Proteza genunchi infectata - stafilococ auriu

În urma cu 7 ani tata-l meu a fost operat si i s-au pus o proteza la genunchi, totul a fost bine pînă acum dintr-o zi să lovit la genunchi si sa făcut o besica el a spart besica si sa făcut un vârf care creștea.A venit la medicul care ia pus proteza, la operat si a descoperit că infecția era adâncă pînă la proteza, așa că la deschis la genunchi, l-a curățat și i-a pus un aparat pentru a drena.Înainte de operație i s-au luat probe și a ieșit stafilococ auriu.Probele de la operație încă nu au venit a trecut o săptămână.Medicul spune că nu are șanse să scape de stafilococ.Pe tata nu îl doare piciorul nici acum și nici înainte.Sunt puțin speriată, pentru că medicul vrea să-l închidă chiar dacă proba prelevată încă nu a ajuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sistem imunitar slabit
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 6Mi-au depistat stafilococ auriu - sotul meu trebuie sa faca tratament?
- 3Stafilococul auriu, candida genitala
- 3Infectie a gatului cu strepococul betahemolitic a, stafilococul auriu
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 3Ma poate ajuta cineva, ce este staphyloccus epidermidis?
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 5Stafiloco, Candida.
- 2Stafilococ auriu
- 1stafilococ aureus
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 1Infectie cu stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu +
- 0Exudat nazal
- 0Stafilococ auriu la spermocultura
- 1Candida albicans in gat (cu stafilococ aureus)
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
- 1Intrebare stafilococ b secretie col
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: