Probleme cu respiratia si refluxul esofagian

02-08-2009
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
De aproximativ 6 luni am probleme cu respiratia.Mai intai au aparut niste presini in partea sup a pieptului dar nu mai sus de gat si am mers la spital tbc unde mi s-a spus ca s-ar putea sa am astm bronsic drept urmare mi s-a dat un spray Alvesco care dupa cateva zile nu l-am mai luat deoarece imi ucacine si usturimi in gat. A urmat si o vizita la O.R.L deoarece aveam si nasul infundat. Acolo mi s-a dat un tratament si mi s-a spus ca daca nu are efect sa merg la alergologie unde mi s-a spus ca sunt alergic la praf pene si mucegai si ca am astm bronsic alergic (cu 6 ani inainte mai fusesem aici si facusem trat cu IBC 10) si am facut trat 1luna cu IBC 10 +seretide singulaire si inca o luna la care s-amai adaugat aerius fara nici un rezultat.Insa intre timp de la atatea pastile au aparut durerile de stomac pe langa refluxul esofagian care il aveam mai de mult si am ajuns sa iau omeran omez etc o data la doua zile desi facusem trat cu antibiotic +controloct etc pt helycobacter tot fara nici un rezultat si drept urmare am inrerupt trat la alerologie. Medicul ma trimis apoi la inst de gastro enterologie acolo unde mi sa spus ca am gastrita si ca un bonus si o piatra la bila. De acolo mi s-a dat banalul trat cu omez dicarbocalm si mi sa spus sa nu mai fiu stresat. Cum nici problemele cu respiratia nu s-au rez am mers din nou la tbc unde am refacut testele si mi s-a dat trat cu teotard si simbicort insa dupa 6 zile am intrerupt trat din cauza durerilor de stomac dar nici respiratia nu s-a inbunatatit. Intre timp am fost din nou la gastro unde la insistentele mele mi s-a facut endoscopie si mi s-a spus ca pe langa piatra mai am si hernie hiatala si ca tre sa consult un chirurg.Cu acest rez am mers din nou la tbc unde mi s-a explicat ca hernia ar putea fi cauza respiratiei proaste insa fara sa mi se puna vreun diagnostic si ca ar trebui sa merg la chirurg.Asa am si facut insa in urma altor investigatii mi s-a spus ca nu am hernie hiatala. A urmat operatia de bila unde s-a constatat ca n-am hernie dar am dolicocolon si un ficat mai mare din nastere si ca probleme de respiratie n-ar trebui sa existe si ca dupa o perioada ar trebui sa dispara insa au trecut 8 zile si nu a aparut nici o schimbare dar au reaparut arsurile. Mentionez ca 13 ani am avut tbc si la 22 un atac de panica.Acum am 24 si se pare ca am destule probleme pentru varsta asta. De asemenea respiratia este egroaie toata ziua si mai ales la contactul cu fum incaperile inchise insa noaptea nu am nici o problema.Desi este o poveste cam lunga sper ca cineva aiba rabdarea de o citi si sa ma ajute cu niste raspunsuri. Va multumesc frumos
33 comentarii 12 Înainte ›
0
02-08-2009, ora 18:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati un terapeut care practica o forma de medicina complementara: fitoterapeut, acupunctor, homeopat etc. si apelati si la rugaciune si post.

Toate cele bune;)
0
06-08-2009, ora 00:27
NobodyGabyta
Nu este medic/terapeut
NobodyGabyta
Buna ziua sunt din Zalau am si eu o intrebare acum cateva lunii de zile am folosit un polizor pe care aveam o panza care continea sarma otelata si pe urma cand am lucrat cu el din pacate, am cascat si mia zburat in interiorul gatului lam si inghitit din nefericire am ramas cu el acolo de fapt il simt in gat.iar pe urma la cateva zile am incercat sal scot cu o bucatica de Magnet care lam legat pe o sarma foarte suptire si din nefericire si ala mia scapat, si mi-a ramas acolo.acuma la momentu de fata respir foarte greu si am saliva rosie si o culoare spre galben alte simtome din cauza asta nu am. as dori cu tot rugamintea sa ami dati un sfat ce fel de medic specialist sa caut sau ce se poate face in cazu asta va multumesc pentru aticipatie.
0
06-08-2009, ora 16:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Consultati de urgenta un medic orl-ist pt a va scoate acei corpi straini din gat, nu mai stati, mergeti va rog la medicul recomandat!

Toate cele bune si insanatosire grabnica;)
0
06-08-2009, ora 21:20
NobodyGabyta
Nu este medic/terapeut
NobodyGabyta
Va rog mult Domnu NICK sa ami explicati pe inteles ce in seamna doctor orl-ist ca stiu si pe unde sa caut si inca mai sunt sanse dea scoate acel obiect metalic.va multumesc pt anticipatie
0
07-08-2009, ora 14:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
ORICE SPITAL MARE ARE O SECTIE DE ORL (OTO-RINO-LARINGOLOGIE...vine de la:ureche-nas-laringe). Mergeti la un spital din apropiere si intrebati la camera de garda unde este amplasata sectia ORL (Ramura a medicinei care se ocupa cu studiul bolilor de urechi, de nas si de laringe (corzi vocale))...sper ca acum ati inteles!

Toate cele bune;)
0
15-08-2009, ora 18:06
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
domnule NICK am incercat si metode homeopate precum biorezonanta(10 sedinte) precum si tratament cu ceaiuri si pastile naturiste recomandate de catre un medic homeopat in perioada de dinainte de a trimite primul mesaj pe forum insa nu prea au dat rezultate si urma sa mai fac si acupunctura dar a urmat operatia de bila si nu am mai facut Credeti ca ar putea da rezultate pentru ca au trecut 3 sapt de la operatie si nu a aparut nici o schimbare in privinta respiratiei si au reaparut arsurile pe esofag. Astept un raspuns de la dumneavoastra Multumesc anticipat
0
15-08-2009, ora 22:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Offff, imi pare rau, dar stati linistit, va veti face bine! Pt. arsurile esofagiene va recomand sirop natural de flori de salcam diluat in ceai de frunze de zmeur. Va faceti 100 de ml de ceai de frunze de zmeur in care diluati 10 ml de sirop natural de flori de salcam de la Fares. Beti aceasta combinatie inainte de fiecare masa principala si dupa fiecare masa evitati clinostatismul ( CLINOSTATÍSM s.n. Modificările fiziologice rezultate din poziţia culcată a corpului. [ fr. clinostatisme, cf. gr. klinein - a culca, statis - şedere].Sursa: DN)...nu va culcati in pozitie orizontala dupa ce ati mancat, macar timp de 1 h, asa reduceti riscul de aparitie al refluxului gastro-esofagian!

Nu mancati ciocolata, ceapa, usturoi, rosii. Scoateti din dieta dvs. sucurile carbonatate, cafeaua, tutunul, mezelurile, prajelile (mancati mai mult fiert), produsele de cofetarie, patiserie, rotiserie etc.


Toate cele bune si insanatosire grabnica; rugati-va mult la Bunul Dumnezeu!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
16-08-2009, ora 17:04
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Multumesc pentru sfat domnule NICK si as mai vrea sa va intreb ceva in legatura cu arsurile: mi s-a spus ca exista la spitalul Fundeni un centru de gastroenterologie unde s-ar putea determina cauza arsurilor si as vrea sa-mi spuneti daca cei de acolo m-ar putea ajuta sa scap de reflux sau daca acupunctura pe langa trat cu sirop de salcam ar putea da rezultate
0
16-08-2009, ora 19:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Da, exista la Fundeni un centru de gastroenterologie, dar acolo va vor prescrie pt reflux numai medicamente chimice, precum IPP-uri (meprazol, lansoprazol, esomeprazol etc.), prokynetice (metoclopramid, domperidone), antiacide (maalox, dicarbocalm etc.), antagonisti de receptori histaminergici H2 (ranitidina, cimetidina etc.)...acupunctura este foarte buna, va poate ajuta, dar decizia va apartine!

Multa sanatate;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
21-08-2009, ora 11:40
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Domnule NICK am urmat sfatul dumneavoastra si mers la plafar pentru a cauta ceai de frunze de zmeur si sirop de flori de salcam insa pe prospectele de la ceai scrie 2 cani pe zi si pe cel de la sirop(de la firma FAVISAN de la FARES n-an gasit) 3 lingurite pe zi. Cum credeti c-ar trebui sa le iau? Multumesc.
0
21-08-2009, ora 20:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Exact asa cum scrie. Beti 2 cani pe zi de ceai din frunze de zmeur (inainte de masa), iar siropul de salcam dupa masa de dimineata si de pranz; seara il luati inainte de masa!


Multa sanatate si numai bine;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
12-09-2009, ora 19:43
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Domnule NICK in legaturile cu arsurile si refluxul mi-ati recomandat ceai de frunze zmeur si sirop de flori de salcam si am luat vreo 3 saptami dar arsurile n-au disparut iar medicul de familie mi-a prescris NEXIUM de 40 mg.Vroiam sa stiu ce parere aveti despre acest medicament si daca ar trebui sa continui sa iau ceaiul si siropul in paralel cu nexiumul.Si in legatura cu respiratia am mers la TBC si am luat trat cu symbicort, spiriva si am facut si 10 sedinte de aerosoli insa nu a aparut nici o schimbare. Medicul de acolo mi-a pus diagnosticul de astm bronsic si mi-a mai dat trat cu singulaire desi am luat vreo 2 luni inainte si mi-a spus ca abia peste un an poate am sa revin. Vroiam sa -mi spuneti ce parere aveti si daca respiartia greoaie pe tot parcursul zilei ar putea sa fie cauzata de vreun alt organ decat plamanii si daca as putea face ceva in privinta asta.Va multumesc anticipat
0
14-09-2009, ora 17:47
yoanna21
Nu este medic/terapeut
yoanna21
buna, am si eu nevoie de un sfat daca se poate..acu cativa ani mi-am facut mare curaj eram doar clasa a 10 acu sunt la facultate am facut o endoscopie in care mi s-a descoperita inceput de gastrita si inceput de hernie hiatala...am urmat tratamentul insa niciun efect au trecut cativa ani..sincer am tras asa nu gluma din cauza ca eram studenta una alta tot timpul trebuia bani in alta parte si m-am cam neglijat..acum simt ca e din ce in ce mai rau..ma lupt cu aceeasi respiratie grea pe care unii dr au tradus-o ca fiind din cauza spasmofiliei insa eu nu mai stiu ce sa cred, apoi o balonare si o durere mare la nivelul stomacului arsuri, ameteli, reflux.Dupa ce mananc cat de putin ma simt asa de balonata si nu pot respira.. ma simt din ce in ce mai rau..si credeti-ma vreau sa scap odata de acest calvar nu am mai respirat cum trebuie de cativa ani..nu stiu cat mai pot duce..Va multumesc!!
0
14-09-2009, ora 19:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna seara!

Boazasi, inseamna ca aveti o hiperaciditate f mare un reflux foarte abundent (hernia hiatala este principala cauza care determina refluxul gastro-esofagian sa fie atat de pregnant, cel putin in cazul dvs.).
Nexiumul este bun, dar nu-l luati decat in combinatie cu siropul de salcam, nu si cu ceaiul din frunze de zmeur!
Medicul orl-ist v-a spus ca astmul bronsic este si alergic? Respiratia greoaie este determinata si de reflux care poate sa patrunda in zona laringiana, si de acolo pe trahee si plamani (irita foarte mult toate zonele din cauza aciditatii marcante)!
Va rog insistent sa evitati clinostatismul (aplecarile, chiar si gradate (treptat), nu mai zic de cele rapide) si sa mancati des, dar putin (in loc de 3 mese, 5 si putin!)


Yoanna21, va recomand sa consultati un medic chirurg cu care sa discutati dsp hernia hiatala, pt ca s-ar putea sa necesite fundoplicatura...hernia hiatala va predispune la un reflux gastro-esofagian mare cantitativ si foarte des, ceea ce determina datorita pozitiilor orizontale (in special cea adoptata la culcare), ca si in cazul domnului Boazasi, o patrundere a refluxului pana in zona cailor respiratorii, iar de aici pana la determinarea unei respiratii dispneice (greoaie) mai sunt doar cativa pasi, care sunt facuti foarte rapid!
Pana ajungeti la medicul chirurg cu rezultatul endoscopiei (va recomand sa va faceti un tranzit baritat pt ca evidentiaza foarte bine prezenta, tipul si marimea herniei din zona sfincterului esofagian inferior - cardia!) evitati aplecarile, macati putin si des, iar seara la culcare, ridicati-va perna la mnim 15 cm fara de pat (din cauza refluxului riscati chiar sa va inecati in somn)...sau, reconsultati un medic gastroenterolog caruia sa-i cereti sfatul cu privire la situatia dvs. actuala care din cauza neglijentei (va inteleg de ce ati neglijat) s-a agravat!


P.S. Multa sanatate amandurora si toate cele bune!


In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
14-09-2009, ora 19:30
yoanna21
Nu este medic/terapeut
yoanna21
Va multumesc pt sfat!!chiar maine vroiam sa fac acest lucru sa merg la gastroenterolog ca sa vad care e situatia reala in acest moment.Mai am o intrebare in legatura cu durerile de la baza ombilicului ar putea fi tot din aceasta cauza??ma doare mai ales cand apas de cateva zile.Cand am fost mai mica am cazut de la o inaltime de vreo 7 m..intr-o pozitie destul de delicata ar putea fi asta cauza acestor simptome sa nu le zic boli???sau ar putea fi din cauza unei tuse groaznice pe care am avut-o cu cativa ani in urma pt ca eu nu-mi explic aparitia acestei hernii.Imi este cam frica de raspunsul de maine dar inainte cu Dumnezeu nu mai pot rabda imi face viata de netrait.Va multumesc mult!!
0
14-09-2009, ora 19:42
yoanna21
Nu este medic/terapeut
yoanna21
Sunt asa de tanara cu toata viata inainte si toate aceste impedimente mi-o fac atat de amara.Si toate de cand am avut aceea cazatura pt ac mai sunt si cu rinichii mi s-a spus ca rinichiul drept e bifurcat insa nu am inteles deloc ce a vrut sa-mi spuna..racesc des ma doare burta, si nu cumva sa-mi fie frig la spate ca fac o criza..Am fost la multi dr dar aproape toti sa nu zic ca radeau de mine..ziceau ca nu am nu stiu ce desi mie mi-era rau si nu ma simteam deloc bine in ce sa mai crezi..Va multumesc din suflet!!
0
15-09-2009, ora 18:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată doamnă,

Durerile din zona ombilicală pot fi cauzate şi de către o afecţiune stomacală (gastrologică) prin iradiere dureroasă (propagarea durerii de-a lungul unui nerv), însă de cele mai multe ori, durerile din acea zonă trădează existenţa unei probleme enterologice (intestinale), sau chiar şi biliare...medicul este cel care va decide ce analize vă va face pt. a vă diagnostica cu certitudine...
În ceea ce priveşte problema renală (cea cu rinichii) vă pot recomanda un medic foarte bun, dar numai dacă doriţi...îmi spuneţi şi vă dau toate datele de contact!

P.S. Lăsaţi oamenii să râdă, asta este...pt unii râsul este indispensabil chiar şi în momente tragice, Dumnezeu să-i ierte! Însănătoşire grabnică;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
15-09-2009, ora 19:30
yoanna21
Nu este medic/terapeut
yoanna21
Buna din nou, ce sa va spun doar ca sunt f dezamagita de sistemul de la noi:( azi toata ziua am umblat peste tot si nu am rezolvat mare lucru, ma trimiteau dintr-un loc in altu fara rezultat.Poti sa le zici ca te simti rau ca nimanui nu-i pasa.M-am inscris aici la un medic de familie si mi-a spus ca cel mai bn ar fi sa imi fac operatie, daca asta este cea mai buna metoda si altfel nu se poate trata mai bn o sa o fac asta este, decat sa mai sufar asa degeaba.Mi-a prescris dr metroclopramid si trifement nu zic ma simt mai bine putin maine o sa merg la pliclinica pt ca asa vreau eu, deoarece doamna dr a zis ca daca stiu ce am nu are rost sa merg..o fi avand dreptate nu stiu insa eu ma duc.Tocmai ce am observat o "umflatura"in capatul pieptului la capatul sternului ma scuzati daca gresesc nu prea le stiu eu cu medicina:P insa nu ma doare nici cand apas, sa fie de la aia sau e ceva ce nu am observat si cauza s fie tot cazatura???Va multumesc, si pt rinichi deocamdata nu am mai avut probleme insa tinem legatura in caz ca doamne fereste..+ iar ma apuca ceva.Multumesc ca va faceti timp si pt noi.O zi buna in continuare!!
0
15-09-2009, ora 20:07
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Domnule NICK cand am fost mai mic am fost operat de polipi iar prin ianuarie am fost la ORL insa mi-a dat un trat si mi-a spus ca daca intr-o sapt nu mi se desfunda nasul sa merg la alergologie.Acolo am luat trat 2 luni cu seretide singulaire aerius si mi s-a mai desfundat nasul insa respiratia nu s-a inbunatatit si ma durea stomacul. Referitor la hernia hiatala atunci cand m-am operat de bila am facut si radioscopie cu bariu si endoscopie si ambele rezultate au infirmat hernia si chiar si la operatia de bila s-a constat ca nu e hernie.
0
15-09-2009, ora 20:08
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Insa de 2 luni sunt client fidel la
0
15-09-2009, ora 20:44
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
imi cer scuze de 2 luni merg la tbc si am facut trat si cu aerosoli si symbicort (8 pufuri pe zi)si spiriva si teotard fara nici un sorti de izbanda si doamna doctor de acolo spunea ca mai am de tras asa vreun an, cineva spunea ca si glanda tiroida ar putea face probleme...nu stiu ce sa mai zic inainte sa ma duc la orl am facut si trat cu calciu cu vitamina d si nimic, nasul tot infundat imi e si respiartia la fel si ma gandesc cu groaza ca vine iar frigu si cum eu respir mai mult pe gura o sa mai am probleme si cu gatul...si inca o intrebare daca iau omeranul sau nexiumul arsurile dispar, in cazul asta n-ar trebui sa respir mai bine?
Sper sa nu fi fost prea cicalitor insa cum spunea si domnisoara yoanna problemele pe care le avem sunt destul de apasatoare si ne afecteaza caliatetea vietii dar speram ca cu ajutorul dumneavoastra si a lui Dumnezeu sa ne facem si noi bine.Va multumesc
0
16-09-2009, ora 15:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Doamnă Yoanna21 (cred că mai degrabă v-aş spune domnişoară, nu?)..., vă înţeleg perfect dezamăgirea indusă de birocraţie (ştiu cum este să fii trimis din stânga-n dreapta, şi din sus în jos, nici nu vă imaginaţi cât, dar asta este, trăim în România şi trebuie să ne adaptăm şi să ne înarmăm cu foarte multă răbdare, altfel ne îmbolnăvim şi mai rău...). Da, operaţia în cazul dvs. este o formă de tratament foarte bună, dar trebuie să ţineţi cont că există trei tipuri de hernie hiatală: prin alunecare, paraesofagiană şi mixtă. Hernia hiatală prin alunecare este cea mai comună şi in general nu este gravă. Hernia hiatală prin alunecare se poate trata chirurgical prin fundoplastie, hernia fiind readusă din cavitatea toracică unde ajunge prin alunecare, aşa cum îi spune şi numele, şi este suturată aşa încât să rămână în cavitatea abdominală.
Important este ca medicul să ştie exact ce tip de hernie este, şi mai mult ca sigur este cea de alunecare, adică cea mai puţin gravă, şi cea care se tratează cel mai uşor cu ajutorul fundoplastiei, asta când tratamentul medicamentos nu face faţă (în cazul dumneavoastră, contează foarte mult şi faptul că aţi neglijat, din motive obiective, evident...dar nu vă faceţi griji, vă veţi face bine)...
Umflătura o aveţi de mult timp, sau a apărut de curand? (când a apărut!)...


Domnule boazasi, orl-istul v-a spus "ceva" vreodată dsp o posibilă deviaţie de sept? Congestia nazală mai mult sau mai puţin permanentă poate fi cazată şi de o deviaţie de sept...
Dacă analizele pe care le-aţi făcut au infirmat existenţa herniei hiatale de orice tip, staţi liniştit, nu există. Refluxul există şi fară hernie, pentru că sfincterul cardia (sfincterul inferior al esofagului, aflat la jocţiunea (unirea) dintre stomac şi esofag) se poate slăbi şi fără existenţa herniei - ceapa, menta, ciocolata, usturoi şi în unele cazuri şi roşiile pot slăbi funcţia acestui sfincter (printre altele)...

Problema dvs. cu respiratul, o simţiţi ca fiind la nivelul nasului, sau la nivelul gâtului? Se întâmplă câteodată, dar în cazuri rare, ca refluxul să fie atât de abundent încât pe timpul noptii în pozitia specifică somnului, acesta să ajungă până-n zona nazală şi să producă aşa numita rinită vasomotorie, dar extrem de rar...orl+istul a exclus existenţa acestui tip de rinită?


Aştept răspunsurile dumneavoastră şi vă rog mult dacă doriţi să-mi scrieţi numele dumneavoastră de botez (intregi, dacă sunt compuse, evident!)...vă muţumesc anticipat şi vă asigur că nu mă cicăliţi deloc, din contră, îmi puneţi neuronii în funcţiune!

Post Scriptum - DUMNEZEU este cel care vă ajută, nu eu (eu doar fac ce simt că trebuie să fac, dar EL este cel care vă ajută, de acest fapt să fiţi siguri 100%)!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-09-2009, ora 10:27
yoanna21
Nu este medic/terapeut
yoanna21
Domnisoara, domnisoara:D:D:D pai normal ca sunt dezamagita intr-o astfel de tara unde poti muri pe strada si nu te baga nimeni in seama...e strigator la cer.Ieri nu am mancat nimika pana la 2 ca s merg la dr, deoarece numai de la 2 este cineva la policlinica cica..ma duk eu dupa 2 si mi se spune ca nu e nimeni ca a fost de dimineata doamna, na ce sa mai zici???iti vine sa nu mai mergi nicaieri.In tara asta nu ai bani..MORI.Asta este, mai incerc si azi desi ma indoiesc ca o sa mai gasesc pe cineva acolo, ce sa mai fac poate sa-mi fie rau ca nu-i pasa nimanui.Nici nu va spun ca de abia pot manca ceva de rau ce imi este si de medicamentele astea pe care le iau cam aiurea deoarece la medic asa stiu ac tre sa ma duk fara s mananc si astept eu pana la 2 si de abia ma ami tin pe picioare.Aiurea.Umflatura o am de putin timp acuma zilele astea ce am observat si eu, ciudat ca nu ma doare nush ce poate fi nu e prea mare dar totusi.Ce sa facem putem crapa ca nu se ocupa nimeni de noi numai bolnav s nu fii ca nu te baga nimeni in seama, am si eu o vorba ma scuzati ca o spun"o sa ma fac bn cand o sa crap"cu sistemul asta de la noi, in ce s mai speri.Va multumesc!!
0
17-09-2009, ora 10:32
yoanna21
Nu este medic/terapeut
yoanna21
PS:Eu sunt ioana(v-am-ti-am:D dat add pe mess)
0
17-09-2009, ora 17:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
"o sa ma fac bn cand o sa crap" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Am crezut că mor de râs (este hilar şi dramatic în acelaşi timp), aşa este...sau cel puţin aşa îţi vine să concluzionezi din cauza "atitudinii" sistemului sanitar românesc...Programele sunt orientative, dar nici măcar atât, sunt ca să fie că tot când vor medicii (unii, nu toţi) vin la cabinet!

Există cineva care ne bagă în seamă când suntem bolnavi (în afară de familie, în cel mai bun caz), DUMNEZEU (100%), rugaţi-vă!.

P.S. Când am să intru pe messenger am să vă dau accept! Toate cele bune;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
20-09-2009, ora 18:41
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Despre o deviatie de sept parca tin minte sa fi pomenit ORL- istul insa nu stiu sigur insa intradevar obstructia cred ca e la nivelul nasului pentru ca sunt nevoit sa respir f mult pe gura mai ales noaptea iar dimineata ma trezesc cu gatul uscat.Tin minte ca atunci cand am fost la alergologie doctorul mi-a pus diagnosticul de astm bronsic alergic si dupa ce am luat patile si spray mi s-a mai desfundat nasul insa respiratia tot greoaie era.Cum va spuneam prin ianuarie inainte sa merg la alergologie am mers si la orl credeti ca ar trebui sa fac din nou un control?
Si in legatura cu lipsa de calciu din cand mai am ceva ameteli in special atunci cand ma ridic brusc din pat.Oare ar putea lipsa de calciu sa contribuie la respiratia proasta pentru ca eu am facut un tratament acum 3-4 luni fara nici un rezultat. Eu ma numesc Andrei
0
20-09-2009, ora 19:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn Andrei,

Da, ar trebui să mai faceţi încă un control la orl şi să întrebaţi medicul dacă nu cumva un tratament cu KETOTIFEN pe o perioadă mai îndelungată, v-ar face bine...este un excelent antialergic sistemic, deosebit de bun pentru astmul alergic, iar luat concomitent cu un spray pe care deja îl luaţi vă poate ajuta enorm...
Când vă ridicaţi brusc din pat vă scade la fel de brusc tensiunea arterială...ridicaţi-vă uşor...
Calciul este un mineral esenţial pentru buna funcţionare a organismului, dar când apar dezechilibre la nivel de CELULĂ, repet, CELULĂ, nu sânge, poate să apară adenoidita (polipii nazali) care şi ea îngreunează foarte mult respiraţia...consultul orl este esenţial...(Calcarea Iodata CH30, (preparat homeopat) 3 granule/zi ţinute sublingual până la topire (dimineaţa pe stomacul gol cu 15 minute înainte de masă), administrate timp de 3 luni vă pot ajuta la menşinerea calciului la nivel de celulă!)...

Toate cele bune;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
20-09-2009, ora 19:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Am uitat să specific faptul că natura ne pune la dispoziţie un antialergic natural deosebit de potent, şi anume coacăzul negru.

Gemoderivat de Coacaz Negru - muguri - 2 monodoze / zi (1 monodoză de 1, 5 ml de 2 ori pe zi, diluată în puşină apă, administrată cu 15 minute înainte de micul dejun şi cină
Preparatul diluat se soarbe lent şi se tine cât mai mult în gura pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală )...

Acum, deciziile vă aparţin...numai bine!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
21-09-2009, ora 19:47
boazasi
Nu este medic/terapeut
boazasi
Nu vreau sa par carcotas insa cu ketotifenul impreuna cu spray-ul (pe perioada trat de la alergologie)si cu oserie de 4 gemoderivate printre care si cel de coacaz negru + ceai de para calugarului + 10 sedinte de biorezonanta am avut interactiuni si nu prea au avut rezultate insa sa stiti ca am sa merg sa fac un control la orl si in legatura cu calcarea iodata se gaseste la plafaruri gata preparat sau in alta parte?Eu am fost operat de polipi si am inteles ca exista posibilitatea de ase reface
0
21-09-2009, ora 20:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Eu nu vi le-am recomandat pe toate, doar vi le-am enumerat, acum decizia vă aparţine în totalitate...da, polipii se pot regenera cu uşurinţă, cu atât mai mult cu cât există şi o sensibilitate!

Calcarea Iodata trebuie recomandată de către un homeopat în diluţia considerată eficientă de dânsul...produsele homeopate se pot găsi doar la anumite magazine cu profil naturist sau la unele farmacii, de regulă Help Net sau Sensiblu...se găseşte gata preparată sub formă de granule mici sau mari, în tubuleţe micuţe. Un tubuleţ costă maxim 10 Ron şi conţine 100 sau mai multe granule...depinde!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.