nu mi-a mai venit ciclul timp de un an (dupa primul ciclu)

Buna ziua,
Am o problema care a inceput sa ma cam ingrijoreze. Am aproape 14 ani si dupa ce mi-a venit ciclul pentru prima data(la 12 ani si 8 luni) nu mi-a mai venit deloc. Tin sa mentionez ca a trecut un an de atunci. Este normal? Am motive sa ma ingrijorez? Nu sunt foarte dezvoltata si am intalmea de 1.58 si greutatea de 42 kg.
Va multumesc pt ajutor!
Am o problema care a inceput sa ma cam ingrijoreze. Am aproape 14 ani si dupa ce mi-a venit ciclul pentru prima data(la 12 ani si 8 luni) nu mi-a mai venit deloc. Tin sa mentionez ca a trecut un an de atunci. Este normal? Am motive sa ma ingrijorez? Nu sunt foarte dezvoltata si am intalmea de 1.58 si greutatea de 42 kg.
Va multumesc pt ajutor!
5 comentarii

Luati vreun medicament sau ceaiuri, suplimente alimentare etc ?

nu iau nimic. mananc din toate ca de obicei. doar ca nu am ff multa pofta de mancare, mai ales in timpul scolii cand am foarte mult stres.
mi-am masurat din nou inaltimea si am 1.60 dar nu sunt foarte dezvoltata in solduri. e posibil sa fi fost doar o explozie hormonala atunci si sa trebuiasca de fapt sa-mi vina ciclul mai tarziu?
mi-am masurat din nou inaltimea si am 1.60 dar nu sunt foarte dezvoltata in solduri. e posibil sa fi fost doar o explozie hormonala atunci si sa trebuiasca de fapt sa-mi vina ciclul mai tarziu?

DA. Asa consider.
Dar cate zile a tinut prima ta menstruatie ?
Ar putea exista varianta sa nu fi fost o menstruatie ci doar o sangerare vaginala de exemplu.
Dar cate zile a tinut prima ta menstruatie ?
Ar putea exista varianta sa nu fi fost o menstruatie ci doar o sangerare vaginala de exemplu.

Multumesc pentru raspuns!
A tinut cateva zile(cam o saptamana in total) si in primele 2 zile sangerarea a fost mai abundenta si m-a durut foarte tare burta.
A tinut cateva zile(cam o saptamana in total) si in primele 2 zile sangerarea a fost mai abundenta si m-a durut foarte tare burta.

Sper ca nu ai avut contacte sexuale, sa fi ramas insarcinata...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6amenoree de mai bine de 17 ani
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 3durere la san! ajutor!
- 1lipsa ciclului menstrual
- 4Lipsa menstruatiei
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 2Lipsa menstruatiei
- 2sunt ingrijorata din cauza lipsei ciclului
- 0amenoree de trei luni
- 1Din doua în doua luni
- 0Un răspuns va rog!?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 4Va rog, doresc un raspuns!
- 0Lipsa ciclu după tratament cu duphaston
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: