Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...

06-04-2013
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
In primul rand buna seara... Am ales sa postez aici in incercarea disperata de a gasi un raspuns pentru temerile mele... Am sa redau cat voi putea de detaliat pentru a putea primi un raspuns concludent. As vrea sa mentionez faptul ca in mod normal sunt cat se poate de rationala, sunt studenta la medicina deci stiu care sunt riscurile si ce implica o sarcina insa de data aceasta situatia ma depaseste. Problema ar fi urmatoarea : in luna decembrie am avut ciclu menstrual de pe data de 17 pana pe 21. Pe 21 si pe 22 am avut un contact sexual neprotejat. In luna ianuarie cilcul menstrual a venit mai repede de cat ar fi trebuit sa vina in mod normal insa menstruatia mea nu este regulata de aceea nu mi-am psus niciun fel de probleme din cauza acestui fapt, mai ales ca am avut si sesiunea si cred ca stresul a dus la dereglarea menstrutiei. In urmatoarele luni si pana in ziua de astazi am observat o schimbare radicala a sanilor, s-au marit, sunt durerosi, tari si grei, am crezut initial ca este un simptom premenstrual insa acest lucru a persistat. Am luat in calcul o posibila sarcina asa ca am mers la medicul ginecolog. Am facut un ecograf vaginal in urma carui doamna doctor m-a asigurat ca nu este niciun fel de sarcina si ca sunt la mijlocul perioadei de menstruatie. In urma analizelor am fost diagnosticata cu candida, si mi s-a prescris un tratament si anticonceptionale pentru reglarea ciclului menstrual. Mentionez ca am facut doua teste de sarcina de cand m observat schimarea sanilor insa amandoua au iesit negative. Anticonceptionalele le-am inceput in luna martie, le-am terminat alaltaieri insa menstruatia nu pare sa apara, insa sanii sunt la fel de mariti, tari si grei... Umflati as putea spune. Intrebarea este urmatoarea : exista vreo sansa sa fiu insarcinata si sa nu fi fost depistata in urma ecografului vaginal de catre doamna doctor ? Va rog din suflet sa imi raspundeti fiindca sunt foarte ingrijorata... Multumesc anticipat !
12 comentarii
0
06-04-2013, ora 00:18
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
Nu pot sa mentionez nimic alte posibile simptome fiindca stiu ca multe mi le-as putea induce.. De altfel eu nu am un regim de viata prea echilibrat din cauza facultatii, de aceea imi e foarte greu sa afirm ceva in acest sens.
0
06-04-2013, ora 00:48
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
Va rog tare tare mult sa imi raspundeti..sunt intr-adevar ingrijorata...
0
06-04-2013, ora 00:55
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Fa-ti un betaHCG ca sa te linistesti. Data viitoare, protejeaza-te, nu cred ca ai nevoie de un stress in plus, studenta la medicina fiind. Cred ca esti la cea mai grea facultate, ma mira faptul ca mai ai chef sa faci sex :). Cred ca sanii tari si durerosi sunt un simptom premenstrual, mie mi se intaresc si ma dor uneori cu 2 saptamani inainte de menstruatie. Cand trebuia sa-ti vina menstruatia?
0
06-04-2013, ora 01:10
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
Pai dat fiind faptul ca in urma consultaiei doamna doctor mi-a prescris anticonceptionale pe care le-am inceput in luna martie si pe care le-am terminat miercurea aceasta, menstruatia ar cam trebui sa apara. In mod normal nu ma pierd cu firea, insa cunoscandu-mi corpul foarte bine imi pot da seama cu usurinta ca sanii mei nu au fost niciodata chiar asa. De aceea m-am alarmat, fiindca dupa consultatia la ginecolog ar fi trebuit sa ma linistesc... Cu siguranta voi avea mare grijandata viitoare.nu vreau sa mai trec niciodata prin asta '.. Imi doresc mult un bebe dar nu acum..am ales drumul acesta si vreau sa imi dedic urmatorii ani invatatului, fiindca va merita. Iti multumesc din suflet fiindca ti-ai facut timp sa imi raspunzi !
0
06-04-2013, ora 01:13
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
In mod normal lucrurile sunt lipsite de logica, ar fi trebuit sa ma linistesc si sa imi folosesc creierul, crede-ma pe cuvant ca sunt destul de rationala insa aceasta "paranoia" ma depaseste
0
06-04-2013, ora 01:21
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Fa-ti betaHCG si o sa-ti treaca paranoia :).
0
06-04-2013, ora 01:26
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
Sper sa fie totul bine ! Multumesc inca o data ! Nici mie nu imi vine sa cred cat de paranoica sunt, parca nu as studia medicina.. Dar asta e, suntem oameni...
0
06-04-2013, ora 08:03
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Dar de efecte seundare la pastile anticonceptionale nu te ai gandit? Pentru sanii in tensiune, modificai ale duratei, sangerarii, culorii pot sa apara de la ele...
0
06-04-2013, ora 10:25
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
Nu, pentru ca anticonceptionalele le-am inceput in martie, iar problema mea cu sanii a aparut cam in luna februarie si de atunci situatia este asa. Din acest motiv nu m-am linistit in urma consultatiei si am luat in calcul o posibila sarcina.
0
06-04-2013, ora 19:31
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.menstruatia ti-a venit in ianuarie
2.testele de sarcina au iesit negative
3.medicul a confirmat ca nu esti insarcinata
Concluzia: NU ESTI INSARCINATA!!!
0
06-04-2013, ora 20:16
Dia25daianna
Nu este medic/terapeut
Dia25daianna
Multumesc frumos pentru raspuns ! Sper din suflet sa fie totul bine, voi face totusi analiza pentru a scapa de paranoia.
0
07-04-2013, ora 12:48
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Fa-ti 100 de teste, parerea mea este ca procentul ca tu sa fii insarcinata este de 0%.N-am puncatat in mesajul de mai sus ca erai si in perioada nefertila atunci cand ai avut contactul sexual. Ca idee, ar trebui sa fii in trimestrul doi de sarcina, sa fi luat cateva kilograme in greutate, poate chiar sa simti miscarile copilului. Sa fim serioase, mi-e greu sa cred ca cineva poate sa aiba aproape 4 luni de sarcina si sa nu realizeze ca e insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • De ce întârzie menstruația?
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ce este o dereglare hormonală?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  •