ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale

FRAMED MEDICAL DEVICE S.R.L .operează pe piața medicală romaneasca din 2018 si distribuie dispozitive medicale pt. chirurgia plastica si estetica, cu accent pe reconstrucția sânilor.

 

Produsele cu distributie exclusiva in Romania sunt matrice dermice acelulare din colagen porcin (A.D.M.), ca solutie pt. reconstructiile mamare post mastectomie; oferim un portofoliu complet de matrice biologice pentru reconstrucția sub-musculară (Native® și Equity®) și reconstrucția pre-pectorala (Braxon®).

 

Inca din 2010, compania DECOmed s.r.l., ale carei produse le distribuim, a studiat aceste matrice biologice, din toate perspectivele: tehnica chirurgicală, comportamentul biologic al produselor, metodele de obținere a rezultatelor estetice, ușurința de a opera reconstructii mamare, studiul continuu al pieței, cum ar fi nevoile clienților și mai ales ale pacientelor.

 

La sfarsitul unei multitudini de studii clinice si practici complexe, s-a ajuns la a se obtine un rezultat special, o abordare cu totul noua pentru reconstructia intr-un singur pas.

 

Cu peste 20 de studii științifice deja publicate și peste 4000 de intervenții chirurgicale în întreaga Europă, distribuim exclusiv in Romania un dispozitiv medical inovator: BRAXON® - o membrană ADM preformată patentată, care permite ambalarea completă a implantului de silicon pentru a-l fixa deasupra mușchiului pectoral.

 

În acest mod, Braxon® permite o tehnică chirurgicală unica: RECONSTRUCȚIA PRE-PECTORALĂ.

 

Recomandări produse:

NATIVE- matrice dermica acelulara din colagen porcin NATIVE- matrice dermica acelulara din colagen porcin
Producător: MBP Medical Biomaterial Products Gmbh sub licenta DECOmed srl

Native este un dispozitiv medical din categoria biomateriale, realizat din matrice dermica acelulara (ADM),  destinat reconstructiei mamare, prezentat intr-o forma clasica, disponibila in 3...

BRAXON- matrice dermica acelulara din colagen porcin (forma patentata) BRAXON- matrice dermica acelulara din colagen porcin (forma patentata)
Producător: MBP Medical Biomaterial Products Gmbh sub licenta DECOmed srl

Braxon® este un dispozitiv medical din categoria biomateriale, realizat din matrice dermica acelulara (ADM),  destinat reconstructiei mamare, prezentat intr-o forma specifica, patentata, care permite...