Sa fie oare spondiloza cervicala?

19-02-2008
ramonicame
Nu este medic/terapeut
ramonicame
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. De vreo 3 saptamani am dureri in spatele capului, uneori ascutite, uneori ca o presiune constanta, iar cateodata simt ca si cum imi arde in crestetul capului. De asemenea simt o presiune si in urechi. Ameteli constante si cateodata simt ca imi pierd stabilitatea. In acelasi timp am dureri de coloana vertebrala, in special in partea de sus dinspre gat, durere care cateodata se lasa pe brat, pana in degete. Totul a inceput intr-o dimineata cand m-am trezit intepenita de gat, dar in aceeasi zi m-am mai dezmortit, dar cam de atunci am inceput cu aceste dureri. Va rog ajutati-ma, vreau sa scap de ametelile astea si durerile de cap, de curand am inceput scoala si nici macar nu ma pot concentra. Experimenteaza cineva asa ceva? Imi poate raspunde un doctor?
Mentionez ca am fost la urgente intr-o zi unde mi-au facut CT scan la cap, dar nu a iesit nimic anormal. In momentul cand am fost la doctor nu aveam dureri mari de coloana vertebrala si nici macar nu le-am mentionat. Asa ca nu mi-au facut nici o radiografie la coloana.
32 comentarii 12 Înainte ›
0
02-03-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Ar fi util o radiografie de coloana cervicala si un tratament cu antiinflamatorii gen Celebrex + un preparat de Gingko biloba (Tanakan sau Flavotan) sau Sermion 30 SR 1 cp pe zi. Tratamentul vasodilatator trebuie continuat luni de zile, iar antiinflamatoriile in criza sau la schimbarile de vreme.
0
14-03-2008, ora 00:00
broalex
Nu este medic/terapeut
broalex
ramonicame aceleasi simptome le experimentez si eu de mult timp. Dureri in spate, coloana, practic de la mijlocul coloanei pana in ceafa am o durere profunda, furnicaturi, parca ma arde, presiune in urechi de asemenea, imi troscane urechile cand misc maxilarele. Am fost la medic, am fost diagnisticat cu pansinuzita la RMN, iar la radiografia pe coloana mi-au iesit 3 afectiuni printre care spondiloza cervicala. Eu am facut tratament contra anxietatii si depresiei cu care am fost diagnosticat acum trei ani si ceva, care intradevar sau adeverit si astea. Acum de 9 luni nu am mai luat nimic, nici un fel de tratament si simptomele sau inrautatit, am zile cand nici nu imi vine sa ies din casa, deci simptomele noastre se aseamana mult eu as zice ca e si pe fondul stresului cu durererile astea, in coloana si cele de cap, dar exista si ceva afectiuni. Am si o ameteala care predomina toata ziua, parca ma clatin nu sunt stabil pe propriile picioare. Daca am putea lua legatura. -*


Multa sanatate la toata lumea



(*modificat de administrator)
0
21-03-2008, ora 00:00
micaela_14
Nu este medic/terapeut
micaela_14
Buna broalex! Am fost diagnosticata cu spodiloza cervicala si depresie anxioasa in primavara anului 2007!Simptomele au aparut din nou, zilnic aproape..., fac atacuri de panica, ma sperie gandul sa raman singura acasa(ma ingrozeste gandul ca, daca apare "raul"ce ma fac, cine ma ajuta?Sunt o persoana cu pregatire, am 36 de ani, stiu care e teoria in asemenea momente dar cu practica, ce ne facem?In acele momente ma sperii foarte tare si oricat mi-as impune nu reusesc...Ma simt ca si cand nu mai sunt buna de nimic, avand in vedere ca am trecut prin multe incercari ale vietii si am fost o femeie foarte puternica! -*


(*modificat de admin)
0
26-05-2008, ora 00:00
tinaessai
Nu este medic/terapeut
tinaessai
Spondiloza cervicala se vindeca?Prin ce metode?Sunt dispusa pentru orice.De 4 ani ma chinuie, am dureri groaznice.Am facut tratament medicamentos, fizioterapie
Asi dori daca se poate un raspuns de la un specialist.
Am auzit ca s-ar vindeca prin kineoterapie.Daca este adevarat imi poate recomanda cineva un cabinet sau un kineoterapeut.Sau altceva.
Va multumesc
0
02-12-2009, ora 16:18
deea78
Nu este medic/terapeut
deea78
Buna ziua. Am 31 de ani. De aproape o saptamana am o mare presiune in cap. Am avut si ameteli foarte puternice, dar s-au mai ameliorat. Iar inainte de asta ma injunghiau rau tamplele, in special daca ma aplecam, faceam efort sau ridicam greutati. Cu tensiunea stau bine. Imi trosneste foarte rau gatul, dar desi am facut pana acum vreo 4 sau 5 radiografii, mi s-a spus ca nu am nimic. Am probleme de coloana la nivel lombar. Uneori am amorteli ale fetei ( sensibilitate scazuta) sau senzatie de greutate in mana stanga, in special. Si mai am o problema: de catva timp am muschii picioarelor, de la genunchi in jos, incordati permanent. Iar mai nou, mi se contracta foarte tare si muschii spatelui. Ma puteti ajuta? Va multumesc.
0
28-12-2009, ora 11:13
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Spondiloza cervicala nu se vindeca complet, dat fiind afectarea suprafetelor articulare ale vertebrelor cervicale, insa se tine sub control cu gimnastica medicala si proceduri de fizioterapie de doua ori pe an. De asemenea, snt utile extrasele tip Artrostop sau Dona care potejeaza cartilajele articulare.
0
28-12-2009, ora 11:16
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Fenomenele descrise par a fi legate de o afectare a coloanei cerviale. Incercati sa luati Arcoxia 90 mg 10 zile (1 cp pe zi) si sermion 1cp pe zi o luna, plus un complex de mg si vitamine din grupul, gen Berocca. ar fi utila o radiografie de coloana cervicala si 10 zile de fizioterapie. Daca fenomenele persista, un RMN de coloana cervicala.
0
06-02-2010, ora 15:47
anca dimi
Nu este medic/terapeut
anca dimi
Buna! Eu dureri nu am dar simt o presiune in spate la ceafa care nici macar noaptea nu ma lasa sa dorm. Am si tulburari de vedere...parca vad in ceata si palpitatii cand mi e foarte rau. De asemenea cand mi e rau imi transpira si palmile si ma sperii foarte tare. S a mai confruntat cineva cu simptome asemanatoare? Astept raspuns cat se poate de repede deoarece de 2 luni sunt tot asa si inainte eram o persoana normala care nu a mai avut probleme de sanatate. Va multumesc
0
07-02-2010, ora 16:27
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
E posibil sa fie vorba de spondiloza cervicala, insa pentru diagnostic e necesara o radiografie de coloana cervicala.
0
21-02-2010, ora 00:58
Larisa Dumitru
Nu este medic/terapeut
Larisa Dumitru
Buna ziua.In vara anului trecut mama a fost opertata la genunchi iar ulterior a fost nevoie de recuperare inclusiv cu greutati.Dupa putin timp au aparut dureri la mana stanga si la ceafa.A fost internata la spitalul Ioan Stoia, unde a urmat cateva sedinte de fizioterapie, dupa care s-a simtit cat de cat mai bine aproximativ 2-3 zile.In urma cu 3 saptamani a fost operata la colon, operatie care a reusit dar asteptam rezultatul biopsiei.Dupa operatie mana stanga ii amorteste, nu o mai poate ridica iar durerile la ceafa s-au inrautatit incat nu se mai poate ridica din pat, nici macar la marginea patului din cauza durerii puternice de la ceafa.Este foarte slabila, tremura carnea pe ea, are tensiunea ridicata, este nervoasa, deprimata si nici sa mearga parca nu mai stie.Mentionez ca nu stie ca a avut o tumora la colon, i-am spus ca a fost ceva foarte simplu si totusi este deprimata.Este posibil sa faca chimioterapie in curand si nu stiu cum se va deplasa pana la spital.Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare.Va multumesc anticipat!
0
21-02-2010, ora 08:30
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
In masura in care nu sunt contraindicatii legate de operatia la colon, ar trebui sa faca tratament cu un antiinflamator care nu este agresiv cu stomacul - gen Celebrex sau Arcoxia plus un medicament pentru durerea neuropata de la nivelul mainii - cum ar fi Lyrica. In plus, un vasodilatator cerebral gen Sermion. Apoi e necesara repetarea radiografiei de coloana cervicala si proceduri de fizioterapie.
0
25-02-2010, ora 20:40
gabybalan75
Nu este medic/terapeut
gabybalan75
daca am spondiloza cervicala si discopatie lombara cat trebuie sa stau acasa pentru a ma vindeca, deoarece lucrez in confectii si stau 9 ore si jumatate la servici
0
04-03-2010, ora 12:53
marusca72
Nu este medic/terapeut
marusca72
buna ziua, in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu sinuzita si spondiloza cervicala, anul trecut in iunie am facut un rmn, rezultat:ingrosarea mucoasei sinusurilor maxilare, mici imagini in hipersemnalT2, hiposemnalT1 mezencefalitic bilateral(microateroame), sistem ventricular pe linia mediana cu dimensiuni normale, flux diminuat la nivelul la ACA stangi portiune precomunicanta.De 3 saptamani am dureri groaznice de cap, gat, maini, picioare cu ameteli, pierderi de echilibru, stare de rau general.Noaptea ma dor mainile din umar si dimineata ma trezesc mai obosita.Am fost la neurolog si mi-a dat:tonotil-10 zile, bilobil 2/zi, midocalm 2/zi si am luat un unguient Voltaren dar cu toate acestea simtomele persista si cate o data parca mai rau, nu stiu ce sa mai fac pt ca nu pot sa lucrez.La serviciu stau in picioare 8 ore/zi si este curent.Ce sfaturi im dati si ce trebuie sa fac sa-mi revin
0
08-03-2010, ora 10:53
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Ar fi util un antinflamator oral, cum este Celebrex-ul sau Xefo timp de 10 zile, plus un tratament pentru vertij- Betaserc, 24 mg2 cp pe zi, 10 zile. Dacasunt simptome desinuzita, ar trebui urmat si un tratament cu Augmentin 10 zile.
0
15-03-2010, ora 16:42
Miha3lla
Nu este medic/terapeut
Miha3lla
Buna ziua.Am 19 ani si de aproximativ 1-2 ani mi-a aparut o formatiune langa gat, la ceafa.Initial am crezut ca este spondiloza.Am citit cate ceva pe internet si mi-am dat seama ca nu poate fi asta.Eu nu am dureri, nu am ameteli, doar e inestetica acea galca.Ce poate fi?
0
15-03-2010, ora 16:46
gabybalan75
Nu este medic/terapeut
gabybalan75
am fost diagnosticata cu discopatie lombara si spondiloza am facut tratament cu movalis 10 zile dar durerea tot nu a trecut ce trebuie sa mai urmez?
0
15-03-2010, ora 17:10
marusca72
Nu este medic/terapeut
marusca72
buna ziua, multumesc doamnei dr pt raspuns.am ajuns la reumatologie si mi-a dat sa fac proceduri, azi a fost prima sedinta(masaj, ultrasunete, alternativ si dinamic) plus tratament:diclac pastile2/zi, omez2/zi, antietres 1/zi, 9vita 1/zi, timp de 10 zile.apoi am de luat anghiral 2/zi, calciu lactic.tot tratamentul pe o durata de 3 luni.as dori sa stiu daca este bun pt spondiloza cervicala pe care o am, si daca isi va face efectul
0
15-03-2010, ora 17:21
anca dimi
Nu este medic/terapeut
anca dimi
buna mary. eu am 25 ani si de 3 luni ma confrunt cu o presiune in cap mai mult inspre ceafa care imi da senzatia de lesin si am si o ureche infundata cand stau in picioare. nu am avut dureri. as dorii sa stiu daca si avut la fel acea presiune la ceafa si uneori tulburari de vedere. Tulburarile de echilibru cum au fost? Le am si eu cand stau in picioare. Parca ma clatin putin. As dorii sa stiu din cauza ca imi tot fac pe analize si mi au iesit bune si m am gandit sa merg si eu sa vad daca nu e de la coloana. Multumesc mult
0
19-10-2010, ora 10:42
sandric56
Nu este medic/terapeut
sandric56
Buna tuturor,

Si eu am avut foarte mari probleme si ma durea ingrozitor ceafa Cautand pe net am descoperit un medic din Spitaul Universitar (dr. Ionescu Mihai) si imi a facut niste infiltratii. Mi a trecut o vreme dar nu in totalitate. Dupa acea am fost la un cabinet undeva pe la 13 Septembie (cainet de fizioterapie si masaj ) si am facut masaj pe spate. Tot acolo am facut si cateva sedinte de fizioterapie si imi a trecut. Cred ca se numea salonul Kinetomedica sau Chinetomed ceva nu stiu dar daca vrea cineva pot sa aflu. Mult succes
0
26-09-2011, ora 20:11
gopo
Nu este medic/terapeut
gopo
buna ziua! am avut o tumora de cavum care a facut metastaza in sistemul limfatic{lanturile ganglionare cervicale} am suferit mai multe operatii de extirparea lanturilor ganglionare cervicale bilaterale, apoi a aparut metastaze pe coloana la t9 si t10, am operat si asta apoi am facut din nou o vertebroplastie la t9. dupa operatiile pe coloana, scapula imi iese in relief si mana nu o mai pot ridica iar acum am durere in zona cervicala care radiaza pe bratul stang iar daca aplec capul in spate pe partea stanga apar si amorteli pana in varful degetelor de la mana.este posibil sa fie discopatie cervicala din cauza radioterapiei pe care am facut-o?? sau din cauza problemelor ce au aparut referitor la scapula?multumesc anticipat pentru raspuns ca m-am cam saturat de atatea operatii desi nu am abonament la sala de chirurgie, , , ,
0
20-02-2012, ora 23:01
adriana rosu
Nu este medic/terapeut
adriana rosu
buna!am 25 de ani si in urma cu aproape 2 luni au aparut dureri plecand de la ceafa spre bratul stang pana cand tot bratul si mana au amortit parca a paralizat, dar in acelasi timp aveam si senzatia ca imi electrocuteaza mana, am avut dureri ingrozitoare si nici un medicament nu imi calma aceste dureri(arcoxia, ibuprofen, codeina etc), am chemat doctorul acasa si mi-a prescris voltaren si ceva foarte puternic pt dureri tramadol, mi-a explicat ca discul e de vina, tin sa precizez am mai avut acceasi problema in urma cu an, dar la coloana jos in zona lombara.am purtat timp de 2 sapt un guler cervical.dureri mai sunt si acum in zona cervicala in special la miscari repetate ale gatului si am ramas cu doua 2 degete amortite(cel mare si aratatorul).nu am facut nici o radiografie, se pare a fi spondiloza cervicala, nu sunt sigura, iar medicul in acea perioada nu mi-a recomandat fizioterapie.as dori va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa fac sa imbunatatesc situatia cat de cat.am mai multa grija acum, ma feresc de curent si incerc sa nu mai ridic lucruri foarte grele.multumesc anticipat!
0
20-06-2012, ora 00:59
mikydutzul
Nu este medic/terapeut
mikydutzul
Buna ziua,

Ma confrunt din Octombrie 2011 cu o problema destul de delicata tot legata pe clatinat si senzatia ca si cum te misti de sus in jos cand mergi si simti ca nu ai echilibrul e groaznic, mai calci in gol dastea ! Am urmat un tratament de Acutil in Februarie 2012 care ma mai lasat o perioada chiar simteam ca aproape imi trecuse, incepusem sa ies mai mult din casa dar la 4-5 zile dupa ce am luat 1 luna ma luat iar asa usor usor.. mi'am facut RMN(chist benign glanda pineala 0, 5cm dar neurologu, endocrinologul mi sa spus ca nu e de la el sa stau linistit), analize sange toate perfecte, ORL(deviatie de sept doar ), audiometrie totul perfect, ecografie abdominala(doua mici pietricele la rinichi in rest nimic) deci cum ar venii din punct de vedere medical sunt perfect sanatos, numai fumez din nov.2010/ cola/ cafea tin sa mentionez..iar prin aprilie am fost la un alt neurolog si la fel mia recomandat betaserc timp de 2 luni prea putin a ameliorat senzatia impreuna cu Osteocare 20zile/3luni supliment vitamine... ma aflu in luna iunie pe caldurile astea si imi este mult mai greu numai fac fata asa la caldura o evit... am avut si 2 atacuri de panica pana sa incep cele doua luni de betasec, am luat 1 zi frontin iar pe urma seara mai luam un Persen forte iar cand simteam ca imi incepe agitatia si necontrolarea de sine, daca ieseam undeva si ma lua la fel tot un Persen fiind din plante. Nu stiu de la ce ar putea sa fie... mai mentionez ca de 30 de zile asta de cand am ajuns la un psiholog mi'am schimbat regimul alimentar numai mananc nimic prajit, doar gratar si carne alba(pui) tot ce face bine la fiere practic.fiind la o doamna psiholog sa imi dea incredere in mine ca nu am nimic dar dupa 4 sedinte nu prea a facut minuni adica eu tot am multe simptome...si chiar nu stiu de unde sa mai incep pt ca am cheltuit singur o gramada de bani si mai sunt si student nu am fost la examene in sesiune sper sa ma fac bine pana incep restantele...dar deja se fac 8 luni si imi este sincer foarte greu. tot 'e bine' ca nu ma doare la ceafa sau sa am vreo durere fizica doar ca ma mai apuca agitatiile gen mici panici si sunt trist mai mereu ca am de mult timp chestia asta gen vertij dar NU ARE NICI O LEGATURA!!! Sunt si foarte sedentar adica ies doar 10 min noaptea si cine stie cand asta de vreo 2-3 sapt. va rog sa imi dati niste sfaturi poate a mai avut cineva si stie exact ce e de facut. Nu am fost niciodata bolnav de ceva, eram foarte energic nu prea stateam pe acasa... doar raceli si atat...o zi buna tuturor si multa sanatate

Vasile
0
13-07-2012, ora 22:53
angelingabriel
Nu este medic/terapeut
angelingabriel
ma ajuta si p mine cineva.de 1 luna si ceva am asa o stare de ameteala uneori si parca am ochii obositi si dureri in zona cefei sau in zona fruntii si parca ochiul drept e asa mai greu...nush si sunt sportiv de performanta nu stiu de ce se intampla toate acestea
0
11-09-2012, ora 16:47
bluvia
Nu este medic/terapeut
bluvia
buna tuturor,
cam acum o luna de zile am simtit ca ma arde puternic in crstetul capului putin in lateral si dupa aceea arsura coboara spre ceafa pret de cateva secunde.am fost la medic si mi-a spus ca este de la spondiloza cervicala.am luat ibuprofen si muscoril.m-a lasat, dar uneori la anumite miscari ale capului simt ca ma arde un punct in crestetul capului.
sa fie spondiloza?
multumesc anticipat ptr raspunsuri
0
11-09-2012, ora 17:32
broalex
Nu este medic/terapeut
broalex
@bluvia

Nu am mai postat pe acest topic din 2008. Te rog sa citesti postarile mele de mai sus sa vezi daca ai simptome similare.

Eu ma simt rau inca din 2004 - cele mai cumplite simptome fiind durerile de coloana si mai nou de mijloc, arsurile si durerile de tip presiune in cap (Cefalee puternica uneori), dureri de urechi si maxilar, dureri oculare, ameteli, lipsa balansului. Am facut RMN-uri peste RMN-uri si numeroase CT-uri. in zadar. De asemenea anxietatea si depresia au persistat, pe langa multiple alte afectiuni care le am: artrita reumatoida, sinuzita etc.

La mine se vedea considerabil ca e o problema sistemica - remitiva. Am perioade mai bune si mai rele...

Colac peste pupaza anul acesta am primit intr-un final un diagnostic corect - Eu defapt sufar de neuro-borrelioza in stadiu avansat si neurobartoneloza. Astea doua, sunt boli infectioase sistemice care la noi in Romania din pacate nu numai ca nu sunt recunoscute de medicina dar nici nu prea avem specialisti care sa se ocupe de tratarea lor.

Parerea mea este ca atunci cand cauti destul si gasesti cauza. (medicii in general sunt foarte sumari cand pun un diagnostic, il pun si ei asa dupa ureche, nu cauta cauza reala. In cazul meu, deja infectia si-a facut destul de cap si probabil unele afectiuni sunt iremediabile.

Multa Sanatate
0
22-10-2012, ora 16:40
buda maria
Nu este medic/terapeut
buda maria
Buna, am dureri de spate si cap in luna aprilie am fost la un reumatolog si m-a trimis sa fac o radiografie la coloana si mi-a zis ca am spondiloza cervicala mi-a dat sa iau arcoxia 90 mg nu am putut sa iau ca mi sa umflat limba apoi mi-a dat movalis 10 fiole si vitalin mi-a trecut dar dupa 4 luni iar m-a luat durerea de cap si spate iar am luat movalis dupa 3 luni acum iar ma doare capul ce as mai putea sa iau, va multumesc
0
14-05-2013, ora 15:39
Tanya_Mihaela
Nu este medic/terapeut
Tanya_Mihaela
Buna ziua. De jumatate de an am dureri de piept, coaste, omoplati, gat si maxilar. Pe maxilar simt si niste furnicaturi. Am facut o radiografie si nu a iesit nimic in neregula la plamani doar o usoara spondiloza cervicala. Am luat tratament cu diclofenac si arcoxia, dar fara nici un rezultat. Mentionez ca durerea nu se agraveaza la efort. Va rog daca puteti sa ma indrumati ce sa fac. Multumesc anticipat.
0
20-08-2013, ora 09:16
mpascu
Nu este medic/terapeut
mpascu
iata ce email am primit chiar azi si poate ajuta pe cineva. nu l-am testat, doar il transmit.

'Spondiloza cervicala se vindeca total cu frunza de brusture.Este anti imflamatorie asa ca poate fi aplicata in orice zona dureroasa.In randurile care urmeaza va prezint un tratament naturist cu ajutorul caruia m-am vindecat, dupa lungi suferinte, de spondiloza cervicala.Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat. Petasites officinalis, care creste din primavara si pana toamna pe toate santurile, pe maluri de rauri si de paraie, pe sub umbra umeda, de paduri.
Frunza proaspat culeasa se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal (albastru), pana cand se impregneaza bine. Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adauga o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa. Se poate fixa si cu un batic legat la spate pentru ca frunza sa nu alunece. Se tine pana dimineata. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 4-6 zile la rand. Eu am facut acest tratament toamna, iar dupa prima noapte am putut sa-mi misc capul fara sa mai ametesc, iar frunza era subtire ca o foita de tigara. Noaptea am simtit cum efectiv ceva imi tragea boala din ceafa. Dupa sase zile eram ca nou-nascuta, nu mai aveam nici un fel de problema, nici ameteli, nici dureri. Au trecut de atunci zece ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici macar la control medical. Acest tratament este bun si pentru discopatia lombara si pentru reumatism. Am marea rugaminte sa publicati aceasta reteta deoarece este la indemana oricui. Nici nu va puteti inchipui cata lume sufera de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra starii sufletesti a bolnavului.
N.B.: Reţetă retransmisă la rugămintea unei persoane binevoitoare care mi-a trimis-o pentru a putea fi utilă celor care au nevoie de ea.'
0
03-09-2014, ora 12:56
marhiluca
Nu este medic/terapeut
marhiluca
Buna ziua, sunt marhiluca si am 36 De ani...am ajuns la disperare De mai bine De 3 luni am tot felu De stari nu sunt Buna De mimic. Ametesc intruna zi De zi am capul foarte greu infundat ma stringe imi amorteste ma infurnica.urechile forte infundate cu presiune..presiune si in cap..dezichilibru vedere mai intunecata parca nu vad bine si stari De obeseala continua moleseala lipsa De aer dureri De cap in special in zona cefei..am fost la doctor ma diagnosticat cu sindrom vertiginos si Mia recomandat cebrium of luna De zile Dar es ma simt la fel De ametita va rog Un raspuns e posibil ca Un sindrom vertiginos sa imi dea astfel De simtome..multumesc
0
21-01-2018, ora 12:43
Talpalaru Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Talpalaru Ana Maria
Buna ziua de doua luni ma lupt cu dureri dupa cefa am avut stari de voma ameteli am fost am facut radiografie la coloana cervical si pe hartie scrie accentuaria lordozei cervicale...concluzie hiperlordoza cervicala si spondilartroza C6 C7 ce inseamna...am fost la neurolog dar nu a zis ceva concred.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: