Sleep Optimizer - tratament naturist pentru tulburarile de somn

24-01-2012
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
' Sleep Optimizer ' este un supliment naturist care conţine: GABA (acid gama-aminobutiric), Hamei (Humulus Lupulus) floare, Valeriană (Valeriana Officinalis) rădăcină (0.8% acid valerianic), Roiniţă (Melissa Officinalis) frunză, L-triptofan şi Melatonină.
Are următoarele efecte: induce şi menţine somnul; îmbunătăţeşte calitatea somnului, reduce durata şi frecvenţa episoadelor de apnee de somn, reduce nervozitatea şi are efect antidepresiv inducând starea de bine prin stimularea producţiei de dopamină.
Este recomandat în: tulburări de somn (insomnie de inducţie, trezire precoce, somn cu intermitenţe) idiopatice (fără cauze cunoscute) sau induse de depresie, anxietate, modificări hormonale, alcoolism şi schimbări de mediu sau fus orar.
Mod de administrare: 2 capsule/zi cu 30 de minute înainte de culcare sau conform recomandării medicului. Nu conduceţi maşina şi nu lucraţi cu utilaje după administrarea acestui supliment alimentar.
Contraindicaţii: Acest supliment NU se administrează persoanelor sub 18 ani, copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor diagnosticate cu MS, astm, limfom, leucemie, diabet, epilepsie, boli autoimune sau celor care folosesc inhibitori MAO (inhibitori de monoaminoxidază).
Consultaţi medicul înainte de a vă administra acest supliment!

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute, dragi useri Romedic, să utilizaţi/să uzaţi informaţiile publicate în cadrul acestui posting cu precauţie, înţelepciune, discernământ şi maxim folos terapeutic.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
13 comentarii
0
24-01-2012, ora 07:52
Amarilla
Nu este medic/terapeut
Amarilla
Acest medicament este un amestec ciudat de substante chimice si hormoni cu niste plante sedative care da impresia ca este natural, dar nu este. Iar plantele din el sunt foarte sedative si prea multe.
0
27-01-2012, ora 15:17
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Bună ziua!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă Amarilla, eu, personal, nu am niciun interes ca Sleep Optimizer să se vândă, pentru că nu am nicio legătură cu firma care-l produce şi pentru că nu sunt plătit să-i fac publicitate, dar asta nu înseamnă că lipsa interesului mă va determina să nu iau atitudine în faţa a ceea ce aţi scris dv. mai sus.
S. Optimizer NU conţine niciun amestec ciudat, că dacă l-ar fi conţinut nu mi-aş fi permis niciodată să-l sugerez/indic/recomand oamenilor.
Ştiu că dv. sunteţi aproape 100% adept/a al(a) remediilor homeopatice, dar acest fapt nu vă conferă în niciun caz dreptul de a scrie aberaţii la adresa altor remedii mai mult sau mai puţin naturiste (ceea ce aţi scris mai sus despre S.O. este o magistrală aberaţie!). Dar este părerea dv., v-o respect, totuşi!
După mintea dv., probabil, numai homeopatia este okay, în rest... Whatever! :)))
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
03-02-2012, ora 13:38
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna,

Interesant acest supliment naturist!

Cu ulei esential de roinita am incercat si eu acum ceva timp...

Insa nu sunt f. convinsa de Melatonina, de fapt ea este un somnifer natural, insa am citit (si aici parerile sunt impartite) ca totusi melatonina ar intensifica efectele unei existente depresii sau anxietati, nu se stie inca adevarul, fapt pentru care nici nu stiu ce sa mai cred, am citit atatea... si cum mintea mea nu sta o clipa in a analiza si a despica firul in 4... cateodata cred ca as face cel mai bine daca nu as mai citi si nu as mai studia nimic.

