interpretare rmn
Buna seara, am 28 de ani si sunt o persoana foarte activa, acum 2 ani am avut un traumatist la genunchiul drept, iar in urma RMN-ului concluziile au fost: Ruptura partiala de ligament incrucisat anterior; fisura a cornului posterior meniscal intern(facut acum 1 an). Nu prezint nici o durere, pot alerga, imping la sala la presa, insa la fotbal cateodata imi mai sare genunchiul si apoi 1 zi, max 2 am dureri, apoi iar imi trece...intrebarea mea: este necesara o operatie? sau trebuie doar sa ma feresc de miscari bruste, sa renunt la fotbal si sa fac doar exercitii usoare. Mai mentionez ca dupa accident, si apoi la intervale de cateva luni, am luat Stopartroz Ultra si MSM de la firma Solaray.Va Multumesc !
1 comentarii
Buna seara!
Cel mai logic este sa renuntati la foot-ball.
Chiar daca va veti opera, nu este garantata reluarea foot-ball-ului.
Decizia de interventie depinde de stabilitatea articulatiei, cuantificata clinic si nu RMN.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai logic este sa renuntati la foot-ball.
Chiar daca va veti opera, nu este garantata reluarea foot-ball-ului.
Decizia de interventie depinde de stabilitatea articulatiei, cuantificata clinic si nu RMN.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare