ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

FRAMED MEDICAL DEVICE S.R.L .operează pe piața medicală romaneasca din 2018 si distribuie dispozitive medicale pt. chirurgia plastica si estetica, cu accent pe reconstrucția sânilor.

 

Produsele cu distributie exclusiva in Romania sunt matrice dermice acelulare din colagen porcin (A.D.M.), ca solutie pt. reconstructiile mamare post mastectomie; oferim un portofoliu complet de matrice biologice pentru reconstrucția sub-musculară (Native® și Equity®) și reconstrucția pre-pectorala (Braxon®).

 

Inca din 2010, compania DECOmed s.r.l., ale carei produse le distribuim, a studiat aceste matrice biologice, din toate perspectivele: tehnica chirurgicală, comportamentul biologic al produselor, metodele de obținere a rezultatelor estetice, ușurința de a opera reconstructii mamare, studiul continuu al pieței, cum ar fi nevoile clienților și mai ales ale pacientelor.

 

La sfarsitul unei multitudini de studii clinice si practici complexe, s-a ajuns la a se obtine un rezultat special, o abordare cu totul noua pentru reconstructia intr-un singur pas.

 

Cu peste 20 de studii științifice deja publicate și peste 4000 de intervenții chirurgicale în întreaga Europă, distribuim exclusiv in Romania un dispozitiv medical inovator: BRAXON® - o membrană ADM preformată patentată, care permite ambalarea completă a implantului de silicon pentru a-l fixa deasupra mușchiului pectoral.

 

În acest mod, Braxon® permite o tehnică chirurgicală unica: RECONSTRUCȚIA PRE-PECTORALĂ.

 

Recomandări produse:

Matrice Dermica Acelulara NATIVE 15 cm*8 cm Matrice Dermica Acelulara NATIVE 15 cm*8 cm
Producător: MBP Gmbh Germania

DENUMIREA PRODUSULUI: NATIVE® LOGO:   MATERIAL: ADM -...

Preț: 4033 lei/buc - TVA inclus
Matrice Dermica Acelulara NATIVE 18 cm*10 cm Matrice Dermica Acelulara NATIVE 18 cm*10 cm
Producător: MBP Gmbh Germania

DENUMIREA PRODUSULUI: NATIVE® LOGO:   MATERIAL: ADM -...

Preț: 5995 lei/buc - TVA inclus
Matrice Dermica Acelulara BRAXON Matrice Dermica Acelulara BRAXON
Producător: MBP Gmbh Germania

DENUMIREA PRODUSULUI: BRAXON® LOGO:   MATERIAL: ...

Preț: 6649 lei/bucata-TVA inclus