În România te omoară o nenorocită de ciupercă!

18-07-2017
Lia.V.
Nu este medic/terapeut
Lia.V.
Nimeni din familia mea nu a fost bolnav până la vârsta senectuţii. Şi totuşi eu sunt mâncată de o nenorocită de ciupercă, de 7 ani, şi niciun dermatolog din Timişoara nu se străduieşte să mă ajute!
În aceşti ani am fost la ambulatoriu la spital, la privaţi, mi s-au dat tratamente peste tratamente fără a mi se face analizele, aşa, după ureche, apoi m-au internat în spital, dar am ieşit cum am intrat. În prezent ficatul meu e praf (de la ultimul tratament cu Terbinafină), tot organismul mi-e dereglat; mi-au apărut pete pe picior care au fost tratate cu tot felul de creme pt psoriazis (tot după ureche), dar nu trec; degetele de la picioare sunt duble ca mărime şi pline cu puroi care se scurge afară pe la baza unghiei, articulaţiile din dreptul unghiilor afectate trosnesc şi mă dor, am palpitaţii, dureri de cap... şi se continuă să se ridice din umeri, spunându-mi-se că niciun laborator nu face analiza de care am nevoie. Sunt în continuare tratată cu...”aaa, e doar o ciupercă”! Dacă aş fi avut sifilis, probabil că aş fi fost luată mai în serios. Eu nu am vrut această ciupercă! Cine naiba vrea să fie bolnav?
Pt că în Timişoara nu am unde să mai merg, întreb (cu toate că nu am mari speranţe ca printre toate aceste subiecte să-mi răspundă cineva competent şi doritor de bine): există în ţara asta o clinică, un spital, un laborator şi un medic care să vrea să mă trateze? Nu să încerce doar sau să experimenteze, ci să mă TRATEZE. Să mă scape de ciuperca asta nenorocită!
Nu doresc sfaturi de la pacienţi, şi nici să fiu compătimită! Caut un medic - cu majuscule, care îşi respectă jurământul de a face bine oamenilor şi care chiar vrea şi ştie că poate să mă ajute.
Mulţumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.