mi-au aparut in partile laterale alea nasului niste umflaturi

40 comentarii 1 2
0
18-07-2017, ora 20:32
Marius.P
Nu este medic/terapeut
Marius.P
Multumesc frumos pentru raspuns. Pot urma un tratament sau ce ma sfatuiti sa fac mai departe? Se vindeca singur ? Momentan nu mai am aproape deloc dureri la palpare doar ca este in continuare nasul mai umflat si mai marit spre partea din dreapta. In plus mijlocul nasului inca este mai rosu.

Am incercat sa ma uit si in interiorul nasului, pare totul curat, dar in nara dreapta in partea de sus pare ca se vede ceva alb, dar nu stiu sigur ( nu am vizibilitate foarte buna spre interiorul nasului)

Sper ca intr-un final sa imi revina marimea nasului la normal ( momentan se vede foarte ciudat, parca s-a strambat din cauza la umflatura )

Multumesc anticipat,

P.S:- Daca am inteles bine din alte informari, o solutie foarte buna pentru tratarea cauzei ar fi mierea Manuka. Dumneavoastra ce parere aveti ?! Asta in cazult in care este vorba si la mine de stafilococ auriu ( am inteles ca ar fi o prima cauza pentru aparitia de furunc ). Sper sa ma insel...


Cu stima,

Marius!
1
18-07-2017, ora 21:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da furunculul poate sa fie provocat de stafilococ
care creste pe lapte si dulciuri. si ele trebuei excluse complet din alimentatie
in rest e bine sa vada un medic ORL nasul
0
19-07-2017, ora 01:16
Marius.P
Nu este medic/terapeut
Marius.P
Am inteles. In trecut am exagerat un pic, , mai mult'' cu dulciuri dar lapte nu beau deloc. Am sa imi fac o progamare la un medic ORL-ist, pacat ca nu pot ajunge la dumneavoastra. In Brasov cu greu gasesti un medic careia sa-i si pese de pacient, nu numai tratamente universale, , sa fie acolo''.

Pana voi ajunge la un control, va rog frumos sa-mi spuneti daca acest stafilococ si implicit acest furunc vor trece de la sine sau trebuie sa urmez un tratament ? Totusi, nu inteleg cum m-am ales cu acest stafilococ... Sunt optimist si sper ca nu se va agrava :)


Sunteti un om cu suflet mare si tin sa va multumesc din tot sufletul pentru ajutorul care ni-l acordati mereu. Ajutati foarte multe persoane si sper si cred ca ne putem revansa si noi fata de dumneavoastra.

Inca o data va multumesc pentru ajutor si pentru viitoarele raspunsuri.

Cu stima,
0
05-08-2017, ora 23:15
Daniela Anca
Nu este medic/terapeut
Daniela Anca
Buna seara. La băietelul meu i-au aparut niste umflaturi pe osul nasului pe ambele parti sunt durerosi la atingere. Ce ar pute fi? Se vad destul de bine.Va multumesc
0
06-08-2017, ora 12:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
mergeti maine la un medic ORL
0
27-08-2017, ora 13:47
Andreea123455
Nu este medic/terapeut
Andreea123455
Mi a iesit langa nas un fel de cos care nu coace..zamuieste si ma mănâncă..ce poate fi si e bine daca ma dau cu triderm?
0
13-09-2017, ora 13:41
Andreea.m29
Nu este medic/terapeut
Andreea.m29
Buna ziua!! Am avut o operatie de rinoplastie acum 4 luni!! Am fost si la controlul post operatoriu de la 3 luni! Nu am avut probleme pana acum. Dar la 4 luni de la operatie, am 2-3 zile im care sufar de un disconfort sub nara pe peretele nazal cred ca se cheama sept, nu stiu daca e o mica umflatura, sau poate sunt lucruri care se pot intampla, nici nu stiu cum sa ma exprim, sa dau de inteles ce anume ma deranjeaza! Nu am durere, doar un discomfort pe care pana acum nu l am avut, si care ma face sa ma intreb daca e totul bine in noul meu nas! Deocamdata nu pot sa merg sa ma vizitez, si nici nu stiu daca am o problema sau e o mica umflatura, vreun cos...mi e si rusine sa sun sa intreb, nestiind cum sa ma exprim, cum sa dau de inteles unde ma deranjeaza!
0
31-05-2018, ora 15:38
Manuu
Nu este medic/terapeut
Manuu
Venind de la școală am stors un cos aflat pe laterala nasului după o jumătate de ora m am uitat în oglinda și aveam partea laterala a nasului umflată ajutați ma va rog ce trebuie sa fac sa scap de inflamație și de ce s a umflat?
0
31-05-2018, ora 20:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 fiindca nu se strange niciodta, nimic pe fata, venele si sistemul limfatic sunt conectati cu cel cerebral..si poti fare simplu din necunoastere o mare meningita
2 e bine sa mergi la urgente. pentru un tratament corect
0
04-11-2018, ora 01:13
Laurylla
Nu este medic/terapeut
Laurylla
Buna, Am suferit o rinoplastie acum 3 luni și de ceva timp mi-a apărut un fel de coș care e tare, alb/roșu dar nu iese și nici nu coace și nu pot să mi dau seama ce poate sa fie!E normal? Se retrage în timp?Dacă nu ce ar fi de făcut?O cremă/ pastile pot ajuta la ceva? Sper să mă puteți ajuta.Mulțumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Care este „rețeta” apariției alergiilor alimentare?
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  • Analiza acarienilor de la nivel cutanat
  •