Rinita cronica si inflamatia mucoasei si cornetelor dupa operatie.

12-12-2017
Cristi Butaru
Nu este medic/terapeut
Cristi Butaru
Buna seara!! In urma cu 1 an jumatate mi se infunda nasul, respiram greu nu am bagat in seama pana acum 4 luni mai exact in septembrie cand brusc nu mai puteam respira deloc si ma durea capul foarte tare in zona sinusurilor si nasul pe interior mai exact cornetele nazale inflamate ulterior urmand o stare de ameteala crunta. M-am prezentat la medicul ORL in Craiova de unde si sunt si mi-a spus ca am deviatie de sept si cornete marite (rinita cronica) de care nu stiu. Asta in urma CT-ului efectuat. Am mai fost la cativa medici care in mare mi-au dat acelasi diacnostic dar nu clar. Asa ca am decis sa merg la Bucuresti la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie ORL "Dr. Hociota" unde am facut alte investigati si alt CT. Am luat decizia sa ma operez de deviatie de sept si Rinita (mucotomie si TNA cu merocel nr. 10) PRECIZEZ CA OPERATIA A FOST CLASICA CU LASER NU CU RADIOFRECVENTA cu toate astea ma simt la fel dupa aproape 3 luni de la operatie ba mai rau.
Simptomele mele sunt: Nas infundat, uscat, nu am miros cornetele nazale sunt in permanenta inflamate ma dor si opresc aerul sa treaca prin sinusuri asta determinand durerea de cap, am ochii rosi si imi lacrimeaza, amteli si un nod in gat constant cateodata mi se infunda urechea stanga si am o starefoarte proasta nu ma pot concentra nu pot face nimic puls uneori secreti apoase transparente. Ce imi amelioreaza putin starea aceasta sunt Antiinflamatoarele (parasinus, antinevralgic, algocalmin) si pot respira putin mai bine mai imi ameloreaza simtomele un aerosol (nebulizator) in care pun apa de mare si ser fiziologic.
Nu va spun ca am fost la neuro am facut RMN si nu am nimic am fost la dentist si nu am nimic la Alergolog si am o mica alergie la polen graminee mix am mai fost si la oftalmolog. Mi-am facut o groaza de analize toate bune chiar si repetate. Plus o groaza de vasoconstrictoare (nasonex, olinth, furoat de momentazona) distrugandumi mucoasa. De 4 luni de zile umblu prin medici fara niciun rezultat si nici nu ma asculta sa le spun ce am (simptomatologia)
Ce pot face o solutie va rog frumos nu mai stiu ce sa fac. Va multumesc !
2 comentarii
1
13-12-2017, ora 09:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
varsta, inaltime KG ???
ce investiagtii ai facut la Gastrologie??
ce regim alimentar ai adoptat ??
0
13-12-2017, ora 10:44
Cristi Butaru
Nu este medic/terapeut
Cristi Butaru
Vârsta 21 ani, Kg 76, înălțime 1, 73
La gastro nu am fost dar urmează să mă duc să îmi fac Investigați
Regimul nu este nici cum. Consum apă plată am început să evit lactatele și cam atât
Problema este pe partea stângă unde nu respir deloc pe nare și am un nod in gât simțit tot pe partea stângă și capul tot pe aceiași parte mă doare și urechea la fel mi se înfundă pe partea stânga. Pe partea dreapta respir mai bine și nu am probleme
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: