Rinoplastie 2024 - pareri si recomandari

20-08-2024
TMelania
Nu este medic/terapeut
TMelania
Buna tuturor,

In anul 2018 am facut rinoplastie si corectia deviatiei de sept, in Cluj. Ma deranja doar forma nasului la varf, columela mare si cazuta, narile mari si asimetrice, deviatia de sept si cocoasa nu ma deranjau deloc. Doctorul mi-a zis inainte ca imi va face ce doresc si ca voi arata mai bine ba chiar si in plus, ii va da la mijloc o curbura frumoasa, feminina. Nasul meu a stat umflat multe luni si pe masura ce se desumfla imi dadeam seama ca nasul arata mai bine doar din profil, l-a subtiat la mijloc si fara columela pe care a modificat-o mult narile par si mai mari, inalte, lasate, inegale, nasul meu arata mai stramb si mai urat acum decat inainte cand avea o usoara cocoasa.
Nu am avut deloc probleme respiratorii sau alte complicatii doar ca si in prezent arata foarte urat, asimetric, narile plouate, pielea pare patata, se inroseste repede, are cicatrici.
De la operatie simt ca nu mai vreau sa traiesc si sa fiu vazuta de nimeni asa.
Doi alti doctori pe care i-am consultat recent mi-au spus ca ar fi facut altfel operatia ca sa nu existe cicatricile pe care le am eu si narile sa fie mai ridicate, unghiul sa para natural.
Operatia a fost un efort financiar mare, un chin fizic, o o depresie profunda iar acum medicii sunt mai reticenti in a ma opera a doua oara fiindca nu stiu ce gasesc acolo. Daca stiam, nu ma operam. Sau poate ca tehnica folosita la mine nu a fost cea potrivita.
Corectia unei deviatii, a unei cocoase sau altceva la os chiar si foarte evidente, chiar daca poate parea surprinzator, are sanse mult mai mari de reusita decat un varf bulbos, niste nari groase, exces de piele, asimetria narilor, cum am avut eu.

Vreau sa ma operez din nou, de data asta doar la nari dar nu stiu ce medic sa aleg, deocamdata merg la consultatii si-i intreb ce se poate face.
As dori sa gasesc persoane in situatia mea, sa facem schimb de pareri si sa ne ajutam reciproc.
Ma puteti contacta pe adresa ionescuandree22@gmail.com
Toate cele bune!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Rinoplastia secundară
  •