vom pleca impreuna in concediu familia noastra si a amantei

35 comentarii 1 2
0
14-07-2011, ora 10:15
meryiob
Nu este medic/terapeut
meryiob
Draga ionela cristina, fi mai desteapta decat ei cu 5 secunde !!!!!!!!!!!!!!!

Incearca sa nu arati ca ti-ai dat seama, ca nu stii nimic si ca ca nu ai vazut nici-o schimbare la sotul tau. Iti garantez ca toata aceasta intamplare nu este decat o aventura, probabil sunt in calduri inca, dar cu timpul ai sa vezi ca toata aceasta ""'fericire si iubire ""' dintre ei se va diminua in timp. Atunci sotul tau va face diferenta intre voi doua mai ales ca ai avantajul ca sunt si cei doi copii la mijloc si nu poate renunta cu una cu doua la voi.

Tu fii desteapta si ataca inteligenta fara a cere explicatii, fara circ si scandal. Fii dulce, atenta, intelegatoare si tandra. Ca aia (amanta ), sigur, sigur va fi opusul tau si-l va sacai la cap cu : cand ne mai vedem, spune-i.., fa-i., si tot ce spuneai tu mai sus si intr-un final sotul tau va renunta la ea.

Sa stii ca chiar daca isi face de cap acum, tot la tine se va intoarce, orice barbat spune ca: TOT NEVASTA-MEA ESTE MAI BUNA.

Iar in legatura cu sotul ei NU zici nimic.Daca el observa ceva, fi sigura ca el te va aborda in legatura cu aventura lor, ca uciorul nu merge de multe ori la apa. Si sa vezi ce repede se linistesc apele apoi.

Asa ca fi o DOAMNA !!!!!!!!!!
0
14-07-2011, ora 14:58
ionela cristina
Nu este medic/terapeut
ionela cristina
multumesc.Incerc sa ma temperez, insa nu e nimic mai greu pe lume.Lucrurile secomplica pt ca deja victimizeaza ca l+am tradat si de asta ne+am instrainat.Evident ca tradarea e doar in capul lui.Si e presat.Il simt.Deja mi+a spus ca ramanem impreuna doar pentru copii.Banuiesc ca nu vrea sa +i dea ei motive de gelozie in concediu daca suntem afectuosi
0
31-07-2011, ora 20:30
meryiob
Nu este medic/terapeut
meryiob
Ce mai este nou in relatia ta ? Gata i-a venit mintea la cap?
0
03-08-2011, ora 10:06
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna Ionela Cristina, situatia prin care treci e dificila dar nu imposibil de trecut.Am patit o si eu in urma cu cativa ani cu o amica de familie, dupa 10 ani de casnicie sotul meu s a indragostit de una mai tinerica roaspat divortata, am simtit imediat, am suferit in prima perioada dar am stat cu el de vb linistiti ca 2 prieteni.L am rugat sa puna in balanta toti anii nostri impreuna, toate realizarile si linistea caminului noastru, l am lasat sa mergem la mare impreuna cu ea sa o cunoascxa, sa vada ca nu merita atentia lui chiar daca respectiva era numai zambete si nebunie.Mi am pastrat calmul si pana la urma am castigat.In viata se mai intampla si accidente din tr astea barbatii nu sunt ca noi dar le trece, Daca il iubesti lupta si recastiga l, nu l lasa sa se adanceasca prapastia dintre voi fara sa faci nimic, asta e parea mea n as vrea sa supar pe nimeni.Cu inteligentaa si mult tact vei reusi
0
12-08-2011, ora 11:32
ionela cristina
Nu este medic/terapeut
ionela cristina
draga meryiob,
multumesc pentru grija, dar lucrurile nu s-au schimbat.Concediul a fost un cosmar.Nu a fost altceva decat catelul ei.Am rezistat eroic, la un moment dat ma amuzam de cat sunt ei de agitati si sotul ei de orb.Nu stiu cat si daca mai rezist.
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul