Nu mai vreau sa traiesc vreau sa ma sinicid

27-12-2018
Siena Preda Niko
Nu este medic/terapeut
Siena Preda Niko
Buna seara mă numesc Niko ieri am implinit 38 de ani ani care iam parcurs cu amaraciune cu saracie cu singuratate cu mare chin si cu doi copii de gat insa acum cedez efectiv viata mia dat lovitura dupa lovitura si nu mai pot merge mai departe viata ma ingenunchiat si nu mai ma pot ridica vreau sa ma ajutati ce sa le spun copiilor mei ei sunt micuti si nu stiu daca ma va intelege vreodata nu va cer sa ma ajutati cu ce sa ma sinucid as fi cretina sunt multe modalitati in ziua de azi numai sa ai sange si sa vrei insa rugamintea mea mare asta este ce sa le spun copiilor sau sa îi pun in fata faptului implinit cum este mai bine ca multumesc!
4 comentarii
0
28-12-2018, ora 12:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La multi ani!
Ati facut depresie. Sinuciderea nu e o solutie. Depresia e o boala perfect tratabila in ziua de astazi. Nu puteti sa va lasati copiii singuri in viata pentru ea. Va trece cu o pastila pe zi.
Mergeti la un spital unde primesc urgente psihiatrice, luati tratament si veti vedea ca veti fi bine.
Sunteti o femeie puternica daca ati ajuns pina la varsta aceasta cu doi copii. Nu trebuie sa va dati batuta!
0
09-01-2019, ora 16:35
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Pentru copii ar fi o traumă care i-ar urmări toată viața. Mergeți la un psihiatru pentru tratament și dacă aveți posibilitate faceți și niște ședințe de psihoterapie pentru o rezolvare mai rapidă.
0
09-01-2019, ora 17:02
Dr. Delia Mihalache
Psihiatrie, BRASOV
Dr. Delia Mihalache
Asa cum v-au recomandat si colegii mei, va sfatuiesc sa va prezentati la un spital de psihiatrie in urgente. Trebuie doar sa mergeti acolo si sa spuneti care este problema. Nu va judeca nimeni, nu sunteti nebuna, aveti o depresie care, desi pare un monstru, e foarte usor de pus la punct cu un tratament. O sa vedeti ca puteti trece peste acest impas, tot timpul exista solutii. Suicidul nu e una.
0
09-01-2019, ora 17:33
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Mergi si vorbeste si cu preotul paroh si intreaba-l cum e mai bine sa procedezi in situatia ta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul