ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti
Gasom Dental Solutions. Echipa si solutiile noastre fac totul mai usor.

GASOM DENTAL SOLUTION este o companie tanara, ce deserveste piata de implantologie dentara din Romania , promovand solutii implanto-protetice superioare atat din punct de vedere al inovatiei tehnice cat si din cel al calitatii dispozitivelor oferite.

Partener real al Specialistilor

Procesul de selectie a producatorilor reprezentati presupune criterii determinate de cererea tehnica a pietei de implantologie, de gradul de inovatie a dispozitivelor si a accesoriilor propuse, de gradul ridicat de oportunitati oferite implantologului pentru rezolvarea problemelor implanto-protetice.

Astfel, principalul nostru obiectiv este sa devenim un partener real al specialistilor, atat prin oferirea de solutii de implantologie si protetica cat si prin sustinerea acestora cu componente de o precizie ridicata, fabricate prin tehnologii complexe, calitativ superioare, proiectate pe baza unor principii de anticipare a problemelor specifice si de solutionare a acestora fara compromis, la un nivel eficient al costurilor.

 

Solutii inovatoare doar la un telefon distanta.

Rezultatele favorabile ale clientilor nostri obtinute in urma utilizarii dispozitivelor, accesoriilor si instrumentarului de implantologie promovate, alaturi de satisfactia beneficiarului final al solutiilor oferite, vin in consolidarea dorintei noastre de a oferi doar solutii inovative, complexe, durabile, versatile, ce raspund absolut tuturor prevederilor medicale de bio-integrare.

Recomandări produse:

DEZAR-3 DEZAR-3
Producător: KRONT

DEZAR 3 – Sistem de sterilizare continua a aerului prin iradiere cu UV DEZAR este un dispozitiv pentru dezinfectia aerului cu flux concentrat de...

Preț: 2549 lei
DEZAR-4 DEZAR-4
Producător: KRONT

DEZAR 4 – Sistem de sterilizare continua a aerului prin iradiere cu UV DEZAR este un dispozitiv pentru dezinfectia aerului cu flux concentrat de...

Preț: 2699 lei