mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?

28-11-2007
sorinbyby
Nu este medic/terapeut
sorinbyby
mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine? ce pot face?
simona
6 comentarii
0
29-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Puteti sa aveti cati copii doriti cu conditita sa va prezentati la medicul ginecolog care va va face dezlegarea trompelor.Cat timp trompele sunt legate, nu veti putea ramane gravida.
0
29-11-2007, ora 00:00
Alina26
Nu este medic/terapeut
Alina26
0
26-02-2010, ora 11:42
florentina felicia
Nu este medic/terapeut
florentina felicia
Buna ziua!!tare mult mi-as dori daca imi puteti trimite raspunsul -!!Am 21 de ani..si la varsta de 19 ani, am facut un avort, aveam 3 luni...off..groaznik.De atunci am tot sangerat..si inainte de ciclu si dupa..am fost la medic.dra mi-au spus ca nu este nimik..dereglari hormonale..si mi-au dat anticonceptionale!Dar anul trecut cam pe vremea aceasta.din senin, m-am trezit cu un chist pe lenjerie, cred ca chist era..nici eu nu stiu ce..habar nu am..dar nu am sangerat dupa..absolut deloc!!Si vorbind aseara cu cineva pe mess, mi-a explicat ca poate fi vorba de un avort spontan..si ma tot intreb..oare asta este?si de ce?Intre timp.am luat stafilocucul auriu, din apa, asta mi-au spus, si mi-au aparut o multime de cosuri pe fata..am Roaccutane de 4 luni, si m-ai ma 2 luni de luat..dar ceea ce vreau sa spun..este ca nu mai am sangerari..ce se intampla cu mine??
0
27-02-2010, ora 17:40
florentina felicia
Nu este medic/terapeut
florentina felicia
dar vreau si eu raspuns..kiar sunt ingrijorata..mersi
0
22-03-2010, ora 12:23
craioveanca
Nu este medic/terapeut
craioveanca
Buna ziua, sint Maria din Craiova, am uter fibromatos, chiar un fibrom destul de mare in dreapta, pe care il simt uneori dar care nu ma deranjeaza.Sint in observatie la dna dr.Cotarcea Smarandita din anul 2005(am 45 ani)sin in sept., mi-a spus cind am fost la control, ca, va fi nevoie sa ma chiureteze pt.ca, daca am inteles bine termenii medicali, este endometrul ingrosar si din aceasta cauza am ciclu in cantitate mica, A observat ca este ingrosat endometrul si singele nu mai poate fi eliberat din organism, din aceastaa cauza am uneori la ciclu dureri, si o culoare mai inchisa decit normal.Nu m-a alarmat, ci doar a spus ca sa ma hotarasc sa facem acest lucru, pt.ca nu e nici dureros si a doua zi merg acasa.Sint putin ingrijorata, ce ma sfatuiti, sa fac, Mai mult este grav? Multumesc anticipat pt.sfat si credeti-ma ca as fi vrut anul tre cut sa fac operatie de scoatere a uterului ca sa nu mai am nici o grija, dar dna dr.a spus ca nu este nevoie.
0
27-03-2010, ora 18:23
ladydoors
Nu este medic/terapeut
ladydoors
Buna ziua. Sunt foarte multe probleme pe latura aceasta. Si intamplator am intrat pe forum, am vazut cateva discutii si pareri. In plus, lumea cere sfaturi. Eu am 32 de ani, nu sunt casatorita si mi s-a depistat depistat un fibrom uterin mare(10/9cm) destul de tarziu. Stiti cum e...nu ai timp, ti se pare ca faci fata si fara sa mergi la medic. La mine nu a fost asa. Unul dintre specialistii din tara noastra nu mi-a dat nicio sansa. Am ajuns la insistentele mamei mele la domnii doctori Panaite si Nicodin de la Spitalul Militar. Va spun ca oamenii aceia mi-au salvat viata. A fost o operatie grea. Prognosticul era rezervat. Eram pasibila de histerectomie totala. Dar acesti oameni mi-au salvat tot. De fiecare data cand am mers la control mi s-a explicat frumos, pe intelesul meu. Am ajuns azi, la cateva luni de la operatie sa aflu ca pot sa am un copil. M-am vindecat total. Domnul doctor Panaite m-a felicitat de fiecare data pentru evolutie, dar am avut curajul sa il felicit si eu pentru reusita. Si mai mentionez ca nu mi s-au cerut bani, insa oamenii acestia merita mult mai mult decat li se ofera. Sunt intr-adevar niste profeionisti. Va recomand celor cu probleme ginecologice sa nu ezitati sa ii cautati. Nu veti regreta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inflamarea („înfundarea”) trompelor uterine
  •