Pareri despre clinica Prestige Dental Care din Bucuresti

Buna ziua!
Fiica mea urmeaza sa isi scoata o masea de minte care nu a erupt. Am programat-o pentru extractie saptamana viitoare, la clinica Prestige Dental Care.
Pentru ca am citit tot felul de povesti de groaza despre extractia molarilor de minte inclusi, am cautat opinii despre medicii de la aceasta clinica cu Google dar nu am gasit nimic. Mie mi-a placut medicul cu care am discutat, insa alte pareri ar fi mai mult decat binevenite.
Multumesc frumos!
Fiica mea urmeaza sa isi scoata o masea de minte care nu a erupt. Am programat-o pentru extractie saptamana viitoare, la clinica Prestige Dental Care.
Pentru ca am citit tot felul de povesti de groaza despre extractia molarilor de minte inclusi, am cautat opinii despre medicii de la aceasta clinica cu Google dar nu am gasit nimic. Mie mi-a placut medicul cu care am discutat, insa alte pareri ar fi mai mult decat binevenite.
Multumesc frumos!
3 comentarii

Trebuie scoasa o asemenea masea ? Vad ca nu va lasati deloc, va place riscul inutil ! :)

Din pacate, "google-ul" nu stie tot si informatia gasita trebuie bine filtrata. Extractia maselelor de minte este o interventie mai dificila si trebuie realizata de un medic chirurg (ch oro-maxilo-faciala sau dento-alveolara ). Daca medicul cu care ati discutat are aceasta specializare, lucrurile ar trebui sa fie in regula. Binenteles, mai sunt si alti factori care conteaza.

O adevarata cezariana dentara de extragere a 'fatului' nenascut !
:)
:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 9infectie masea de minte
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 4Infectie masea minte
- 0Extractie masea de minte
- 0Complicatii masea de minte
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 0operatie molar 3 inclus
- 0Operatie masea de minte
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 1Extracție măsea de minte
- 10Extractie Masele de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 15Stomatologie
- 3Durere partea stanga
- 7Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: