Știti care sunt cauzele reale ale bolilor?

05-11-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Eu știu cauzele și tratamentele reale a aproape toate bolile principale și cunoscute pe care știință nu le-a descoperit în totalitate. Sunt Medium Medical.Glumeam.Doar am citit cărțile Mediu.m Medical Anthon.y William
Daca vreți și voi sa le aflați citiți cartile Medium Medical in special cartea Vindecare prin detoxificare și Medium Medical cartea albastra mica cu plămâni pe ea, acolo scrie cauzele reale a tuturor bolilor cronice, principale și dese.
Daca le-ați citit deja credeți că MM are dreptate in ceea ce zice? Are milioane de fani în toată lumea.

-----------*

(*modificat de admin)
3 comentarii
0
05-11-2021, ora 12:43
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Despre cartea Medium Medical :O înţelepciune vindecătoare ce depăşeşte cu zeci de ani cunoaşterea epocii noastre

Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze. El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă. Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el. Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte.

Citind această carte ieşită din comun, vei descoperi:

· Cauzele bolilor şi condiţiilor pe care comunităţile medicale le înţeleg greşit sau nu le înţeleg deloc.

· Soluţii sută la sută naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multiplă, depresia, diferite condiţii neurologice, inflamaţii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colită, şi multe altele.

· Soluţii pentru regenerarea sufletului şi spiritului după ce o boală te-a zdruncinat complet în plan emoţional.

Indiferent dacă ţi s-a pus un diagnostic pe care nu îl înţelegi sau dacă suferi de simptome pentru care nu există un diagnostic, dacă cineva drag este bolnav sau eşti medic / terapeut şi doreşti să le oferi pacienţilor tăi un tratament mai bun, cartea Medium medical îţi oferă răspunsurile pe care le cauţi. De asemenea, este un manual perfect pentru toţi cei care îşi doresc să afle secretele unei vieţi mai lungi, trăite într-o stare de sănătate perfectă.

„Anthony este un clarvăzător şi un înţelept al bunăstării. Harul său este absolut remarcabil. Cu ajutorul lui, mi-am putut vindeca o problemă de sănătate care m-a afectat ani la rând”.

- Kris Carr, autoare a patru bestselleruri pe teme de sănătate, printre care Dieta Crazy Sexy şi Bucătăria Crazy Sexy
1
25-07-2022, ora 19:07
TeoSofia
Nu este medic/terapeut
TeoSofia
Multe cauze, foarte multe.
0
14-08-2022, ora 21:04
niculaerobert
Nu este medic/terapeut
niculaerobert
Uite aici cauzele: https://www.romedic.ro/forum/in-drumul-tau-spre-sanatate-sunt-alaturi-de-tine-127339
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii