in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice...de fapt incep cu o zi inainte sa-mi vina menstruatia!ce poate fii si cum pot sa scap de aceste mancarimi?
Va rog un raspuns.
Va rog un raspuns.
8 comentarii
Poate fi o alergie la tampoane, dar pentru siguranta este indicat sa va recoltati un examen de secretie vaginala.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
va rog cineva sa ma ajute... in urma unui control ginecologic si a unui papanicolau mi sa pus un diacnostic virus papiloma.dupa mai multe controale si analize mi sa spus ca am nevoie de o operatie de col uterin...imi este foarte frica nu stiu care sunt riscurile acestei operatii va rog cineva sa imi raspunda..
Operatia nu are riscuri, chiar este indicat sa o faceti pentru ca astfel veti putea trata acea leziune.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
as mai avea inca o intrebare doamna doctor.din mom ce eu sunt purtatoare bde hpv.. credeti ca i lam dat si iubitului meu...am o relatie stabila de 1 an..eu am 24 de ani...doctorul nu ma intrebat nimik de partener...ar fo posibil sa il poarte si el acum.
HPV-ul la barbat se elimina, acesta fiind doar purtator, fara sa il afecteze in vreun fel.
Multa sanatate..
Multa sanatate..
doamna Dr. Tirneci va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna rezultatul electroexciziei...lam facut in urma cu 3 saptamani si azi mi-am luat rezultatul.MICRO:1-2.BUZA ANTERIOARA:DISPLAZIE MODERATA SI SEVERA 3-4.buza posterioara:displazie moderata...va rog un raspuns...multumesc
Buna seara! Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am niate dureri ingrozitoare de mai
Bine de un an, am repetat analizele doar la Regina Maria! De fiecre data acestea ies perfect in regula, eu am o durere in partea stanga jos care nu se atenueaza absolut deloc fie caiau vreun tratament sau nu, am dureri ingroItoare la contactul sexual iar acum inainte a-mi veni mi
S a declansat o candida de nedescris cu doar cateva ore inainte de a mi
Veni, mentionez ca nu am avutmai
Mult de 5 contacte sexuale tot anul, cu acelasi partener!!!
Acum observ ca in timp ce sunt pe ciclu, simt ca niste umflaturi prin interior, sunt destul de speriata!!!
Nu stiu unde sa ma mai duc!!!!
Am facut acum 2 luni toate analizele posibile si totul iese in regula
Am niate dureri ingrozitoare de mai
Bine de un an, am repetat analizele doar la Regina Maria! De fiecre data acestea ies perfect in regula, eu am o durere in partea stanga jos care nu se atenueaza absolut deloc fie caiau vreun tratament sau nu, am dureri ingroItoare la contactul sexual iar acum inainte a-mi veni mi
S a declansat o candida de nedescris cu doar cateva ore inainte de a mi
Veni, mentionez ca nu am avutmai
Mult de 5 contacte sexuale tot anul, cu acelasi partener!!!
Acum observ ca in timp ce sunt pe ciclu, simt ca niste umflaturi prin interior, sunt destul de speriata!!!
Nu stiu unde sa ma mai duc!!!!
Am facut acum 2 luni toate analizele posibile si totul iese in regula
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 2Sunt nelamurita!
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 14oare sunt insarcinata?
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 0Mancarimi si roseata in zona genitala
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 1Mancarimi vaginale
- 1Mancarime si usturime
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 2infectie vaginala
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida