mamica in 32 sapt. purtatoare clinic sanatos hepatita b

buna ziua, as avea nevoie de vaccin anti hepatic ptr. nou nascuti dar nu stiu cum sa procedez, in Italia si in germania, unde s-au interesat niste prieteni, se face la bb nascuti din mame sanatoase purtatoare de virus hepatita b 3 sau 4 doze dintre care prima in primela 12 ore si urmatoarele in lunile care urmeaza vaccinul de la 12 ore se numestre HBVAXpro de 5 sau 10 mg produs de SPMSD iar pt urmatoarele doze se foloseste fie Infarix -hexa, produs de GSK sau IMMunoHBs. pretul lui ar fi de 200 euro/doza in Germania sau 400 Euro /doza in Italia
doctorita de la infectioase mi-a vorbit pana acum doar de o singura vaccinare, cea de la la 12 ore si de restul care se fac la toti bb, sanatosi sau infectati, dupa schema romaneasca cu Engerix.
Daca puteti sa-mi spuneti cum se numeste exact produsul, cum si de cate ori se administreaza si daca are efecte asupra bb-lui. Va multumesc ( Marton Laura-Cristina, Brasov)
doctorita de la infectioase mi-a vorbit pana acum doar de o singura vaccinare, cea de la la 12 ore si de restul care se fac la toti bb, sanatosi sau infectati, dupa schema romaneasca cu Engerix.
Daca puteti sa-mi spuneti cum se numeste exact produsul, cum si de cate ori se administreaza si daca are efecte asupra bb-lui. Va multumesc ( Marton Laura-Cristina, Brasov)
4 comentarii

Daca deja v-a vazut un infectionist este bine.
Pentru copiii cu mame HBs+ (pozitiv), se face la nastere vaccinare anti hepatita B SI imunoglobuline anti hepatita B. Se repeta (numai vaccinarea, bineinteles) la 1 luna si la 2 (sau la 6) luni.
Engerix se poate administra si la nou-nascut (doza mica de 10 mcg, intramuscular). Nu stiu daca alte vaccinuri anti B sint mai bune.
Imunoglobulina anti B (de exemplu Hepatect), s-ar putea sa fie mai complicat de gasit. Daca nu gasiti la nici o farmacie si nu are nici clinica unde veti naste, vedeti si:
http://forum.romedic.ro/prod/sarcina+_purtator_hepatita_B_0294.html
Cautati-o din timp, este important sa faca si imunoglobulina.
Multa sanatate!
-------------*
(*modificat de admin)
Pentru copiii cu mame HBs+ (pozitiv), se face la nastere vaccinare anti hepatita B SI imunoglobuline anti hepatita B. Se repeta (numai vaccinarea, bineinteles) la 1 luna si la 2 (sau la 6) luni.
Engerix se poate administra si la nou-nascut (doza mica de 10 mcg, intramuscular). Nu stiu daca alte vaccinuri anti B sint mai bune.
Imunoglobulina anti B (de exemplu Hepatect), s-ar putea sa fie mai complicat de gasit. Daca nu gasiti la nici o farmacie si nu are nici clinica unde veti naste, vedeti si:
http://forum.romedic.ro/prod/sarcina+_purtator_hepatita_B_0294.html
Cautati-o din timp, este important sa faca si imunoglobulina.
Multa sanatate!
-------------*
(*modificat de admin)

am mai scris intr un loc dar... nu stiam unde vei verifica. daca mai e de actualitate cererea pentru imunoglobulina lasa un mail sau nr de contact...

Pot sa va spun ca eu am cautat inebunita imunoglobulina antihepatita B pt bebelusul meu. Am vorbit inclusiv cu cineva in italia, dar a fost foarte greu. Macar sunt fericita ca bebelusul meu va veni in cateva zile si am aceasta imunoglobulina. Eu am apelat la mai multe cunostinte, si mi-au mai facut rost de ea, dar pana nu le primesc nu spun nimic, daca le primesc am sa revin pe forum, ca sunt sigura ca o sa mai aiba cineva nevoie cum am avut si noi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Virusul Hepatic B, din nou
- 16am ramas gravida si sunt purtatoare de virus hepatita b
- 3oare am luat si eu virusul hepatitei b?
- 3imunizare anti hepatita a si b
- 4sarcina 37 saptamani si am observat o pata maronie
- 3hepatita B cu Ag Hbs negativ-
- 7Am ficatul marit, iar in trecut am avut hepatita B
- 3vaccin initial hepatita b
- 7La ce medic poate apela?
- 4Am sau nu hepatita cronica b ?
- 6Hepatita B, TGO, TGP, GGT - valori marite. Trebuie internat?
- 2Hepatita b inactiva transmitere prin contact sexual
- 5Hepatita B, C, HIV
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 0Hepatita B-rezultat viremie
- 2Anestezia si hepatita
- 0Analize anticorpi HBS. Să înțeleg ca nu este imunizat și trebuie iar făcut vaccinul?
- 1Hepatită b de peste 25 ani
Mai multe informații despre: Hepatita B Sarcina luna VIII Vaccinul antihepatita B
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: