Iubitul meu nu e sigur pe ceea ce vrea

08-08-2020
Camelia25
Nu este medic/terapeut
Camelia25
Buna seara tuturor, ma numesc Camelia si am 19 ani. Trec printr-o poveste mai delicată as putea spune. In urma cu un an aveam o relație de 2 ani, fericita si o familie frumoasă. Dupa sărbătorirea majoratului meu, mama mea s-a îmbolnăvit si a suferit un atac vascular cerebral, a afectat-o foarte mult acum este ca un copil la gândire, numai este lucidă chiar si dupa atata timp, însă nu despre asta este vorba, am vrut sa va introduc putin in dilema mea :)
Am terminat aceea relatie de 2 ani in care nu aveam niciunul gânduri serioase prea curând si am cunoscut imediat după un alt tip, recunosc greseala mea ca am sărit în brațele altuia asa rapid (in iarna ne - am cunoscut, luna ianuarie). Eu sunt o fata desi tânăra, foarte familiară datorita experienței pe care am trait-o cu mama mea, trebuie sa am grija de cele 2 surori mai mici. Anyway, acest băiat este mai open -mind decat fostul meu si decat mine as putea spune, este mai libertin si mai "golanas" daca ma înțelegeți. Părinții lui au divorțat cand el era micuț si si-a trăit viata cum a vrut, suntem de aceeasi varsta mentionez.
In luna iunie ne - am "mutat " mult spus împreună timp de 2 saptamani ca sa putem invata linistiti pt un examen(Bacul vieții), l - am luat si ne-am simtit atat de bine încât am hotarat sa ne mutăm la mine acasă printre atatea probleme. Eu locuiesc in Ilfov, el in Bucuresti inainte. Toate bune si frumoase însă de cateva zile tatăl său care, înstărit fiind are un apartament in Bucuresti i -a propus sa se mute acolo din Octombrie odata cu facultatea care va începe deoarece este in București si are mai multe oportunități.
El, hotărât a acceptat si mi- a spus că vrea asta, pt ca la mine numai poate iesi atat de des cu prietenii ci doar în weekend, ca este departe de Bucuresti si alte motive dar nu stau atat de departe adica la 5 min de Cartierul Residence :)) Totusi..
Mi-aș dori poate sa plec si eu însă nu stiu daca ne vom descurca 2 tineri cu mâncarea, curățenia si alte treburi si familia mea are nevoie de mine, mi-a reproșat in nenumarate ori ca si el si-a lasat fratele acasa pt mine si ca eu de ce nu as pleca cu el in acel apartament sa avem intimitatea noastra si alte lucruri..
Nu vreau sa imi dezamăgesc familia ei sunt mai presus ca orice pt mine însă nu stiu ce sa fac, stiu ca deciziile se iau de unul singur in viata însă simt ca am nevoie de un sfat si nu am la cine apela. El își dorește mult sa iasa, iar eu ma gandesc la banii pe care îi cheltuie.. Sunt mai simpla si imi place si mie sa ma distrez însă am anumite responsabilitati inainte de toate.Voi ce ati face in locul meu si cum as putea sa il fac sa inteleaga ca nu vreau sa plece de aici si ca, chiar daca face mai mult pe drum este bine sa stam aici, la mine ?
Simt ca fara el nu m-as descurca deoarece ma sprijina in tot ceea ce fac si as fii efectiv singura, nu mi-o luati in nume de rau daca am gresit ceva gramatical sau din punct de vedere al gândirii însă am doar 19 ani si poate nu sunt așa "COAPTA LA MINTE " :)
2 comentarii
1
08-08-2020, ora 09:30
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Din păcate nu poți și nu trebuie, după părerea mea, să îi spui tu cum să gândească și ce decizie trebuie să ia... O va face așa cum va simți el... Chiar dacă nu va fi pe placul tău, nu îl poți forța într-o anumită direcție... Alegerea lui va reflecta intențiile lui față de tine... Fii pe pace! mai sunt și alți băieți pe lumea asta... Se spune că „dacă iubești pe cineva, lasă-l să plece... Dacă se întoarce la tine...e al tău... Dacă nu se întoarce nu a fost niciodată al tău...”
1
08-08-2020, ora 11:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti ganduri de viitor cu "un baiat mai libertin si mai golanas" si care nu se gandeste la familia dumneavoastra, ci doar cum sa se distreze? Daca nu, lasati-l sa plece. Va consuma tineretea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.