Sacroileita, tuse, dureri toracice, umeri, articulare- BACTERIE ?

17-04-2019
Diana 70
Nu este medic/terapeut
Diana 70
Bună ziua.. în speranța că mă poate ajuta cineva..Chiar sunt disperată !!!! .Am mai bine de un an dureri torace, tușesc, mă dor oasele. Am facut 3 aspirate medular și biopsie osoasă- se vede măduvă hiperreactivă cu blocaj de fier. Am făcut bronhoscopie și se vede hiperreactivitate bronhică. Sacroileita bilaterala și dureri (cîteodata) de gleze și articulatia mîinilor. NU am reumatism- am fost la vreo 4 reumatologi și la vreo 3 pneumologi. Simt o inflamatie in piept, umeri si brate. Îmi amortesc mîinile din cauza inflamației. Nu fac febră. Cred ca mă omoară o bacterie pe care nu știu cum s-o dovedesc.
3 comentarii
0
17-04-2019, ora 15:12
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Si eu am o inflamatie care s-a extins dispre piept spre maini, dar a afectat si picioarele. Sunt suspect de borelioza, pentru un marker a iesit ca as avea-o. Cel mai bine e sa te testezi, analizele costa ceva dar macar sa gasesti problema.
0
24-06-2019, ora 09:27
Diana 70
Nu este medic/terapeut
Diana 70
Multumesc pentru informație. Eu am o inflamație care îmi ataca oasele, măduva. Am niste dureri de piept insuportabile. Deocamdată nu mă dor picioarele, doar gleznele. Am făcut tone de analize...daca n am încotro o s o fac si pe asta.

Sănătate va doresc!!!
1
26-06-2019, ora 20:50
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Poate fi o spondilartropatie seronegativa.
Fiind seronegativa, este evident ca nu se diagnosticheaza prin analize, ci doar prin examinare clinica.
Prin urmare, trebuie sa gasiti un reumatolog capabil sa va diagnosticheze prin examinare clinica (si nu prin analize, care sunt normale).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.