Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba

23-01-2013
butterfly94
Nu este medic/terapeut
butterfly94
De cateva saptamani am dureri in zona de jos a abdomenului, si in ultimul timp simt de cateva ori pe zi niste intepaturi in partea dreapta, ori in zona apendicelui, ori mai jos (mentionez ca operatia de apendicita am facut-o de doi ani). In ultimul timp partea de jos a bazinului este foarte imflamata, desi menstra trebuie sa vina abia peste 10 zile. La inceput mi-au curs 1-2 picaturi de sange in momentul in momentul in care eu si prietenul meu am incercat sa avem un contact sexual, nereusit de altfel, deoarece penisul lui nu a penetrat decat maxim 2 cm pentru ca ma durea, am incercat ceva si cu degetul dar atunci nu am simtit nici un pic de durere, si de atunci au inceput durerile, presupun ca dupa aceasta nu mai sunt virgina si am crezut ca este normal sa apara acele picaturi de sange pe lenjerie a doua zi. Dupa acest eveniment nu am mai avut contact sexual deloc dar durerea a continuat si acum e din ce in ce mai mare. Trebuie sa mentionez si ca atunci cand m-am operat de apendicita chirugul a descoperit un fel de infectie pe trompa si a intentiona sa ma deschida dar pana la urma a rezolvat fara aceasta manevra (operatia am facut-o cu laser), si m-a rugat sa mai fac o ecografie la cateva saptamani dupa, lucru ce nu l-am facut. Sunt ingrijorata atat eu cat si prietenul meu pentru ca am incercat sa metodele traditionale cu bai fierbinti cu sare sau ceai de coada calului dar n-au avut decat efecte pe o durata de cateva ore. Mi-am facut o programare la un ginecolog bun dar abia saptamana viitoare, si durerile devin insuportabile. Despre ce credeti ca este vorba? Si ce pot face in aceasta privinta?
4 comentarii
0
23-01-2013, ora 20:51
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna,
Eu cand am avut exact aceleasi simptome ca tine a fost vorba despre chist oarian ori anexita, cel mai probabil este vorba despre unul din acestea doua. Mi s-a intamplat de cateva ori in ultimii 8 ani si una dintre aceste probleme a fost de fiecare data.
Pentu ameliorarea durerilor poti lua Nurofen pentru durere, paracetamol, ori NO-SPA ( chiar si doua pe zi pana cand ajungi la medic).
0
23-01-2013, ora 20:55
butterfly94
Nu este medic/terapeut
butterfly94
Am incercat un tratament pentru anexita, ceva naturist, dar nu a dat deloc roade. Multumesc pentru sfaturi.
0
24-01-2013, ora 12:14
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Anexita se trateaza cu antibiotic si antiinflamator in timpul menstruatiei.. Iar chistul ovarian cu anticonceptionale.
0
24-01-2013, ora 20:54
butterfly94
Nu este medic/terapeut
butterfly94
ok multumesc :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •