Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare

17-06-2010
faka.oana
Nu este medic/terapeut
faka.oana
Buna seara, am 26 ani si luna aceasta cand trebuia sa fiu la menstruatie am avut o surpriza neplacuta si anume: nu am avut un ciclu menstrual normal, mi-a curs un pic de sange dar foarte inchis la culoare, nici nu a trebuit sa folosesc absorbante pentru ca nu aveam pentru ce.mentionez ca aveam dureri de burta destul de mari in primele doua zile si trebuia sa iau pastile, iar acum doar m-a deranjat un pic...am pus seama pe variatiile de temperatura eu locuind in Brasov(zile foarte calduroase, iar apoi racoroase ).Mentionez ca e prima data cand mi se intampla aces lucru.
Va rog sa ma ajutati cu o parere.
Va multumesc si va doresc sanatate!!
O seara buna!
6 comentarii
0
18-06-2010, ora 19:30
nagy
Nu este medic/terapeut
nagy
buna, incearca sa-ti faci un test de sarcina sau sa consulti un medic specialist.
0
19-06-2010, ora 10:49
faka.oana
Nu este medic/terapeut
faka.oana
Da...mersi..asta a fost primul lucru pe care l-am facut, mi-am luat un test de sarcina si a iesit negativ...dar intre timp lucrurile s-au rezolvat :)...multumesc frumos oricum!
0
29-11-2011, ora 18:33
elena2341
Nu este medic/terapeut
elena2341
si eu am patit la fel o sami iau un test de sarcina sa vad ce se intampla
0
27-04-2012, ora 13:01
alexa199121
Nu este medic/terapeut
alexa199121
Deci daca am ciclul neregulat, de obicei imi intarzie 4-5 zile dar acum mi-a intarziat deja 7 si mi-am facut testul de sarcina si mi-a iesti negativ. atunci nu poate fi vorba de sarcina nu-i asa? cateodata simt o usoara durere de burta ca inainte de ciclu.in luna martie pe data de 19 am avut menstruatie, si luna asta nu mi a venit deloc, dar cu 10 zile inainte sa imi vina menstruatia aveam dureri la sani imi simteam sanii 2 bolovaniiii, iar acu nu am avut nimic decat niste dureri de burta nu asa rau...am facut acu 2 zile un test si a iesit negativ..mai am 3 zile pana pe 30...mentionez ca nu fac protejat.fac de 4 ani cu sotul meu dar nu am ramas niciodata.. oare din ce cauza? va rog sa imi datiiiii un RASPUNS CAT MAI REPEDE VA ROG FRUMOS..VA MULTUMESC...va rog din suflet sa imi datiiii un raspuns cat mai repede va rog...
0
27-04-2012, ora 14:34
apantazi
Nu este medic/terapeut
apantazi
Buna Ziua,
Sper si imi doresc din tot sufletul sa primesc raspunsul Dvs!
Va voi povesti despre ce este vorba. Am 32 de ani si imi doresac sa dau nastere unui copil, din pacate medicul la care am fost mi-a dat o veste foarte urata si anume ca nu pot ramane insarcinata deoarece am ajuns la menopauza, repet, am doar 32 ani. De 3 luni nu mai am menstruatie. Am facut o serie de analize hormonale, pana acum la 2 laboratoare diferite. La unul mi-a iesit FSH 40.41, medicul spunandu-mi dupa aceasta analiza ca nu mai pot avea copii decat cu ovule de la alta femeie. Am refacut in disperare analiza si mi-a iesit 10.36, nici nu stiu ce sa mai cred, sunt disperata. Menstruatia tot nu a venit, de 3 luni adica. Probleme cu menstra am avut mai tot timpul, la 18 ani am descooperit ca am multe chisturi si mi s-au prescris anticonceptionale ptr reglarea ciclului. Cand a aparut ecografia transvaginala s-a descoperit ca unul dintre chisturile care au ramas de-a lungul timpului este dermoid, am fost la mai multi medici si acestia mi-au spus ca trb sa ma operez. Am facut- in urma cu aprox 5luni, in urma operatiei am ramas fara ovarul si trompa de pe partea dreapta. Cand luam anticonceptionale aveam mentruatia regulata, dupa ceas mai pe romaneste, daca le intrerupeam nu mai era asa, medicii spunand ca, cauza este acel chist dermoid. Acum nu sstiu ce sa fac, sunt speriata. Cum de mi-a iesit analiza in decursul a aprox 2 saptamani cu valori diferite? O valoare foarte proasta si una buna si de ce nu mai am menstruatie? Mi-am facut programare si la un endocrinolog la Parhon. Doamne ajura sa fim bine si va rog daca se poate sa discute cineva cu mine, poate ma sfatuieste ce sa mai fac.
Va multumesc din suflet!
0
29-08-2021, ora 21:14
ElisabetaMarina
Nu este medic/terapeut
ElisabetaMarina
Daca s ovulele altei femei, atunci inseamna ca e copilul ei. Unii au facut copii si la 47 de ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: