ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

Terapie online

Această ofertă nu mai este activă deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numărul maxim de programari a fost atins.
-40%
120.00 lei
Preț vechi: 200.00 lei | Economisești: 80 lei
VALABILITATE:
expirata

Scurtă prezentare:

Daca va ganditi sa apelati la acest serviciu, probabil faceti parte din randul oamenilor ocupati sau nu va aflati in acelasi oras cu psihologul. Acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant (mai mici)...

Reduceri medicale: Terapie online

Prezentare detaliată:

Cum procedez?
Pasul 1 : Trimiteti un mail (in care descrieti problema cu care va confruntati) la adresa aceasta:
nicole_t103@yahoo.com
Pasul 2 : Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns si informatii in legatura cu modul de plata a sedintei. Programarea datei/orei va ramane ferma numai dupa achitarea sedintei.
Puteti de asemenea sa sunati la numarul acesta de telefon: 0770 241 591
https://www.youtube.com/watch?v=huXcbU87CXw#t=586
Programe/Aplicatii folosite: Skype/Yahoo Messenger/Facebook Video Call/Google Hangouts
Puteti opta pentru una din urmatoarele variante:
Skype / Yahoo Messenger:
Skype: Daca nu aveti cont, va trebui sa va faceti un cont skype (click aici pentru a face cont) si sa instalati programul skype (descarcati skype cu un click aici). Cea mai buna optiune este Skype deoarece programul permite realizarea video Full HD 1080, desigur acest lucru este posibil doar daca aveti o conexiune la internet buna si daca aveti un calculator/laptop decent.
Yahoo Messenger: Descarcati yahoo messenger (click aici), iar daca nu aveti un cont, va puteti face unul cu un click aici. Chiar daca nu necesita un calculator performant, calitatea video este slaba.
Facebook Video Call:
Pentru aceasta varianta aveti nevoie de un cont Facebook. Daca nu aveti unul, va puteti inregistra cu un click aici. Chiar daca nu necesita un calculator performant, calitatea video este slaba.
Google Hangouts:
Pentru aceasta varianta aveti nevoie de un cont Google (care se poate face cu un click aici). Dupa ce v-ati creat un cont google sau daca aveati deja unul, trebuie sa instalati Hangouts Plugin (daca folositi google chrome puteti instala plugin`ul cu un click aici). Aceasta varianta necesita un calculator mai performant.
Pentru video-conferinta va trebui sa aveti si o camera web instalata si eventual un sistem audio, in cazul in care camera nu este dotata cu asa ceva.


Care sunt costurile in terapia online?

 Incepand cu 20 noiembrie 2015, ati putut repeta unele scenarii psihoterapeutice gratuit. Oferta a fost valabila numai pentru cei care faceau sedinte complete,de 90 min/180 ron/sedinta. Voluntariat .Oferta a expirat pe 30.03.2017.

 

Oferta actuala: psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,dar are preturi de practicant in hipnopsihoterapie (mult mai mici):

 

Psih.Victor Adrian Gavrilov:

ID. Skype: victor87adrian@gmail.com;

Tel programari: 0744 812 076

 

Daca aveti cat de cat experienta in relaxare (mai ales cei care au lucrat deja cu videoclipurile de pe site-ul cabinetului), puteti,daca doriti neaparat ,sa incepeti direct cu sedinta 1,transa de explorare .Insa este preferabil sa incepeti cu cele 3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata pentru ca ele contin scenarii psihoterapeutice foarte importante  pentru mersul terapiei.

 

Recomandam, desigur,sedintele complete,de 90 min.

 

Psih.Adrian Victor Gavrilov face atat terapie individuala,cat si de grup,lucreaza atat  cu sedinte complete - 90 min,duble – cat si cu fragmente sau cu tehnici separate (50 min/sed),lucreaza atat face-to-face cat si online si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic… Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut,client) fara a exista ,in niciun fel,obligatia de a  explica motivele intreruperii terapiei.


Nota:

Platile odata facute sunt nerambursabile . Totusi, daca va anulati sedinta cu mai mult de 2 ore inainte, plata facuta va fi valabila pentru urmatoarea sedinta. Daca nu veniti exact la ora la care v-ati programat, sedinta respectiva nu va putea incepe mai tarziu (de exemplu: cu 10 minute mai tarziu) iar plata nu este valabila pentru sedinta urmatoare.


In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine,linistiti,calmi,energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza,sedintele de 50 min.,sunt suficiente.Dar experienta traita in transa se reduce si ea la jumatate.Daca exista si o problema mai particulara ,pe care vreti sa o rezolvati,sunt mai indicate sedintele complete,de 90 min.(hipnoza fractionata).

...
Numar sedinte: cate doriti.

Terapia are : 
-ciclul I: 5-12 sedinte (“sesiuni”); intre transa 5 si transa 6 se  introduce, in plus,  antrenamentul autogen Schultz,o singura sedinta.
-ciclul II: 5-12 sedinte (“sesiuni”);are 2 transe de baza si 3 module principale;exista si 4 module optionale.

....
Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana.

Se poate si mai rar dar se diminueaza mult efectele.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wUY_QSw1mgta1zEoxkR7BWV  

 

"Sugestoterapie:rugaciune de vindecare":

 

https://www.youtube.com/watch?v=kUE9zvLkAx4