ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Eliminarea stresului prin autohipnoza si hipno-psihoterapie clasica si moderna;antrenamentul autogen Schultz.

-40%
120.00 lei
Preț vechi: 200.00 lei | Economisești: 80 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Programare

Scurtă prezentare:

Hipnoza moderna,terapie de scurta durata ,centrata pe simptom si orientata spre obiectiv, presupune trairea unor experiente in transa;5 sedinte. Acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant in hipnopsihoterapie, mai mici.

Reduceri medicale: Eliminarea stresului  prin autohipnoza si hipno-psihoterapie clasica si moderna;antrenamentul autogen Schultz.

Prezentare detaliată:

I.TERAPIE IN HIPNOZA de scurta durata (5-12 sedinte),centrata pe obiectiv (stare de bine ,eliberare de stres,echilibru emotional, invatarea autohipnozei,eliberare de dependente sau ticuri ,diminuarea simptomelor psihosomatice,etc) si pe viitor (nu pe trecut)…

Regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei,si vindecarea traumelor emotionale,a ranilor sufletesti…se face in transa a sasea,cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica … Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii….clarificarea obiectivelor de viata,activarea resurselor psihice (emotionale si mentale ),eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor …


II. Antrenament autogen SCHULTZ ,cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume ,cel mai bun instrument de lupta contra stresului,conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt Schultz.


III. Meditatii ghidate - aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I-pentru incepatori) poate sa fie trait si la nivel de meditatie.In acest caz nu se mai face inductia transei hipnotice si se experimenteaza un singur scenariu (scurt) intr-o sedinta..


Hipnoza moderna, ericksoniana este o terapie de scurta durata ,centrata pe simptom si orientata spre obiectiv si presupune trairea unor experiente in transa (ca si cum am visa ,stiind ca visam),experiente care sunt in functie de metaforele ,tehnicile,scenariile psihoterapeutice (scrise de specialisti -americani,englezi,francezi,italieni) folosite in cadrul sedintelor,si care au rolul sa activeze potentialului latent al clientului, resurselor sale din subconstient ,ajutandu-l sa gaseasca raspunsurile si solutiile la problemele sale, folosindu-se de experienta sa de viata si de aptitudinile,talentele,capacitatile si abilitatile sale.


Este o interventie structurata,standardizata in procent foarte mare,fara a exclude catusi de putin individualizarea terapiei.

Noi folosim, in terapia de 10-12 sedinte, in jur de 35-40 de scenarii psihoterapeutice in sedintele de 50 min ,si aprox. 70 de scenarii psihoterapeutice in sedintele complete (de 90 min) .

Fiecare sedinta are structura ei si nu se repeta nimic,niciodata.Imbinarea scenariilor este atat de armonioasa incat veti avea senzatia unei singure experiente ,foarte placuta si extrem de coerenta,scenariile intarindu-se si implinindu-se reciproc…

Cu fiecare pas inainte terapia devine din ce in ce mai complexa si mai interesanta , va veti descoperi solutiile,calea proprie si resursele de care aveti nevoie pentru a va implini visele.

 

 Puteti sa faceti doar 5 sedinte de hipnoterapie si apoi,avand acces la toate cele 16 videoclipuri din microprogramul de psihoterapie,postat pe pagina “Videoclipuri",puteti continua sa lucrati singuri pentru a va elibera de stres  si pentru a avea o stare buna de spirit.

 

http://terapie-in-hipnoza.ro/videoclipuri   

 

Relaxare antistres:

-"RelaxareJacobson",

-"Relaxare totala",

-"Antrenamentul autogen Schultz".

  

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wX5XSQX2vB_wTG48ZY2W0Lk 

 

 

Este bine sa aveti in vedere ca pregatirea transelor conteaza foarte mult,iar microprogramul este chiar “micro”,adica este totusi putin fata de ceea ce faceti in cabinet.

Este foarte important sa invatati sa intrati in transa cu un hipnoterapeut,pentru ca veti reusi sa invatati foarte repede (in heterohipnoza) si veti putea profita la maximum de transele postate pe you tube:

 

https://www.youtube.com/watch?v=vD7a39-kTMs&list=PLjZUwaB117wU_dQs6UJG0a7xbOG5Ee3_Y&index=1

 

Costuri: 

 

Din 20 noiembrie 2015 ati putut repeta unele scenarii psihoterapeutice gratuit, cu psih. Adrian Victor Gavrilov (voluntariat).Oferta a expirat pe 30.03.2017.

 

Oferta actuala: psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,dar are preturi de practicant in hipnopsihoterapie(mai mici):

 

Psih.Adrian Victor Gavrilov

 

Hipnopsihoterapie:

 

-120 ron/90min.;hipnopsihoterapie

-100 ron/60 min.;hipnoza ericksoniana

-80 ron/50 min.; antrenamentul autogen;

-80 ron/50 min.;tehnici de  relaxare cu imagerie dirijata;.

-80 ron/60 min.; AT-Schultz  cu imagerie dirijata;

-120 ron/90 min.;AT-Schultz+ pregatire+relaxare cu imagerie dirijata

-100 ron/90 min;AT-Schultz+ pregatire.

-80 ron/50 min;meditatii ghidate.

-"sedinte de pregatire" :100 ron/60 min;120 ron/90 min. (contin una sau doua tehnici de  relaxare cu imagerie dirijata).

 

Recomandam sedintele "complete" (90min) pentru ca ele contin toate tehnicile de hipnoterapie si au efectele cele mai puternice si mai rapide.

 

Muzica de relaxare: Frederic Delarue:

 

https://www.youtube.com/watch?v=9PZSF1r1tjw&list=PLjZUwaB117wUXdz4-meP3UGdNc7T2ZvFI  


Programare