Ma trezesc noaptea din ora în ora

Bună ziua ma numesc Alex am varsta de 29 ani și sufăr de schizofrenie paranoida am o problema foarte mare și stresanta noaptea când ma culc ma trezesc din ora în ora cam de vreo 6 ori pe noapte indiferent dacă iau imovane de somn sau nu, indiferent dacă sunt obosit sau nu ce as putea face sa numai ma trezesc, Sa dorm și io vreo 5, 6 ore consecutiv, precizez ca nu am nicio ocupație fiind pensionat pe caz de boala
7 comentarii

Eu cred ca e de la antipsihotic pentru ca și eu pățesc la fel.Doar ca pe mine nu ma deranjează ca adorm la loc.

De la pastile o fi? Și io adorm la loc da e deranjant totuși, Nicole tu de câte ori te trezești noaptea și în câte ore și de câte ori?

Pai adorm pe la 10 și de regula ma trezesc la 5.Am și seri în care ma trezesc pe la 3.Dar de regula la 5.Si de la 5 la 8 ma trezesc cam din ora n ora.De la altceva n are ce sa fie ca înainte dormeam normal.Dar încearcă melatonina ca am auzit și eu ca e bun.Se da și la copii mici melatonina deci n are ce sa ți facă rău.Eu nu iau ca nu ma deranjează ți am zis.

Vorbeste cu psihiatrul poate îti adaugă ceva la schema de tratament. In farmacie sunt mai multe tipuri de medicamente cu melatonină, dar întreaba psihiatrul care ar fi mai potrivit pentru tine.

Câte ore stați în pat în medie?
Dacă mintea și corpul sunt obosite, somnul survine automat când stați lungit. Somnul poate fi tulburat doar de surse de zgomot sau lumină.
Eu nu am luat niciodată somnifere, dar din relatările celor care iau diazepam, acesta crează o stare de agitație și chiar dacă dormiți, vă sculați obosit.
Și de ce vreți neapărat să dormiți? Puteți folosi momentele de trezvie din timpul nopții ca să meditați la viața dvs, sau să vă rugați (dacă sunteți religios), sau la găsirea unei profesii, sau la alte lucruri utile.
Dacă mintea și corpul sunt obosite, somnul survine automat când stați lungit. Somnul poate fi tulburat doar de surse de zgomot sau lumină.
Eu nu am luat niciodată somnifere, dar din relatările celor care iau diazepam, acesta crează o stare de agitație și chiar dacă dormiți, vă sculați obosit.
Și de ce vreți neapărat să dormiți? Puteți folosi momentele de trezvie din timpul nopții ca să meditați la viața dvs, sau să vă rugați (dacă sunteți religios), sau la găsirea unei profesii, sau la alte lucruri utile.

iti trebuie un tratament mai puternic. spune-i dr de problema asta, si va stiii ce trebuie sa faca. melatonina nu e suficient si nici recomandat sa iei 5mg. din ce stiu asta e o problema intalnita in depresie, ceea ce ar insemna sa-ti dea un anti-depresiv usor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 29insomnie cronica!
- 20Bolnav de schizofrenie
- 5schizofrenie paranoida grad II- Solian+Orfiril
- 11Simptome ciudate
- 1Pensie grad 3 schizofrenie
- 0Schizofrenie paranoida
- 2Treziri neobisnuite in timpul noptii insotite de comportament bizar
- 1Insomnie gravă...
- 3Tratamente Schizofrenie
- 4Numai pot.sunt la capatul puteriilor
- 1Un schizofrenic obisnuit, adult, care uneori se revolta
- 15Suport grup schizofrenie
- 6Pot face recadere?
- 1Cum beneficiez de pensie de gradul III?
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului tulburarile de somn schizofrenia paranoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: