sunt insarcinata si am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis

sunt insarcinata in 11 saptamani.am facut analize pentru secretia vaginala.am fost diagnosticata cu stafilococ.bacili gram pozitiv si trichomonos vaginalis.peste doua saptamani ar trebui sa incep tratament cu antibiotic.poate dauna copilului?e grav ceea ce am?mi s-au recomandat irigatii cu ceai de galbenele.sa le fac?precizez ca azi am avut o scurgere maronie inchis, subtire.nu stiu ce sa fac.va rog sa ma ajutati.multumesc.
2 comentarii

Mergi de urgenta la un control ginecologic si eventual la o ecografie transvaginala. Scurgerea maronie nu este un semn bun. La mine dupa o astfel de scurgere si dupa o ecografie, a trebuit sa fac intreupere de sarcina pentru ca fatul era mort.
NU vreau sa te dezamagesc (mai ales daca iti doresti copilul) dar trebuie sa fii mult mai atenta la aceste detalii.
Iti doresc succes si sa speram ca pana la urma va fi bine.
NU vreau sa te dezamagesc (mai ales daca iti doresti copilul) dar trebuie sa fii mult mai atenta la aceste detalii.
Iti doresc succes si sa speram ca pana la urma va fi bine.

multumesc frumos pentru raspuns.am sunat medicul si mi-a spus sa nu intru in panica si sa i-au NO-SPA.credeti ca e bine?precizez ca am 11 saptamani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococ auriu - un tratament naturist?
- 8stafilococ auriu la examenul de secretie
- 8buna seara! am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra.
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 3stafilococ auriu
- 14Infectie - care nu vrea sa se opreasca din curgere
- 12stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 4Diagnosticata cu stafilococ aureu
- 1scurgere mucoasa in gat
- 2Tratament stafilococ auriu
- 1stafilococ patopatogen
- 3stafilococ auriu
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 0Interpretare analiza exudat faringian
- 0Stafilococ auriu in nas, streptococul beta hemolitic grup C in zona faringiana
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
- 2Stafilococ auriu in gat
Mai multe informații despre: stafilococul auriu sarcina saptamana 11
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: