stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit

Buna ziua, de aprox 4 zile ma lupt cu o diaree groaznica, iar de aprox 1 sapt am un gust amar incontinuu. Cand ies afara am o stare de ameteala si simt cum imi este cald, transpir de nedescris desi este racoare.! Am 25 de ani, ultimele analize le-am facut acum 1 an si TGP era aproape dublu fata de baremul normal, nu am primit din pacate nici un tratament ptr ficat, am facut doar testele ptr hepatita care au iesit negativ si atat in privita ficatlui. Mi-au fost indicat doar comlexul de omega ptr colesterolul..
Nu stiu daca starea mea este cauzata de ficatul marit., daca ar fi din cauza aceasta, ce medic din Iasi imi recomandati.? pana ce ajung la medic as putea sa incerc si un regim ceva?
Nu stiu daca starea mea este cauzata de ficatul marit., daca ar fi din cauza aceasta, ce medic din Iasi imi recomandati.? pana ce ajung la medic as putea sa incerc si un regim ceva?
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1diaree care revine des
- 4diaree prelungita
- 2ameteala, cefalee
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 2ameteli dupa o lovitura in moalele capului
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 5senzatia de ameteala continua si cateodata panica
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 2tratament diaree cu candida
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 6posibil cancer stomac?
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 5Gust sarat metalic, saliva uleioasa
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 4Ameteala poate fi psihica?
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala ficatul marit starea de rau gustul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: