ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Timisoara
Cabinetul de obstetrica ginecologie Genesium Co SRL a fost fondat in anul 1992 si este unul dintre primele 3 cabinete de profil infiintate in Timisoara, avand ca obiectiv diagnosticul si tratamentul in ambulator al afectiunilor ginecologice, depistarea si urmarirea gravidelor pe parcursul sarcinii si activitati in domeniul contraceptiei si planificarii familiare. Treptat activitatea cabinetului s-a diversificat, pe langa laboratorul de citologie si anatomie patologica introducandu-se inca un laborator de analize medicale, dozarile hormonale constituind o noutate binevenita in investigarea infertilitatii de etiologie ovariana. Noutate absoluta a constituit-o si introducerea histeroscopiei in diagnosticul si tratamentul afectiunilor uterine, cabinetul fiind dotat cu un histeroscop Olympus.

Prin colaborarea cu Clinica Brol Medical Center, am deschis un al doilea punct de lucru (Str.Mehadia, Nr.15), cu aceasta ocazie adaugandu-se noi servicii, prin introducerea chirurgiei laparoscopice in tratamentul sterilitatii feminine precum si a chirurgiei histeroscopice bipolare in mediu salin, tip Versapoint.
S-au facut pasi importanti si in domeniul medicinei fetale. Ca urmare a preocuparii noastre permanente de a obtine informatii noi, cabinetul a fost dotat cu un ecograf 3D/4D Voluson E8. Calitatea de exceptie a imaginilor obtinute cu acest aparat precum si posibilitatile de diagnostic sunt de cea mai inalta precizie si calitate actual posibile.

Incepand cu anul 2012 centrul medical de pe str. Dionisie Lintia, nr.1 a fost modernizat si dotat cu un sistem revolutionar de depistare a cancerului de col uterin. Aducem astfel la indemana pacientelor din Regiunea de Vest, dar si din întreaga tara, cea mai sigura si eficienta metoda de depistare precoce a cancerului de col uterin; metoda noastra nu numai ca specifica virusul generator de boala, dar si virusul care poseda cele două oncoproteine (E6 şi E7) care pot declansa boala. Sistemul de detectie, de provenienta americana, a fost implementat cu finantare europeana in cadrul unui proiect în valoare de 200.000 de euro. Am completat dotarea cabinetului cu un video-colposcop digital de ultima generatie (OCS-500) cu scanare prin termoviziune, capabil sa afiseze o “harta” termo-colorica ce indica locul unde trebuie efectuata biopsia, precum si upgrade-area aparatului Voluson E8 cu programe capabile sa depisteze in 3D si Power Doppler zonele “fierbinti” ale unor cancere incipiente.

GENESIUM CO dispune de toate utilitatile necesare realizarii tratamentului la cel mai inalt standard:
•doua cabinete de consultatii si tratamente obstetrica-ginecologie
•un cabinet tratament intretinere corporala
•doua saloane cu cate 3 paturi, pentru preanestezie si supravegherea post-operatorie imediata
•un bloc operator ultramodern cu sala de operatii dotata conform ultimelor standarde europene in domeniu
•doua laboratoare proprii: biologic si de anatomie-patologica

Echipa de medici a cabinetului Genesium este formata din specialisti cu o vasta experienta obtinuta prin munca de zi cu zi si dublata de participarea activa la numeroase congrese nationale si mai ales internationale. Obiectivul nostru este sa fim etalonul calitatii si al sigurantei actului medical, garantul unui diagnostic de certitudine precum si de confidentialitate totala, totul intr-un ambient placut unde confortul dvs este primordial. Aducem in interesul persoanelor care doresc sa fie operate in mediul privat, o stransa colaborare cu centrul medical Athena si clinica President.

Va asteptam pentru a va demonstra capacitatatea noastra de a intelege si rezolva la cel mai inalt nivel profesional problemele medicale cu care va confruntati.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare