Sotul meu are oroare de sex...

14-01-2019
Edan a
Nu este medic/terapeut
Edan a
Suntem casatoriti de 1 an iar impreuna de 8 ani. Avem o fetita de 4 luni. Am tinut foarte mult ca sotul sa asiste la nasterea fetitei noastre pt ca aici in uk se naste in conditii mai normale suntem acoperite cu un cearceaf pana la genunchi. Dar... in urma experientei sotul nu mai vrea sa avem contact sexual deloc, imi spune ca nu vrea si ca are oroare de organul sexual feminin pt ca a vazut placenta intrun moment de neatentie a doctorului. Oare sa sper ca isi va revenii intr-o zi ? Mi-e frica sa nu ne afecteze casnicia pe parcurs...ce as putea face sa-l ajut ? Psiholog refuza categoric
2 comentarii
0
14-01-2019, ora 17:42
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei puțini bărbați rezistă să vadă o naștere. Ați ținut foarte mult să asiste dumneavoastră sau a fost ideea soțului? Dacă e o persoană fricoasă din fire, nașterea l-a marcat, așa că e nevoie de timp ca să-și revină.
De ce refuză să vorbească cu un psiholog nu înțeleg, pentru că dacă nici după 4 luni nu a depășit momentul, are nevoie de ajutor specializat.
0
07-03-2019, ora 11:49
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din pacate e nevoie de sprijinul unui psihosexolog ca sotul dvs sa depaseasca acest obstacol. Care mai e situatia dvs acum?

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici