Insomnii severe. Am nevoie de un psihoterapeut.

16-04-2018
Nicu028
Nu este medic/terapeut
Nicu028
Buna ziua, am nevoie de o recomandare a unu psihoterapeut bun cu care pot face terapie cognitiv comportamentala online ( nu sunt in tara) pt a ma ajuta sa scap de insomniile care mi s-au declansat in urma cu 4 ani si peste care pana acum le-am mai "pacalit" ba cu o pastila, ba cu alcool, ba m-au mai lasat si tot asa. Mentionez faptul ca in acest interval de timp am incercat si sa merg la psiholog si hipnoza (fara niciun rezultat), acupunctura, ceaiuri inclusi tratament de la psihiatru luat la "nevoie" dar care vad ca nici asa nu isi mai face efectul ( Sanval). In speranta ca e cineva care ma poate ajuta cu o indrumare sau recomandare astept mesaj in privat sau aici.multumesc!
4 comentarii
0
16-04-2018, ora 15:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Căutați la Cognitrotrom Cluj că au o platformă de evaluare și intervenție online
1
16-04-2018, ora 22:30
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Insomniile severe se trateaza si la psihiatru. Faptul ca ati "incercat" si psihoterapie si hipnoza, era de asteptat sa nu functioneze la dvs, dupa cum nici pacalelile pe care le folositi evident ca nu au avut un rezultat bun. Acum vreti si psihoterapie online - inteleg problema cu distanta, dar e inca o pacaleala in plus, pe care o folositi ca sa va spuneti ca "ati incercat din nou" sa rezolvati problema. Psihoterapia se face in cabinet, iar online mai greu sa atingi si sa rezolvi puncte profunde, miezul problemei. Mai degraba e o consiliere (cea online) si nu pe astfel de problematica, ce necesita perseverenta si nu incercari, motivatie suficienta, o buna frecventa a sedintelor, pentru a produce schimbari de durata mare. 4 ani inseamna foarte mult timp cu insomnii, din punct de vedere clinic si ele reprezinta doar niste simptome ale unor tulburari. Tulburarile si cauzele lor trebuie evaluate clinic si tratate psihoterapeutic si cel mai probabil si psihiatric, pentru rezultate mai bune. Simptomele spun ca ceva nu e ok si sunt importante, dar ele sunt doar varful iceberg-ului - din acest motiv as recomanda mai degraba psihoterapie la cabinet, in cazul dvs. Si eu folosesc online-ul pentru consiliere, dar asa cum v-am spus, pt o altfel de problematica.
0
18-04-2018, ora 13:57
Nicu028
Nu este medic/terapeut
Nicu028
Va multumesc frumos pt parere, voi tine cont si sper ca intr-un final sa imi revin. Episoadele insomniei sunt din ce in ce mai severe, alalta-seara de exemplu am fost "nevoit" sa beau alcool sa fiu sigur ca pot dormi, am luat o sticla de Absolut (0, 7 l) si am baut-o aproape pe toata, mi s-a facut rau, am vomat si apoi am dormit cam 6 ore, ieri rau toata ziua, iar am vomat de doua ori, chin groaznic. Pe seara mi-am revenit, am mancat m-am pus la un film si apoi pe la ora 1 noaptea m-am pus la somn, din nou nu am putut dormi insa ce mi se pare f ciudat e ca am tot visat una - alta dar jur ca nu dormeam, mai degraba eram intr-o stare continua de atipire, mi-a recomandat cineva tot aici pe site "Dormidina", voi incerca sa iau deseara sa vad ce se intampla, daca nu, nu stiu ce ma voi face.
0
19-04-2018, ora 04:29
Nicu028
Nu este medic/terapeut
Nicu028
Deci nu mai suport !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul