Forumul Studenților Români de Pretutindeni

Data publicării: 03-06-2024

Perioada: 28 august - 4 septembrie 2024
Locația: București

Forumul Studenților Români de Pretutindeni reprezintă un proiect de mare amploare, prin care se dorește reunirea studenților români din țară și din străinătate, pentru a dezbate teme de importanță atât pentru societatea românească, cât și pentru generația noastră. Propunerile finale vor alcătui o Rezoluție, ce va fi înaintată ministerelor din Guvern și autorităților române.

Scopul principal al Forumului este transformarea ideilor și idealurilor pe care generația noastră le are în proiecte concrete care pot contribui la dezvoltarea României, folosindu-ne de influența pe care asociațiile organizatoare o au în societatea civilă.

Pe parcursul celor 8 zile, membrii Forumului vor fi împărțiți pe comitete, în funcție de interes. Aceștia vor încerca să găsească soluții pentru probleme de actualitate pentru generația noastră sub îndrumarea unui moderator, scopul final fiind scrierea unui Proiect de Lege. Pe parcursul Forumului vom avea, de asemenea, evenimente sociale și profesionale, menite să ofere participanților oportunități de networking și de carieră.
Sursa: Forumul Studenților Români de Pretutindeni, 03-06-2024, Vizualizari 475
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.