nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?

vorbesc fff serios poate ca o fac prea rar cu nevasta si in loc sa simt placere simt durere poate ca nu mai imi place da si nu ejaculez din placere ma gandesc deja s-o insel ma dor si testicolele nu mai ejaculez mult din ce cauza? ajutati-ma va rog
2 comentarii

Solutia aia cu inselatul e putin caragioasa, fiindca 99 % acelasi lucru s-ar intimpla si cu o alta femeie. Nu pare a fi ceva psihologic, ci organic (adica e posibil sa fie o cauza medicala, o boala, pt asta). Mergeti neaparat la un consult de urologie.

Intr-adevar, intotdeauna inainte de a consulta un psiholog este nevoie de un consult medical pentru a inlatura posibile cauze organice.
Asteptam sa ne spuneti cum a decurs vizita la medic pentru a putea spune mai multe.
Mult succes!
Asteptam sa ne spuneti cum a decurs vizita la medic pentru a putea spune mai multe.
Mult succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo 2 sapt. observ ejaculare cu sange... sau nu?
- 3dureri in timpul actului sexual.. cum diminuez aceasta problema?
- 3Dupa ejaculare ma ustura penisul.
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 2dureri in timpul actului...
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 4cum sa ii spun ce imi doresc?
- 8Relatii intime cu partenera
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 6ejaculare in timpul somnului
- 4Erectie si ejaculare slaba
- 3Un sfat..:)
- 0am dureri jos in timpu actului sexual de cateva zile
- 1dureri in timpul actului sexual
- 2Durere in timpul actului sexual
- 4Durere in timpul actului sexual