You Can Heal Your Life(Poți să-ti vindeci viața)-Louise Hay

11-05-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
O mica sugestie pentru speranță de a fi mai MAI BINE, pentru noi toți.

Căutați documentarul"You Can Heal your Life" pe YouTube (Poți să îți vindeci viața)sau daca vreti găsiți cartea in format audio in romana tot pe YouTube gratuit.

Există și o carte tiparita cu același nume scrisă tot de Louise L.Hay.
Daca vom respecta principiile și exercițiile din "Poți să îți vindeci viața" viața noastră va începe cu siguranta sa se schimbe în bine.


EU personal de azi mă voi concentra pe gândirea pozitivă, afirmatii, iertare, iubire, iubire de sine, gânduri pozitive și voi incerca sa îmi schimb viața în bine...atât cât se poate dar știu sigur că poate fi umpic mai bine de atât.Tocmai ce am văzut cateva filme inspirationale dar cel mai bun a fost :"
"YOU CAN HEAL YOUR LIFE"(Louise Hay), daca o sa incep sa și lucrez cu cartea nu numai sa o citesc și atât și asta e valabil pentru noi toți viața va fi puțin MAI BUNA cu siguranță, am sesizat că gândesc foarte negativ, pesimist și fatalist dar de acum îmi promit că voi face o schimbare și va recomand și vouă sa citiți cartea sau daca nu sa vizionați documentarul dar mai ales să încercăm cat putem să aplicăm învățăturile și exercițiile și afirmațiile din carte Speranță moare ultima.Cartea e 30 de lei în librăriile online iar filmul se poate vedea gratuit pe internet sau in format audio pe YouTube.

Louise L.Hay-Cel mai bine vândut autor pe tema autovindecarii.
Cartea You Can Heal Your Life-bestseller international cu peste 35 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume.
Documentarul este și el psihoterapeutic.


„Aproape orice boală poate fi vindecată prin practicarea atitudinii mentale potrivite.”

Louise L. Hay

Descriere pe scurt a cărții:


Poţi să-ţi vindeci viaţa, cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice.

În această lucrare inspirată, autoarea de renume mondial Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută să înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului.

Plin de idei şi de strategii care şi-au dovedit eficienţa pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îţi va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi.


"Speranța moare ultima".De ce sa nu incercam?Ce pierdem?Doar am pierdut atâtea lucruri din cauza problemelor psihologice..

Iar când avem speranta, avem deja un strop de mai bine in noi.

Dumnezeu sa ne ajute să ne fie mai bine!Și sa ne ajutam și noi schimbandu-ne gândirea in bine pentru că în documentar și în carte cheia este:Schimbandu-ne gândirea în bine, in mai pozitiv, ne putem schimba viețile în bine.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul