menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
in iunie si iulie menstruatia mi-a venit la timp...insa...nimic ca de obicei...durerile au fost mult mai reduse fata de celelalte luni...menstruatia a fost de culoare maronie, foarte redusa cantitativ si m-a tinut doar 2 zile... in aceste 2 luni..am avut 2 contacte sexuale...neprotejate, insa fara finalizare inauntru...am facut si un test de sarcina si a iesit negativ, , , deci despre ce poate fi vorba?
2 comentarii
buna.
am avut si eu la fel acum cateva luni insa nu imi incepusem viata sexuala inca.de cat timp ai menstruatie si cati ani ai?
poate fi pentru ca esti la inceputul menstruatiei si aceasta nu este reglata inca.sau poate fi de la actul sexual.sincer nu cred ca ai motiv de ingrojorare inca si ar trebui sa urmaresti evolutia si in celelalte luni.cel mai bine totusi ar fi sa faci o vizita la medicul ginecolog.chiar daca toata lumea da acest sfat, este cel mai bun.el va sti sigur ce ai putea avea.
am avut si eu la fel acum cateva luni insa nu imi incepusem viata sexuala inca.de cat timp ai menstruatie si cati ani ai?
poate fi pentru ca esti la inceputul menstruatiei si aceasta nu este reglata inca.sau poate fi de la actul sexual.sincer nu cred ca ai motiv de ingrojorare inca si ar trebui sa urmaresti evolutia si in celelalte luni.cel mai bine totusi ar fi sa faci o vizita la medicul ginecolog.chiar daca toata lumea da acest sfat, este cel mai bun.el va sti sigur ce ai putea avea.
buna
am 23 de ani...menstruatia o am de 10 ani, deci nici vorba de inceputul menstruatiei...si in tot acest timp nu am avut o astfel de problema..cel mai sigur voi ajunge la medic...mersi de raspuns..:)
am 23 de ani...menstruatia o am de 10 ani, deci nici vorba de inceputul menstruatiei...si in tot acest timp nu am avut o astfel de problema..cel mai sigur voi ajunge la medic...mersi de raspuns..:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 10Exista oare o solutie?
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 8problema legata de menstruatie :|
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 3Menstruatie redusa cantitativ
- 1menstruatie
- 5Menstruatie mai rapida !
- 0Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata
- 6am sterilet de 4 luni si menstruatiile sunt abundente si dureroase
- 1menstruatie in administrare karissa rog raspuns domnule doctor.
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 0s-a orpit menstruatia dupa o zi !!
Mai multe informații despre: Menstruatia menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: