Teste negative simptome hiv - va rog ajutor

De 1 an de zile am teste negative dar simptomele sunt de hiv adică usturime gat ganglioni inflamați axile gat. Va rog ajutor
2 comentarii

Buna ziua. Daca ati efectuat de mai multe ori testul Hiv si a trecut deja 1 an, eu sunt de parere ca daca v-ati infectat cu Hiv in urma cu 1 an, testul s-ar fi pozitivat deja. La infectia cu Hiv in primele saptamani dupa infectare la peste 50 % dintre cetateni apar simptome precum : febra, usturime sau durere in gat, cefalee, dureri musculare, limfoadenopatie etc. Acestea cedeaza spontan in cateva zile sau maxim 2 saptamani. Este faza acuta a bolii. Problema care se pune este urmatoarea : daca testul se face in ceea ce se cheama "fereastra imunologica", daca nu s-a facut inca seroconversia si nu au aparut anticorpii anti-HIV, toate testele in aceasta perioada vor fi fals-negative. Abia dupa aparitia anticorpilor anti- HIV testul devine pozitiv. Dar acest lucru nu dureaza 1 an. In cazul dvs, in opinea mea, pot fi doar 2 variante : ori v-ati infectat cu HIV mai recent si sunteti inca in "fereastra imunologica", ori aveti o alta afectiune cu simptome asemanatoare, gen mononucleoza infectioasa. Precizez ca nu sunt medic, dar lucrez si eu intr-un spital la serviciul administrativ si am mai ciitit si auzit unele lucruri. Daca simptomele descrise persista, eu zic sa luati legatura cu un medic infectionist si el va va indruma in ceea ce trebuie facut in continuare. Va doresc sanatate si sa speram ca nu este vorba despre Hiv. Un weekend placut va doresc!!!

Nu au mai existat riscuri in perioada asta iar testele sunt 10 la număr în decurs de un an plus un arn negativ

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1valabilitate analize
- 3daca ai HIV... mai poti scapa?
- 5Gand obsesiv ca m-am infectat ci HIV
- 6Dupa 3 ani de la o presupusa infectie cu HIV analizele nu-mi mai ieseau normal, asa-i?
- 5cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 6fobie hiv sau chiar infectie??
- 33Simptomele mele de la un posibil contact HIV.Va rog ajutați-mă!
- 17Va rog un răspuns... HIV
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 1549Intrebare tratament HIV - test HIV
- 18Eu am HIV sotia nu
- 2E posibil sa am hiv
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 4HIV sau paranoia? help!
- 0Transmitere HIV afta bucala
- 0Profilaxie hiv
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: