Practici fetis scat si piss, cat de daunatoare sanatatii pot fi?

26-10-2015
IoanaMardare
Nu este medic/terapeut
IoanaMardare
Buna ziua,

Eu si partenerul meu dorim sa incercam practici fetis pe care le vedem in general in filme de acest gen -*, de tip scat si piss. Ceea ce ne tine in loc e faptul ca nu stim cat de daunatoare sau daca sunt daunatoare sanatatii aceste metode sexuale. Imi puteti oferi sfaturi si detalii despre asta?

Multumesc.

(* modificat de admin)
3 comentarii
0
26-10-2015, ora 09:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Ar trebui, inainte de toate, sa va intrebati ce va atrage/excita la acest tip de practici. Daca veti gasi raspunsul poate ca puteti gasi si variante mai "sanatoase" de obtinere a placerii/satisfactiei. Daca este vorba doar de curiozitate, va recomand sa va canalizati curiozitatea in alte directii.
Exista un risc pentru sanatate, legat de faptul ca cele doua produse/reziduuri ale corpului uman sunt incarcate de bacterii care pot produce infectii grave. Exista si un risc mare de a va regasi intr-o situatie care va poate aduce dezgust fata de actul sexual.

Valentin Pescaru
psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
0
26-10-2015, ora 14:30
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Incepe intai cu o serie de clisme Ioana si o sa vezi ca iti dispar impulsurile astea ! Plus o dieta cu mai multe fibre vegetale : varza, radacinoase, cereale integrale..
0
27-10-2015, ora 01:10
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Urina unui om sanatos nu ar trebui sa produca infectii, dar sper sa nu ajungeti ca adeptii lui Bivolaru sa beti excremente (substante de care corpul vrea sa scape). Cat despre 'rahat' e plin de bacterii, si nu trebuie sa ajunga in gura sau in vagin (direct sau indirect).

Despre bacteriile din urina: https://www.sciencenews.org/blog/gory-details/urine-not-sterile-and-neither-rest-you
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici