mentruatie prea devreme desi i'au aticonceptionale
buna ziua.am 21 de ani si i'au pastile anticonceptionale de aproximativ 2 ani.luna aceasta pt prima data mi s'a intamplat ca la 10 zile dupa inceperea noi folii de pastile sa apara o sanferare destul de abundenta.este nevoie de consultatia unui medic de specialitate ?sau imi putetzi sugera dumneavoastra ce as putea face?
multumesc anticipat
multumesc anticipat
1 comentarii
Daca nu ati fost la nici un control in ultimele 6 luni, este bine sa o faceti.
Daca ati fost la un control (inclusiv test Papanicolau) in ultimele 6 luni si nu a descoperit nimic in neregula, atunci incercati urmatoarea metoda de oprire a acestei sangerari numite impropriu "menstruatie": 2 fiole de vitamina K administrate intramuscular intr-o singura injectie. Raspunsul asteptat este oprirea sangerarii in mai putin de 24 de ore de la injectie.
-daca sangerarea se opreste, dar in cursul acestui an problema reapare, atunci va fi nevoie de schimbarea anticonceptionalului sau de schimbarea metodei contraceptive.
-daca sangerarea nu se opreste in ciuda injectiei, atunci se pare ca aveti nevoie de un alt tratament pentru oprirea ei si e cazul sa mergeti la doctorul dv sa il prescrie.
Daca ati fost la un control (inclusiv test Papanicolau) in ultimele 6 luni si nu a descoperit nimic in neregula, atunci incercati urmatoarea metoda de oprire a acestei sangerari numite impropriu "menstruatie": 2 fiole de vitamina K administrate intramuscular intr-o singura injectie. Raspunsul asteptat este oprirea sangerarii in mai putin de 24 de ore de la injectie.
-daca sangerarea se opreste, dar in cursul acestui an problema reapare, atunci va fi nevoie de schimbarea anticonceptionalului sau de schimbarea metodei contraceptive.
-daca sangerarea nu se opreste in ciuda injectiei, atunci se pare ca aveti nevoie de un alt tratament pentru oprirea ei si e cazul sa mergeti la doctorul dv sa il prescrie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon