Pentru cei care sufera de anxietate - NU, NU M-AM VINDECAT, DAR M-AM CALMAT - | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei care sufera de anxietate - NU, NU M-AM VINDECAT, DAR M-AM CALMAT -

44 comentarii 1 2
0
04-09-2012, ora 18:58
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Eu unul nu l.as condamna, daca ma intelegi..!
0
04-09-2012, ora 19:38
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
freeway, respectul meu, prin raspunsul tau de mai sus ai demonstrat ca ai multa intelepciune si tarie de caracter. Bravo.
0
04-09-2012, ora 19:40
SunnyDays
Nu este medic/terapeut
SunnyDays
de ce sa nu o condamni?
0
04-09-2012, ora 19:47
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Simplu, ca nici tu nu treci prin ceea ce trece el si daca esti putin atent, toti de pe acest forum avem unele idei usor "diferite", plus de asta el isi exprima punctul de vedere pe subiectul lui!!
0
04-09-2012, ora 19:49
SunnyDays
Nu este medic/terapeut
SunnyDays
Cum adica nu trec prin ce trece el? o anxietate de 8 ani de zile nu se pune ? poate nu stiti pentru ce e un forum...pentru a ne exprima opinile...si exact asta am facut.
0
04-09-2012, ora 19:57
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
Freeway, eu cred ca toti avem un punct de vedere diferit chiar daca poate, toti avem aceeasi durere fiecare din noi o exprima in mod diferit.Asa e natura umana, practic asta ne diferentiaza. Ptr mine cel mai important este sa nu etichetez un om indiferent de felul in care gandeste. Imi plac postarile tale, tine_o tot asa.
0
04-09-2012, ora 20:00
SunnyDays
Nu este medic/terapeut
SunnyDays
Dar dupa ce etichetezi daca nu dupa gandire?dupa haine nu ? se pare ca daca deschideti un topic si cineva nu e de acord cu pct.de vedere respectiv nu e bine.ok uitati-va la documentare cu francmasoni sa va vindecati.o zi buna tuturor
0
04-09-2012, ora 20:08
freeway
Nu este medic/terapeut
freeway
Off..pt ce trebuie sa fii atat de agresiv, daca nu iti place ce a scris el, punct si gata.Ma gandesc ca unele afectiuni iti afecteaza si gandirea, in felul asta ce am putea spune despre cineva cu capul spart, ca-i dement si gata!!?Cum spun si specialisti, o afectiune psihica este traita diferit de fiecare subiect.
0
04-09-2012, ora 20:08
sylvy1979
Nu este medic/terapeut
sylvy1979
Cine a afirmat ca nu e bine sau bine ceva? De fapt cine decide daca un lucru sau altul e bun sau nu? Tocmai, am spus ca NU etichetez, incerc sa iau oamenii asa cum sunt fara sa le pun o eticheta, din pacate am invatat acest lucru destul de tarziu si intr0un mod nu prea usor, dar niciodata nu e prea tarziu ptr a invata o noua lectie de viata.
0
05-09-2012, ora 12:52
adrian000
Nu este medic/terapeut
adrian000
salut tuturor eu din cauza la boala asta ca sa-i zic asa sau ce o fi am ajuns sa nu imi mai pese de absolut nimica nici macar de mine nu ma mai intereseaza deloc de nimicsi de nimeni m-am saturat sa ma tot lupt inainte nu eram deloc asa nici macar nu mai muncesc nici nu vreau sa mai aud de munca cu toate ca o duc destul de greu nu mai stiu ce sa fac cum trec si peste asta?mergeam inainte mai des la biserica si ma rugam dar.. fara folos la fel de rau imi merge nu pot si nici nu vreau sa muncesc m-am invatat acasa e aiurea rau multi dintre voi aveti macr un loc de munca eu in plus nimeni nu ma crede ce amam mai avut probleme medicale pana acum destul de grave dar am trecut cu bine peste ele.acum ma simt total lipsit de puteri nu imi mai vine sa fac nimica m-am gandit de cateva ori la suicid dar n-am curaj de asa ceva am incercat sa gandesc pozitiv dar degeaba tot ca o leguma sunt...habar nu am ce sa fac
0
05-09-2012, ora 13:18
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Incercati sa consultati un psiholog. Eliberarea de emotiile negative ajuta extrem de mult. Sanatate!
0
12-09-2012, ora 12:25
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
@SunnyDays - Nu, asta era portita in care reuseam sa scap de anxietate. Nu m-am uitat la nici un documentar cu spalarea creierilor sau la mai stiu eu ce, dar chestiile astea cu masoneria sunt adevarate, in caz ca nu crezi e treaba ta, insa nu intram in detalii pentru ca nu tine de medicina chestiile alea.
Bolile mintale pot exista si sunt sigur ca exista, intelesesem eu gresit la momentul acela, dar e putin suspect ca inca nimeni nu a dezvaluit motivul pentru care se produc. Si ma indoiesc ca nu s-a aflat de ce unii oameni o iau razna. Daca tu crezi ca asta e o forma in care imi arat lipsa de respect, ei, tin sa iti aduc aminte, sau sa te informez ca si eu am suferit de aceasta boala, dar totusi am avut poate norocul, poate taria sa trec peste ce e mai greu.
0
12-09-2012, ora 23:16
Clauss_Cla
Nu este medic/terapeut
Clauss_Cla
Medicina alopata nu vindeca anxietatea dar unele terapii alternative facute bine daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
0
13-09-2012, ora 22:10
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Daca tot spui ca stii despre ideile francmasonice, atunci citeste asta.

Prin sisteme de tip Mind Control (controlul minţii) se induc în minţile oamenilor idei eronate, psihoze, obsesii, devieri psihice, amplificându-se astfel numărul celor care comit fapte antisociale, crime sau se sinucid. La ora actuală în Suedia, spre exemplu, au fost descoperite cipuri electromagnetice de tip Mind Control (care au rol de interfaţă între un calculator central şi creierul uman generând astfel anumite stări şi gânduri negative celor care le au în corpul lor) la sute de mii de oameni. Acestor oameni li s-au introdus respectivele cipuri când erau în stare inconştientă (în spitale, în puşcării) din ordinul Guvernului Suedez manipulat de membrii mişcării Sioniste internaţionale.
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •