La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
In data de 20 decembrie am avut primul contact sexual, am sangerat atunci, iar in aceeasi zi am avut alt contact sexual si am mai sangerat putin. A doua zi am gasit iar putin sange pe slip. Mentionez ca am avut contact neprotejat. Ziua urmatoarr dupa aceasta am sangerat putin si am crezut ca este vorba de venirea mentruatiei, dar mi a curs doar atunci si inca putin a doua zi. La cateva zile mai exact pe 24 decembrie seara am avut contact sexual, in aceasta zi ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, imediat dupa ce am avut contact sexual, mi-a venit avea culoare normala, dar mi-a curs foarte putin, iar a doua zi de dimineata mu-a curs foarte putin insa pe parcursul zilei nu mai mi-a curs nmc desi mentionez ca ma doare burta si sani ma dor si sunt usor intariti. Cred ca am si o mica raceala ptr ca mi vine sa urinez des si mai imi vine sa fac dupa aceea. Nedumerirea mea este dc mi a curs asa putin ? E posibil sa fie vorba de vreo sarcina ceva sau o infectie?
4 comentarii
Un consult medical dupa inceperea vietii sexuale este, oricum, indicat, chiar si daca nu ar fi toate aceste simptome. Ar putea fi vorba, intr-adevar, de o infectie genitala. Ar putea fi vorba si de o cistita, care nu e deloc rara dupa primele contacte sexuale. Nu amanati.
Multumesc frumos! Niste date de contact ale dumneavoastra unde v-as putea gasi sau un numar de telefon pentru o programare? Daca se poate varog frumos!
In prezent nu sunt in tara. Dar cel mai bine va orienteaza medicul dv de familie.
Buna ziua domnul doctor ma puteti lamuri si pe mine defapt sa ma ajutati pe 9 ianuarie am avut un contact (neprotejat) dar fara ejaculare era cu 3 zile inainte de venirea mentruatie asta pe 11 trebuia sa imi vina insa inca nu a venit este posibila o sarcina sau este de vina ca am avut un antibiotic ( Ceforan) va rog frumos daca puteti sa imi spuneti si mie ce sa fac?? ce sa cred ca este o sarcina sau sa mai astept sa vad daca vine?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 1menstruatie foarte putina
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 4oare e bine?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 0Menstruatie putina
- 3Menstruatie redusa cantitativ
- 4Scurgere ciudata
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 2menstruatie putina in fiecare zi
- 7Sangerari de lunga durata
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1Menstruatie redusa
- 0Menstruație
- 4Sarcină ?
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