Plânsul bebelușei de 3 luni jumătate înainte de somn
Bebelușa mea are acum 3 luni și jumătate. De la 2 luni și jumătate nu mai doarme bine ziua, adică se trezea după 30-40-50 de minute de somn și plângea înainte să adoarmă. Plânsul era fără lacrimi, mai mult o mârâială. Seara dormea foarte bine: după baia de seară dormea câteva ore și se trezea pe la 1-2 dimineața pentru prima masă. Este alăptată exclusiv la sân.
După aceste două săptămâni a început să nu mai doarmă bine nici seara: se foia, se trezea, iar în unele seri mă chinuiam foarte mult să o adorm. Și atunci avea acel plâns înainte de somn. Seara a început să fie mai ok, se foiește, dar nu se mai trezește atât de des.
Ziua, o perioadă, nu a mai mârâit deloc înainte de somn, însă acum a început iar să mârâie. Dacă o pun în leagăn afară, doarme fără probleme, dar să fie răcoare; în casă deloc.
A crescut bine în greutate, o cântăresc săptămânal. La naștere a avut 3250 g, iar acum are 6800 g.
Poate fi vorba despre regresia de somn de la 4 luni? Menționez că încerc să țin cont mereu de ferestrele de veghe și să respect programul de seară.
După aceste două săptămâni a început să nu mai doarmă bine nici seara: se foia, se trezea, iar în unele seri mă chinuiam foarte mult să o adorm. Și atunci avea acel plâns înainte de somn. Seara a început să fie mai ok, se foiește, dar nu se mai trezește atât de des.
Ziua, o perioadă, nu a mai mârâit deloc înainte de somn, însă acum a început iar să mârâie. Dacă o pun în leagăn afară, doarme fără probleme, dar să fie răcoare; în casă deloc.
A crescut bine în greutate, o cântăresc săptămânal. La naștere a avut 3250 g, iar acum are 6800 g.
Poate fi vorba despre regresia de somn de la 4 luni? Menționez că încerc să țin cont mereu de ferestrele de veghe și să respect programul de seară.
1 comentarii
2 picaturi de Gemoderivat de tei argintiu pe limba, seara, inainte de culcare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14bebe la 4 luni - plange tare si nu stiu sigur cauza
- 23va rog un raspuns poate si un medic
- 5se trezeste plangand!
- 0fetita mea plange fara lacrimi
- 0plans in timpul suptului bebe 3 luni
- 1Sugar 3 luni plange nejustificat
- 4Bebeluș 3 luni
- 0Va rog ajutor.crize de plans bebe de 3 luni
- 1Bebe plâns puternic neconsolabil
- 1Bebe 1luna plange cand e schimbat
Mai multe informații despre: plansul la bebelusi