Pare sa fie foarte ok acest Sleep Optimizer, si probabil in conditiile in care nu il mai asociezi cu absolut niciun alt supliment, este deja un produs complex.
0
07-02-2012, ora 03:00
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Ilincacarmen, ai dreptate, melatonina este un somnifer natural, printre altele, care este produs în organismul fiecărei persoane (melatonina este cea care reglează ritmul circadian, adică ciclicitatea stării de veghe în raport cu cea de somn!).
Hai să îţi spun cum, când şi unde se secretă melatonina, scumpo! ;)
L-triptofanul, un aminoacid esenţial, este hidroxilat în 5-HTP (5-hidroxitriptofan) via (prin intermediul) enzimei triptofan hidroxilază, la nivelul creierului. 5-HTP-ul, mai departe, este decarboxilat în 5-hidroxitriptamină (5-HT - serotonină) via enzima aromatic-L-aminoacid-decarboxilază. 5-HT, adică serotonina, neurotransmiţătorul denumit şi neurohormonul fericirii, este şi ea, mai departe, transformată, în celulele pinealocite din epifiză, (glanda pineală) în melatonină, la lăsarea întunericului via enzima 5-hidroxiindol-O-metiltransferază. Teoretic şi practic, melatonina este unul dintre metaboliţii serotoninei!
Melatonina, draga de ea, denumită ştiinţific de nomenclatorul IUPAC şi N-acetyl-5-methoxytryptamină, este supranumită şi 'hormonul somnului', disfuncţia acestui neurohormon fiind principala cauză a instalării insomniei de adormire, a SAD (aşa numita depresie hibernală, de iarnă), a unor tulburări de ritm (ritmicitate ultradiană (mai scurtă de 24 de ore) şi infradiană (mai mare de 24 de ore), ba chiar şi a unor probleme legate de imunitate, dar nu numai.
Studiile clinice susţin că melatonina ameliorează sau tratează tulburărilor de ritm circadian, tinitusul, obezitatea, depresia de iarnă, un tip de migrenă, unele tulburări imunitare, cancerul (în special cel mamar), infertilitatea şi deliriumul (mai ales cel tremends), în principal, dar nu numai.
Deci, melatonina, dacă este administrată în concentraţii minime, până în 3 mg/zi, chiar mai mult (cu acordul medicului), cu 30 min.-1 h înainte de culcare, de preferat pe stomacul gol, nu face niciun rău, ci face mult bine.
Consumul de melatonină are contraindicaţii, însă! (le poţi citi în posting-ul care a iniţiat acest topic; totuşi, acolo am uitat să precizez o contraindicaţie, şi anume că melatonina nu se administrează persoanelor suferinde de astm).
În altă ordine de idei, să ştii că şi eu am luat melatonină timp de 3 luni de zile, zilnic, prin anul 2008, dacă nu mă înşel (eu am luat Bio-melatonină de la Pharma Nord) şi m-am simţit extraordinar de bine!
_
Multă sănătate!
Pup şi îmbrăţişez,
Mr. Nick
0
09-02-2012, ora 16:29
liciniu
Nu este medic/terapeut
liciniu
Pentru un somn reconfortant puteti incerca Sleeping natural de la Tianshi care este un preparat eficace, care nu creaza dependenta si nu are efecte secundare. Compozitie: mac californian, crataegus oxyocantha (paducel), Pasiflora (floarea pasiunii), microcristale de polen.
0
10-02-2012, ora 03:45
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!
Stimate drule/dle liciniu, vă mulţumesc în numele tuturor persoanelor care vor citi mesajul dv. şi care, într-un fel sau altul, se vor folosi de informaţiile scrise în cadrul lui.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

Post SCriptum - Dv. aţi folosit suplimentul alimentar Sleeping natural? Dacă da, l-aţi folosit pentru a vă trata ce anume afecţiune? (un tip de insomnie sau un tip de tulburare de ritm circadian?). Şi dacă nu l-aţi folosit dv., cunoaşteţi vreo persoană care, folosindu-l, a avut beneficii pentru ameliorarea somnului? Daţi mai multe detalii, vă rog, dacă sunteţi amabil şi dacă puteţi şi doriţi.
0
10-02-2012, ora 12:06
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna!

Nick, iti multumesc mult pentru informatiile legate de melatonina.

Am folosit-o si eu cu vreo 2 ani in urma (pe cea de la CaliVita), inca mai am un flacon pe-acasa, insa la vremea respectiva nu mi-a fost de prea mare ajutor, o asociam cu Fevarin la indicatiile unei doamne doctor - medic psihiatru, ca sa ma ajute sa dorm... TImp de 4 luni de zile am luat Fevarin-ul acela care mai mult a facut ravagii si apoi am decis sa il interupt. Bineinteles ca dansa nu a fost de acord, insa i-am spus ca vreau sa continui pe linie homeopatica... in final mi l-am interupt treptat singura, o schema f.f. lenta, dupa cum m-a dus pe mine capul, cu 3/4 dintr-o tableta timp de 21 zile, apoi jumatate de tableta vreo 21 zile, inca 21 zile un sfert, apoi inca 21 cate jumatate din sfertul acela (sa vezi ce ma mai chinuiam sa tai pilulele alea in atatea particele :))) si cam asta a fost...
Bine nu mi-a facut decat strict pe perioada celor 4 luni (de Fevarin vb. acum), si asta doar in ceea ce priveste imbunatatirea somnului, dar am avut ceva reactii de la el (imi dadea spasme seara cand stateam intinsa in pat si o somnolenta f. ciudata pe timpul zilei, si poate cine stie cate altele prin organism, dar pe care nu le-am simtit efectiv). In acelasi timp am ajuns si la dl. Sorin Cadar, medic ORL-ist si homeopat, in fine... nu mai intru in detalii...

Legat de preparatul "Sleeping Natural" de la Tianshi, ma credeti sau nu, si pe acesta il am acasa, este mai mult decat un adevarat plafar (farmacie nu pot sa spun pt. ca medicamente nu "prea" tin) la mine acasa :))), cred ca as fi putut sa ma duc intr-o super vacanta cu banii pe care i-am tot cheltuit pe diverse preparate pentru a-mi rezolva problema cu somnul... si poate ca mult mai bine as fi facut, ma plimbam, ma relaxam si poate s-ar fi rezolvat de la sine :) oricum, nu mai conteaza, macar nu pot sa-mi reprosez vreodata ca nu am incercat.

Acum, despre "Sleeping Natural" nu stiu daca sunt cea mai in masura sa ma pronunt, pe mine nu m-a ajutat, este ca si cum ai lua "Somn usor" de la Hofigal sau eu stiu... Solaguttae "Valeriană si Hamei" (drajeuri pt somn). Poate pt. cine are doar o insomnie trecatoare poate fi foarte util acest preparat, ca si melatonina de altfel, dar daca aceasta insomnie este provocata de vreo boala organica, sau mai rau, psihica, atunci nu prea vad cu ce ar fi de folos aceste somnifere naturale. Trebuie tratat mai intai ceea ce provoaca insomnia respectiva (va spun din proprie experienta pentru ca eu am fost propriul cobai timp de 2 ani, in care am facut tot felul de teste cu aproape tot ceea ce gaseam si citeam/auzeam ca ar fi preparatul minune, chiar si cu ceaiul Kombucco Orientalis am incercat...

Asadar, descoperiti mai intai cauza care provoaca insomnia si apoi va putea fi tratata cu succes, mai mult sau mai putin, acum depinde de fiecare in parte (asa cum spune destul de des si dl. Nick in toate comment-urile sale, trebuie sa avem o relatie foarte apropiata cu Creatorul nostru, dragul si iubitul nostru Tata Ceresc, si anume Bunul Dumnezeu, sa incercam sa respectam poruncile LUI, sa fim mai buni, mai drepti, mai iubitori, sa mergem la slujbe, sa ne spovedim cat se poate de des, sa ne rugam mai mult, sa iubim aproapele, sa incercam sa fim pe cat se poate mai buni crestini... si fara doar si poate Bunul Dumnezeu se va milostivi de noi, trebuie doar sa ne purtam crucea cu rabdare si astfel toate ne vor fi date noua spre binele nostru trupesc si spre mantuirea sufletelor noastre.
Cine il neaga pe Bunul Dumnezeu isi neaga din pacate propria existenta.

Pentru cine este in suferinta si citeste aceste randuri, as avea un mic sfat, spuneti in fiecare dimineata, inainte de a pleca de acasa, sau chiar pe drum fiind, cum puteti, "Rugaciunea de calatorie", este atat de frumoasa si induiosatoare, si va dau cuvantul meu de onoare ca am avut zile groaznice, in care de-abia ma taram pe strada de oboseala si ma simteam f. rau fizic, nici nu stiam daca mai ajung sau nu la serviciu sau inapoi acasa (nu mai vb despre cum rezistam la serviciu), aveam senzatia ca o sa-mi cedeze inima si o sa cad pe strada, si ma rugam Domnului sa-mi trimita inger pazitor si sa-mi fie alaturi toata ziua si ca prin minune ma invioram; nici macar o data nu am patit ceva rau, intotdeauna m-am intors cu bine acasa si de fiecare data i-am multumit Bunului Dumnezeu si Ingerasului pazitor.

Credeti-ma si incercati sa vedeti ce efecte miraculoase poate avea, si cand merg cu masina spun aceasta rugaciune, nu numai ca nu am avut niciun accident vreodata, dar nici macar o amenda, absolut nimic, si asta datorita rugaciunilor si purtarii de grija a Domnului (nicidecum ca as fi eu o buna soferita, chiar nu sunt, din contra, sa va feriti de mine daca ma vedeti la volan :)))

Si nu neaparat numai aceasta rugaciune, orice rugaciune este mai mult decat benefica, spusa chiar cu cuvintele proprii, insa trebuie rostita din suflet.
In speranta ca nu v-am plictisit prea mult, pe dl. Nick cu siguranta nu, el intelege despre ce vorbesc... insa pe toti ceilalti, care cititi (sau veti citi) aceste randuri, va indemn inca o data: nu incetati sa va rugati, oricate pastile si tratamente ati incerca...

As incheia si eu cum incheie dl. Nick (daca imi va da voie :)

Cu iubire crestina si deosebit respect,
Ilinca
0
10-02-2012, ora 12:14
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
A, vroiam sa te intreb Nick, am observat orele la care ai postat comment-urile, tu stai si scrii la ora 3 dimineata?!
Sa nu imi spui ca nici tu nu ai somn...
0
04-03-2012, ora 02:38
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!
Ilincuţa mea frumoasă, ♥♥♥ :-)
● Oh, scumpete, păi tu ai acasă un întreg plafar ;)
● Melatonina de la Calivita nu prea este bună, din păcate;
● Ţi-ai discontinuat bine Fevarinul;
● Ceai Kombucco Orientalis am consumat şi eu, prin anul 2009. Este bunicel;
● Ai perfectă dreptate; investigarea, descoperirea şi tratarea cauzei/cauzelor insomniei este cheia succesului pentru obţinerea unui somn optim;
● Oh, scumpo, ce frumos ai scris. Comuniunea cu Dumnezeu este indispensabilă pentru om, claramente. Rugăciunea de călătorie este o pereche de aripi care te susţine la nevoie, te protejează ;)
● Hai că m-ai făcut să râd. O să mă feresc de tine când te voi vedea conducând :))) Apropo de condus maşina, eu NU am carnet de conducere. Îmi place să merg cu maşina, deşi sufăr ocazional de kinetoză (rău de mişcare), însă NU mi-ar plăcea niciodată să conduc o maşină;
● Pe mine niciodată nu m-ai plictisit, nu mă plictiseşti şi nu mă vei plictisi, oricât de mult şi de des mi-ai scris, îmi scrii sau îmi vei scrie, să ştii;
● Oh, ai observat bine; când am de răspuns la multe persoane, pe forum, prin mesaj privat sau pe mail, stau şi noaptea. Chiar şi aşa, tot am restanţe, nu pot răspunde prompt. Unor persoane le răspund şi după 6 luni de la primirea unui mesaj :(
● NU am probleme cu somnul, stai liniştită.
Te iubesc,
Mr. Nick
0
05-03-2012, ora 17:10
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
:-) "Ilincuta mea frumoasa"?! Dragul meu, ce gingas si delicat esti tu, si cat de minunate sunt cuvintele tale! Te-as pupaci acum de nu le-ai putea duce...
Iti multumesc pentru acest frumos alint! :)

Stii ca Ilinca nu este de fapt numele meu, insa imi place foarte mult acest nume si cunosc o fetita precum un ingers care poarta acest nume, este fetita unei vecine de-a mamei mele si bunica ei ii spune chiar asa: "Ilincuta". Mor de dragul ei, daca ai vedea-o, ai indragi-o instant, este o dulceata de fetita, are 4 anisori, o figura angelica si par buclat, si Doamne, e o vorbareataaaaa, cred ca ma intrece si pe mine :))) Cand mai merg pe la mama in vizita si o intalnesc, incepe de fiecare data sa imi povesteasca cate ceva (de-ale lor, stii cum sunt cei mici), si ma vrajeste, nu alta, o ascult cu atata drag, si apoi ii mai pun si eu unele intrebari, doar asa, ca sa o aud apoi vorbind iar.... Ooofff, sunt atat de scumpi copilasii si imi sunt atat de dragi... Ei chiar sunt niste ingerasi!

Insa pseudonimul sub care am aparut pe acest forum a fost ales chiar la pura intamplare, 2 nume, pe care ar fi trebuit sa le despart macar printr-o liniuta, suna cam aiurea asa cum le-am alipit eu, dar asta e... a fost scris la repezeala si a ramas asa... Insa, cum am mai spus, Ilinca este un nume preferat al meu si este chiar f. frumos. Cred ca mi-ar fi placut sa ma cheme si Ilinca; eu de fapt mai am un nume, in afara celui pe care tu il stii, ma mai cheama si Elena, de fapt ma cheama Elena T. (Elena este primul nume, insa de mica mi s-a spus doar pe cel de-al doilea (T) si m-am obisnuit asa.

Despre plafarul de acasa ce sa iti mai spun, decat ca trebuie sa imi gasesc timp sa fac curat pentru ca multe dintre ele probabil ca au si expirat si trebuie aruncate. Dar am zis ca nu o sa mai cumpar niciodata atat de multe suplimente, era o vreme in care cumparam cam tot ce mi se parea ca m-ar putea ajuta in privinta somnului, asta pana sa imi dau eu bine seama cum sta treaba si ca pana la urma nu in atatea suplimente luate de-a valma se afla cheia vindecarii, am realizat ca totusi la mine aceasta problema are o natura pur si profund spirituala, si poate o sa iti detaliez odata ceea ce mi-a afectat mie somnul atat de mult.
Slava Domnului care imi da pe zi ce trece intelepciune sa judec si sa fac lucrurile asa cum trebuie sau macar cum ar trebui, pentru ca, de cele mai multe ori, desi imi pune in minte gandurile cele bune si lucrurile pe care ar trebui sa le fac, gresesc mult fata de EL, cu buna stiinta, si asta provine din neputinta mea, de a fi un simplu OM. Tind, ca si multi altii, spre desavarsire, dar din pacate ma impotmolesc de multe ori in drumul meu, de asemenea cu buna stiinta ma pierd in tot felul de dragalasenii, in visare, si desi constientizez asta perfect, ma simt neputincioasa... incerc sa ma ridic incet, iar cad... si tot asa... cred ca intelegi tu prea bine ce vreau sa spun...

Dumnezeu e atat de bun si milostiv, stie si iarta neputintele noastre de fiecare data cand gresim, dar trebuie sa constientizam asta, sa incercam sa ne slefuim si noi pe noi insine, sa nu lasam numai in baza LUI totul, sa facem un efort sa ne infranam, sa fim mai cumpatati, atunci poate si suferinta ar fi mai blanda in viata noastra. Este un urcus greoi, o permanenta lupta cu noi insine; "...stramta este poarta şi ingust drumul care duce la viata..."

Dar poate ca... intr-o buna zi... sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toti sa mergem cu adevarat pe drumul LUI! Pana atunci, din pacate, inca "ma zbat" in "mocirla" asta atat de "dulce"...

He he, crezi ca daca eu am permis, il folosesc prea des? Nici eu nu conduc prea mult, ocazional as putea spune, si mai ales in orasul asta atat de aglomerat cum este Bucurestiul; traficul este incontinuu, la orice ora, chiar si vara a devenit f aglomerat, cand se presupune ca multi ar trebui sa fie plecati in vacanta... Am noroc totusi ca lucrez in centru, chiar la P-ta Unirii, si, din zona unde locuiesc eu, ajung cu metroul in max. 25 de minute la birou, cu masina probabil as face cam o ora la cat este de aglomerat.

Apropos, de raul acela de miscare am suferit si eu cand eram mica, de fiecare data cand plecam undeva cu parintii, la un drum mai lung, sau cu serpentine, mi se facea rau, ba chiar vomitam, trebuia de fiecare data sa oprim ca sa imi revin... Am fost un copil tare sensibil si fragil, atat fizic cat si sufletesc, pana si parintele meu duhovnic m-a sfatuit sa fiu putin mai "nesimtita" si mai indiferenta in viata de zi cu zi, fiindca a observat ca sunt extrem de sensibila, "peste media fetelor in general" sau nu mai stiu exact cum s-a exprimat si asta de multe ori este in defavoarea mea, probabil ca si psihic-ul meu este putin cam subred tocmai din cauza faptului ca sunt extrem de sensibila si emotiva. Incerc cateodata sa fiu asa cum am fost sfatuita, insa nu prea imi iese, cand esti intr-un anume fel "construit" nu prea ai cum sa reusesti fii altfel... Am observat totusi ca Bunul Dumnezeu a avut si are intodeauna grija sa ma protejeze si sa ma sustina oricat de mult m-ar lovi oamenii, INSUSI EL mi-a dovedit-o de nenumarate ori. Nu imi mai fac nicio grija in privinta asta, eu doar trebuie sa fiu intotdeauna la fel de buna si sa ma port la fel de cuviincios in orice situatie si cu oricine, chiar daca unele dintre acele persoane ma vor rani candva.

Ma bucur din suflet ca nu te-am plictisit, cateodata am impresia ca ne identificam chiar foarte mult din punct de vedere afectiv... sau poate este doar senzatia mea...

Am vazut si celalalt mesaj al tau si iti multumesc frumos pentru informatii, iti voi raspunde si la el, insa acum nu mai am timp, sper sa reusesc miercuri! Si asta pentru ca maine trebuie sa plec impreuna cu niste colegi la Sibiu, avem de vazut business-ul unor companii, vom pleca de dimineata si mai mult ca sigur ne vom intoarce seara tarziu, asadar nu voi avea acces la internet.

Dar iti multumesc mult pentru urarile de 1 Martie, esti un adevarat gentleman! Iti doresc si eu o primavara frumoasa, plina de soare si de cele mai alese impliniri, si de ce nu... La Multi Ani si tie, scumpul meu scump!!

Te iubesc foarte mult!!
Ilincuta ta frumoasa :)
0
03-11-2012, ora 10:42
madya7
Nu este medic/terapeut
madya7
Buna,
Am citit mesajele voastre si as vrea sa stiu daca acum reusiti sa dormiti fara tratament. Ce ati luat/ce ati facut pentru a scapa de insomnie? Eu ma lupt de mai mult timp cu aceasta problema si nu pot sa imi revin. Va rog sa ma ajutati. Ati folosit sleep optimizer si a avut efect? Stiti vreun produs care se poate lua si sa se vindece insomnia/care se poate lua in sarcina(deoarece vreau sa am un copil si nu pot in conditiile in care nu pot dormi fara medicamente (benosen zilnic, mirzaten cate unsfert la 3-4 zile- dar acestea stiu ca nu se pot utiliza in sarcina)

O zi cat mai frumoasa!
0
15-04-2013, ora 11:59
vali_dihor_nou
Nu este medic/terapeut
vali_dihor_nou
Eu am fost diagnosticat cu sindrom anxios-depresiv atipic, am si insomnie si in prezent iau trittico 150 mg si stilnox de 10 mg seara - stilnoxul mi s-a spus sa-l reduc, dar nu reusesc, vad ca pastilele nu prea isi mai fac efectul dorm 4-5 ore pe noapte, uneori doar 3.
Am discutat si cu psihiatrul si imi spune sa reduc stilnox. M-a mai diagnostict si cu distonie neurovegetativa - nu mai simt senzatia de oboseala si de foame, am bufeuri la cap, ceafa si spate.
Pentru partea de somn, stiti cumva daca pot folosi sleep optimizer, dormolin forte si strescilin in asociere cu stilnox si trittico ? Va multumesc anticipat.
0
28-02-2019, ora 18:49
Rona63
Nu este medic/terapeut
Rona63
Buna seara! As vrea sa stiu de ce e contraindicat la astm? ce se poate intampla? Ms.mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

08-10-2019, ora 11:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.