentele, medicii parca s-au vorbit intre ei sa nu lase pe nimeni sa gaseasca solutii ieftine, cei intersati isi vor salva pielea, sau neuronii inca intregi, neotraviti
0
21-08-2011, ora 13:12
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Sunt destui aici care se ocupa cu improscat vorbe rele catre cei care nu dau doi bani pe medicatie, a le da importanta este egal cu a le intari ignoranta intru totul.Culmea e ca cel de mai sus exemplu cere sfaturi pe un topic daca poate pe linga sunatoare, magneziu cu B6 sa consume si ceva berica, dar asta nu-l face iubitor de naturiste sau cai complementare ci un expert in a jigni oameni.Fa si tu ceva util, nu te tine ca scaiul sa arunci vorbe de copil...
0
21-08-2011, ora 15:00
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Mr.Nick, spune-mi si mie daca stii ceva despre cura cu drojdie de bere. Cam cata putem sa luam si cam pe ce perioada. Dr T ne-a spus ca e bine sa cumparam un pachet mare de packmaya si sa-l impartim in 10 si sa luam cate o bucata pe zi, dupa care 6 saptamani pauza. Care e rostul pauzei? De ce nu putem consuma zilnic asa ceva pe o perioada nedeterminata? Daca mai ai si alte informatii pe langa acestea te rog spune-ne !
0
21-08-2011, ora 15:43
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pentru cei interesati de terapie ortomoleculara pt tulburari mentale (vitamine, enzime, antioxidanti, amonoacizi) uitati aici un link cu un producator specializat numai pe asa ceva :

http://www.truehope.com/stories_videos.aspx - marturii

https://www.mytruehope.net/store/ - produse

Produsul principal se numeste Empowerplus si se pare ca a avut succes in special pe tulburari afective dar si pe schizo, depresie, anxietate si atacuri de panica, vedeti la sectiunea video !

Daniel uite si un link cu drojdia de bere :

http://www.vitaplus.ro/produse/Digestie, _Enzime/397/Drojdie

Acum pe caldura asta iti recomand mai degraba apa de tarate (foarte bogate in complexul vit B), adica traditionalul bors ! :)

Sanatate !
0
21-08-2011, ora 16:34
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Multumesc Stevens!
0
22-08-2011, ora 17:51
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Spuneti-mi si mie doamna k.v. daca ati observat imbunatatiri in ceea ce priveste starea de sanatate a fiului dumneavoastra de la administrarea de Niacina, de unde o procurati, cat costa si ce alte solutii alternative medicinei alopate folositi pentru insanatosirea baiatului dumneavoastra. Probabil ca ati mai spus in mai multe postari din trecut, dar poate imi puteti face o insiruire aici a medicamentelor.
0
22-08-2011, ora 22:46
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Daniel D.

Chiar tu mi-ai dat o adresa a unui site www.amazon.co., iti spun cam in ce stadiu se afla fiul meu acum.Raportat la gravitatea bolii si evenimentele prin care-a trecut este destul de bine, dar bineinteles nu chiar la capacitatile anterioare.Eu nu incerc sa conving pe nimeni sa scoata medicatia ci sa caute continuu si alte solutii si sa inteleaga cum functioneaza medicamentele asupra creierului ca sa fie constient ce i se intimpla.Pe linga suplimentele de care am tot vorbit i-am introdus ceai verde capsule si spirulina pt ca are destule kg de dat jos, memoria o are excelenta acum, la tine remarc ca mai ai de lucru.Cind sintetizez totul ca la carte, o sa-ti trimit lista completa cu tot ce am facut si tot ce stiu si daca tu consideri ca te vor ajuta poti incerca.Medicamente nu ia de 8 luni de zile absolut nimic, este stabil psihic, emotional, mai am de recuperat insa multe dupa sindromul neuroleptic care l-a suportat.Din tot ce i-am dat cred ca i-a ajutat memoria Lecitina de soia 1200 mg zilnic, Gingko Biloba si toata gama de vitamine B.Daniel nu ai nimic de pierdut daca urmaresti pe Youtube :FOOD MATTERS.
0
22-08-2011, ora 23:04
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
doamna k.v.

Un reply rapid: este si lecitina din soia Non- GMO, agricultura organica. In plus de asta este chiar lecitina din floarea soarelui, da e ceva mai scumpa decat aia din soia.
0
22-08-2011, ora 23:09
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Nu am spus complet desigur, dar o sa-i trimit maine pe privat amanuntit totul.Revenind la Niacina la vremea aia in 1952 nu era vorba de griu modificat genetic si toata agresiunea din alimentatia actuala, acum desigur trebuie sa urmarim toate cauzele posibile si sa le eliminam, se stie ca trebuie sa urmarim si provenienta produsului, eficacitatea lui.

Cu stima
0
23-08-2011, ora 00:26
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Eu stiu ca v-am dat o adresa de pe un site strain, dar ma gandeam ca poate o procurati din alta parte.

Va multumesc.
0
23-08-2011, ora 14:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
" @Mr.Nick, daca Niacina la peste 1000 mg pe zi ucide, spune-mi ce face Zyprexa la 20 mg pe zi sau alt psihotrop recomandat intru eternitate.Vitaminele in doze mari vindeca, cele recomandate zilnic corecteaza carentele, medicii parca s-au vorbit intre ei sa nu lase pe nimeni sa gaseasca solutii ieftine, cei intersati isi vor salva pielea, sau neuronii inca intregi, neotraviti "

Sărut mâna!
Dnă K.V., eu NU am spus că niacina în doză de peste 1000 mg / zi poate să ucidă, ci în doză de peste 6000 mg, adică 6 grame.
Vitamina B3, administrată în supradoză (peste 150-250 mg), zilnic, pe o perioadă de timp de minim 7-14 zile, la un adult, NU vindecă, ci îmbolnăveşte, însă administrată în doză de până la 100 mg / zi, da, vindecă orice afecţiune care şi-a făcut apariţia pe fondul unei avitaminoze B3.
Zyprexa la 20 mg pe zi? Îndobitoceşte şi efectiv roade creierul :(

Graţie şi binecuvântări divine de la Dumnezeu, vă doreşte,
Nick
0
23-08-2011, ora 14:19
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
@Mr.Nick

Desigur ca ai raspuns corect si asta vroiam sa aud in speranta ca vor intelege mai multi raportul beneficii/riscuri in tot si toate.

Cu stima!
0
23-08-2011, ora 14:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
" Mr.Nick, spune-mi si mie daca stii ceva despre cura cu drojdie de bere. Cam cata putem sa luam si cam pe ce perioada. Dr T ne-a spus ca e bine sa cumparam un pachet mare de packmaya si sa-l impartim in 10 si sa luam cate o bucata pe zi, dupa care 6 saptamani pauza. Care e rostul pauzei? De ce nu putem consuma zilnic asa ceva pe o perioada nedeterminata? Daca mai ai si alte informatii pe langa acestea te rog spune-ne ! "

Salve!
Dle Daniel D., accesaţi link-ul de mai jos, pentru a citi mai multe despre drojdia de bere:
http://forum.romedic.ro/prod/Drojdia_de_bere, __un_medicament_foarte_eficace_059232.html
Dr T v-a spus bine :) Este indicată pauza mai ales la persoanele care au probleme cu tranzitul intestinal şi permeabilitatea intestinală. Chiar şi în lipsa unor probleme digestive, pauza este indicată pentru a exclude posibilitatea apariţiei unor dezechilibre electrolitice.
Puteţi ţine o cură de o lună, cu 7-14 zile pauză, reluaţi cura, ţineţi şi pauza ş.a.m.d.
Sper că v-am lămurit cât de cât ;)

Graţie şi binecuvântări divine de la Dumnezeu, vă doreşte,
Nick
0
23-08-2011, ora 16:15
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Bine Mr. Nick, multumesc frumos!
0
25-08-2011, ora 15:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
@K.V şi @Daniel D., cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns. Să vă fie de folos!
Pup şi îmbrăţişez,
Nick
0
07-12-2011, ora 16:13
Ligia23
Nu este medic/terapeut
Ligia23
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine sa imi procur NIACINA, furnizor, date de contact etc. Este banala vitamina B3 (PP)?
Va multumesc frumos!
0
07-12-2011, ora 17:18
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Niacina(B3 sau PP)eu personal mi-am procurat-o de la firma Provita Nutrition, nu inanite de a ma sfatui cu medicul firmei pt dozele pe care urma sa le folosesc.Alte date vi le culegeti singur, nu se permite afisarea nr de telefon sau alte date de contact.In momentul in care am solicitat-o nu aveau pe stoc si m-au intrebat pt ce o folosesc, am dedus ca in principiu nu este printre produsele solicitate, dar asta nu m-a impiedicat sa mi-o procur.
0
17-07-2012, ora 00:19
Mayama
Nu este medic/terapeut
Mayama
Pentru cei interesati de medicina ortomoleculara, exista si la noi un medic specializat, puteti sa va programati pentru consultatii. In felul acesta, veti avea parte de un tratament personalizat, exista scheme de tratament pentru diferite tipuri de afectiuni, ele se gasesc pe un site. Nu pot da adresa aici, s-ar interpreta ca fiind puplicitate. Puteti da o cautare pe google.
Multa sanatate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns
43 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •