problema penis

Am 19 ani si 8 luni.Penisul meu masoara 14-15 cm lungime si 11-12 cm circumferinta in stare erecta.Mi-e teama ca nu voi putea avea o viata sexuala normala din cauza dimensiunii penisului, mi-e teama ca nu sunt normal, problema asta ma tulbura de ani de zile.
Va rog frumos sa ma lamuriti.
Va multumesc!
Va rog frumos sa ma lamuriti.
Va multumesc!
2 comentarii

Chiar in luna martie au fost publicate rezultatele unui studiu ce a evaluat dimensiunile a 15 000 de organe peniene. Rezultate au aratat ca dimensiunea medie este de 13, 1 cm lungime si 11, 7cm in grosime in stare erecta...si 9, 2 cm lungime/9, 3 grosime in stare flasca.Deci poti sta linistit esti aproape de media dimensiunilor.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Bubite pe capul penisului
- 15Vegetatii veneriene
- 8scurgeri penis excitare
- 8niste pete ciudate
- 15Un penis mic !!! HELP
- 7din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 1Penis stramb
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 5Mancarimi penis
- 4Probleme cu penisul
- 0Problema cu pielea penisului.